מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעונים מתחת ןמעל העור.דלית04/03/2008
שלום,
ישנם פצעונים (ללא מוגלה) מעל ומתחת לעור, נראה כמו עור עצבני, מגורה, לא יודעת איך לתאר זאת בדיוק.האם זאת אלרגיה? מה כדאי לבדוק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים בעור
דוד פרלה05/03/2008דלית שלום,
פצעונים ועור מגורה יכולים להופיע הן כתגובה אלרגית והן במחלות עור שונות ,לכן כדאי לך לקבל אבחון מדויק מרופא עור,
דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן הידרופילי לניקוי הפנים מאיפורמיכל04/03/2008
האם שמן הידרופילי הוא שמן מינרלי כמו שמן תינוקות? יש בעיה להשתמש בו להסרת איפור? (סותם נקבוביות או משהו אחר?)
מה הדרך הבריאה לנקות את הפנים מאיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
דוד פרלה04/03/2008
מיכל הפני את השאלה לפורום איפור וטיפוח BEOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל04/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "כיס" שומני מוגלתי ואדמומיזהבה03/03/2008
שלום! היתה לי נקודה שומנית שחורה בעצם החזה. הוצאתי אותה שוב ושוב עד שהתמלאה בשומן/דלקת ואדמומית מסביב. הכיס הדלקתי הזה די גדול ובמקום בולט. הרופאים שוללים הסרתו בניתוח בשל היות המקום בעייתי מבחינת ריפוי ואיחוי. ניסיתי משחות שונות וללא הועיל. אבקש לדעת האם יש תכשיר או תרופה כלשהי שעשויה לייבש לי כיס זה ולהוריד את האדמומית המכוערת הנ"ל.
אשמח לתשובה חיובית בנידון.
תודה זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהבה
דוד פרלה03/03/2008זהבה שלום,
הייתי מנסה בעזרת צמחי מרפא אנטי דלקתיים ומיבשים ודיקור ,הניתנים לאחר אבחון להקל על המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות ביבלתורד01/03/2008
הפנים שלי באו עם מגע ישיר ביבלת שייתה למישהו על היד.
רציתי לדעת אם נדבקתי בוירוס (מהיד לפנים זה מדבק?) וכיצד ניתן לאבחן זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות
דוד פרלה02/03/2008ורד שלום
באופן כללי יבלות מועברות מאדם לאדם על ידי מגע ישיר או בלתי ישיר [ PAPOVAVIRUS ]וקיימת גם הדבקה עצמית,
לא כל מגע ישר מדבק, יתכן שלא נידבקת במידה ולא יוצאת יבלת, לא נראה לי שצריך ביופסיה כל עוד אין סימנים הייתי פשוט מחכה ומקווה שלא יצא. לא ידוע לי על אמצעי אבחון לגילוי מוקדם תתיעצי עם רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נכון שיבלת יכולה לצאת אחרי 4
ורד02/03/2008חודשים? ועד אז ניתן רק לקוות שלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת ויראלית
דוד פרלה02/03/2008ורד שלום,
נכון,לעיתים חולפות 4-6 חודשים מרגע ההדבקה עד הופעתם בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוש בעיותיוני29/02/2008
שלום שמי הוא איתי ואני נער בן 17 ויש לי 3בעיות.
1. סבוריאה שהחלה אצלי בגיל 14 והלכתי לרופא לקבל טיפול נתן לי סבוסל עם משחה וטיפות לשיער שלא עזר ואני משתמש בחומרים הללו מגיל 14 והסבוריאה לא עוברת לי
2. הבעיה השנייה שלי היא שלי לי אדום על האף הסיפור הוא כזה לפני כשנה הופיע לי פצע על האף בגלל שאני מרכיב משקפים אז עם הזיעה נוצר לי פצע שהוא לא פצע זיעה . ובכן הלכתי לפלסטיקאי ששרף לי את הפצע באמצעות מכשיר ולאחר מכן שם לי משחה הוא אמר לי לא להרכיב משקפיים כמה שעות ולא להרטיב תאזור עד למחרת וכך עשיתי. למחרת שמתי משקפיים והכל כרגיל אבל שמתי לב שלאחר שבוע לאחר שהרופא שרף תפצע נשאר לי פצע שחור (כוויה) ולאחר כשבוע לאחר שעבר הכוויה נהיה לי צבע אדום בצורה עגולה על המקום והיא לא עוברת אז שאלתי היא אליך מה עליי לעשות על מנת שהצבע האדום הזה ירד לי מהעור?
3. הבעיה השלישית היא שמעל הגבה שלי גדל לי פצע מוגלתי ולאחר כחודש שיש לי אותו היום הוא נהפך הקליפה שלו יותר נכון נהפכה ללבנה והיא עמדה להתקלף אז אני בגלל שחשבתי שזה קשקש מהסבוריאה הורדתי את זה ולאחר מכן שמתי לב שבמקום נהיה לי צבע אדום עכשיו האם זה יעבור ואם לא יעבור מה ניתן לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
דוד פרלה01/03/2008יוני שלום,
1.ניתן מאוד לעזור לסבוריאה בעזרת צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון,ושינוי תזונתי- להימנע מחריף מטוגן ואלכוהול .
2. שלח את השאלה לפורום עור ואסטתיקה beok .
3.יכול להיות שיעבור, שים קרם לחות המתאים לסבוריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דנהדנה28/02/2008
שלום ותודה על התגוכתבת ירידה הדרגתית? אני לוקחת כבר כמעט 3 חודשים? האם זה