מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- gur aniעירית16/04/2008
שמי עירית ולמרות שאני בת 33, אני עדין סובלת מעור שמן ופצעונים. כיצד ניתן להתגבר על בעיה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שמנוני ופצעונים
דוד פרלה17/04/2008עירית שלום,
ניתן מאד לעזור מנסיוני ברפואה סינית על ידי התאמת צמחים ודיקור ,במקביל חשוב לך להמנע מאוכל מטוגן ,חריף , גבינות קשות ואלכוהול,
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלאנוסשרון15/04/2008
מה ניתן לעשות ? ממש מעצבן שהטיפול המומלץ ארוך מאוד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלאנוס
דוד פרלה16/04/2008לביא שלום,
בטיפול ברפואה סינית צריך לתת מנסיוני לפחות 3 חודשים לטיפול, כבר בחודש הראשון ניתן לראות הטבה,
הטיפול כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון.
דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Medermaשאלונת15/04/2008
סיימתי טיפול ברואקוטן לפני בערך כחודש..
כתוצאה מהפצעים נשארו לי צלקות (לא עמוקות) וכתמים... רציתי לשאול אם המשחה "מדרמה" מטפלת גם בכתמים חוץ מצלקות?
וגם אם המשחה גורמת ליובש בעור?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלונת
דוד פרלה16/04/2008שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית BEOK
דוד פרלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה לאחר הפסקת גלולותאביגיל ג15/04/2008
שלום!
לקחתי גלולות DIANE במשך 3 שנים בערך והפסקתי בהוראת רופא לכמה חודשים, עכשיו חזרתי לגלולות ויש לי אקנה בפנים, בגב ומעט בחזה שממש מטרידה אותי, האם זה יכול להיות בגלל הפסקת הגלולות? ואיזה פתרונות יכולים להיות לי ברפואה המשלימה? אודה על תשובתך וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה לאחר הפסקת גלולות
דוד פרלה15/04/2008אביגיל שלום,
בדרך כלל גלולות דיאנה משפיעות לטובה באקנה, קשה לדעת אם ההחרפה במצב העור היא רק מההפסקה ,במיוחד שאת אומרת שחזרת להשתמש ועדיין העור לא במצב טוב.
הטיפול ברפואה סינית מאד עוזר מנסיוני במצב זה, התאמה של צמחי מרפא ודיקור לאחר אבחון ,ושינוי תזונתי מתאים יחזירו את האיזון הפנימי לגוף ויעזרו לנקות את העור.
חג שמח
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמחתה תה13/04/2008
לדוד פרלה
חג שמח
מהמבררת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה וחג שמח
דוד פרלה14/04/2008תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקוטןדנה13/04/2008
שלום..
אני כשנה לאחר טיפול בראקוטן והפצעים חוזרים וגם מרקם העור השתנה.. האם משחת קריוטן יעילה כמו הכדורים ותוכל לעזור לי?או שלא כדאי להשתמש בה בעונת הקיץ?והאם זה נכון שטיפול שני בראקוטן עלול לפגוע בפוריות?
בתודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
דוד פרלה14/04/2008דנה שלום
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית BEOK
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בצורת עיגול מעט מעובה בפניםנעמה13/04/2008
אני בת 40 , בד"כ איל לי בעיות עור. יש לי כתם בצורת עיגול מעט מעובה בפנים (בקוטר ס"מ וחצי),בצבע ורדרד ,העור שם מיובש ומעט מקומט.
הייתי אצל רופאת עור היא לא ידעה מה זה בהתחלה אמרה סבוריאה, אחר כך היא אמרה שזה אולי משהו שבא במגע עם העור.
בהתחלה היא נתנה לי:
הידואגיסטן, כדי למרוח פעם ביום בערב
אחר כך נתנה לי משחה ליובש אקווזם ,מרחתי 3 שבועות ולא עזר.
לאחר מכם נתנה לי אולוקום, כדי למרוח 3ימים פעמיים ביום, אחר כך 4 ימים פעם ביום, ובוע יוםכן ויום לא.גם משחה זו לא עזרה, ואף הגבירה את היוברוע.ש.
אשמח מאוד אם תעזור לי:
מה זה יכול להיות? (אני חוששת במיוחד בגלל השמש)
האם יש משהו טבעי שיכול לעזור לי ?
רציתי לנסות את הקרם הצלה של מורז, האם הוא מתאים לפנים ? אני פוחדת שלא יעשה יותר גרוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בפנים
דוד פרלה14/04/2008נירה שלום,
התאור שלך יכול להתאים יותר לאטופיק דרמטיטיס- אקזמה אלרגית שבעונת שנה זו שכיחה מאד,הפריחה מאופיינת ביובש בעור. [ יכול גם להיות סבוריאה -למרות שזו מופיעה בדרך כלל בצידי האף ובמצח] , קרם טופיק מדיס של חברת קמדיס המבוסס על צמחי מרפא סיניים יכול להקל, אין לי ניסיון עם הקרם שאת שואלת עליו למצב זה. במידה וקרמים חיצונים לא עוזרים יש צורך בהתאמת טיפול פנימי בצמחים ודיקור העוזרים גם במצבים אלו.
בברכה
דוד פרלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...ועוד שאלה
לינוי15/04/2008קיבלתי את המלצתך,וברצוני לרכוש את המשחה טופיק מדיס.
אך לפני כן עוד שאלה: רופאת העור השניה שהייתי אצלה אמרה לי שהעור שם מעובה (אך מצד שני הוא קצת דק כנראה ממשחת האולוקום) , האם בכל זאת אני יכולה להשתמש במשחה שהצעת לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דוד פרלה16/04/2008נירה שלום,
כן את יכולה להשתמש במשחה, רפואה שלמה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלנוסדור12/04/2008
שלום רב,
התפרצה אצלי מחלת הליכן פלנוס.
רציתי דעת מה יש לרפואה המשלימה להציע ולאן כדאי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
דוד פרלה13/04/2008
דור שלום,
ליכן פלנוס היא מחלת עור כרונית נדירה יחסית,פוגעת בעור ובריריות הפה ומלווה בגרד טורדני.לא נמצא ברפואה מערבית מה הגורם הישיר למחלה, המחלה לא מסוכנת אך דורשת מעקב של רופא במיוחד אחר מצב רירית הפה[ במידה ויש בפה ] ,אצל מרבית האנשים תוך שלוש עד חמש שנים המחלה חולפת , הטיפול ברפואה סינית כולל צמחים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומנסיוני מזרזים את מהלך ההחלמה מהמחלה ,ומקילים בצורה משמעותית על הסיממפטומים.
בברכה
דוד פרלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלאנוס וארימידקסתה תה10/04/2008
שלום
תודה לך על העזרה עד עתה. יש לי שאלה נוספת. האם נתקלת בליכן פלאנוס עקב לקיחת ארימידקס?
תשובתך תתקבל בבתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
דוד פרלה10/04/2008שלום,
לא ניתקלתי, העברי את השאלה לפורום רפואת עור BEOK אולי הם ניתקלו ?
בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תה תה10/04/2008תודה רבה לך על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשמניהנונו10/04/2008
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול.
יש לבני בן השנה עקיצת שושנת יריחו לשמניה כבר מחודש אוקטובר. הוא מטופל בעפולה. קיבל שתי זריקות אבל הגוף שלו לא קיבל את החומר ..הופיעה אצלו דלקת קשה ורגישות. הפסיקות את הזריקות ועכשיו הוא מקבל difulucan לא יודעת אם זה מדויק זו תרופה נגד פטריות עור. הוא כבר שבועיים מקבל וכל שבוע הוא עושה בדיקת דם. רופא המשפחה אמר שתרופה זו חזקה ופוגעת לפעמים בכבד במיוחד שמדובר בילד קטן. אני לא מרגישה שיפור בעקיצה גם. יש לו בדיקה ביום ראשון. אמרו לנו גם שאפשר מתן וריד אבל רופא אחר אמר שאולי הרגשיות היתה מהתרופה עצמה שיקבל דרך הוריד והוא יגלה תופעות לוואי יותר קשות. אני לא יודעת מה לעשות. מה אפשר לעושת ? האם עקיצה זאת מחלימה בסוף? כמה זמן? האם הצלקת שנשארת גדולה? איזה פתרונות עוד יש לעקיצה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונו שלום,
דוד פרלה10/04/2008נונו שלום,
העבירי את השאלה לפורום רפואת עור BEOK
רפואה שלמה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן דם המכביםסיגל09/04/2008
קראתי כי יש לדלל את שמן דם המכבים, איך עושים זאת?
האם אסור להשתמש בו ללא דילול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
דוד פרלה09/04/2008
סיגל שלום,
הפני את השאלה לפורום קוסמטיקה טבעית BEOK בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגעינת08/04/2008
רציתי לדעת האם פילינג מכל סוג שהוא יכול לעזור לכוויה ישנה בת שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
דוד פרלה09/04/2008הפני את השאלה לפורום רפואה אסתטית BEOK ברפואה משלימה קשה לעזור במצב זה.
רפואה שלמה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהסמדר08/04/2008
שלום רב
יש לי כוויה ביד מדרגה 2 הצלקת בגודל בערך 10 סנטימטר די גדולה
וזה נראה כמו כתם פיגמנטציה בצבע לבן והעור קצת בשרני וטיפה בולט מעל פני שאר העור
בקיצור זה נראה מכוער ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה
הייתי אצל שני רופאים פלסטיקאי ורופא עור אחד הרופאים המליץ לי או לשזף את הצלקת
(הכוויה קרתה לי לפני שנה ושלושה חודשים) או לעשות טיפול שנקרא -puva
הוא הסביר שזה טיפול בקרני לייזר וזה אמור לשנות את המלנין בעור או משהו כזה
והרופא השני המליץ לי לא לשזף את היד בשמש ולא לבצע את הטיפול שנקרא-puva
מחשש שהטיפול יכול לבצע פעולה הפוכה והצלקת תוכל להשתנות לרעה
רציתי לדעת את חוות דעתך בנושא זה ומה עוד ניתן לעשות כדי לשפר את הצלקת
אני פשוט בדיכאון מזה
בצודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמדר
דוד פרלה08/04/2008סמדר שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואה אסתטית BEOK ברפואה משלימה קשה לעזור במצב זה.
רפואה שלמה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהאורטל06/04/2008
שלום לך! רציתי לשאול האם פיגנוגינול הוכח כעוזר במקרי פיגמנטציה בפנים ? אודה לך מאוד על תשובתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל
דוד פרלה06/04/2008שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואה אסתטית BEOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב ליכן פלנוסתה תה04/04/2008
שלום
שוב חוזרת אליך בשאלה נוספת.
עצם המחשבה שהליכן פלנוס יחלוף רק עוד מספר שנים גורם לעצבות. אני לא סובלת מגרד . אם לא הייתי רואה את הנגעים לא הייתי יודעת על דבר קיומם. האם תוכל להמליץ לי באיזה תכשיר רחצה כדאי לי להשתמש? האם יש לכך משמעות?
תודה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
דוד פרלה06/04/2008שלום,
זה שהסטטיסטיקה מדברת על 3-5 שנים זה לא אומר שזה לא יכול לחלוף בעוד חודשיים שלושה ,לא אצל כולם המחלה מתנהגת אותו דבר,אז תתעודדי.
לגבי סבון חשוב שהסבון יתן הרבה לחות לעור ולא יעשה גירויים,סבון של חברת קמדיס טופיק מדיס סבון מבוסס על צמחים סיניים ונותן לחות, שמן אמבט של בלנאום ארמל יכול גם להקל.סבון אמול גם טוב,
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדוד
תה תה06/04/2008אני רוצה להודות לך מאד על מלות העידוד. אני חושבת שלפעמים עידוד חשוב יותר מכל דבר אחר .תודה על ההמלצה לתכשירי הרחצה.
תודה לך על תשובתך
עזרת לי מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם באותו עניין עגום
ברכה06/04/2008האם יתכן שתוספי b-למינהם בתוספת שמן בכור האביב יכול לעזור?
האם זה יכול להופיע בפנים?אנא עזרתך הדחופה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכה שלום
דוד פרלה06/04/2008ברכה שלום,
לגבי השאלה הראשונה לא ידוע לי, לשאלתך השניה בדרך כלל לא מופיע בפנים ,
בברכה
דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)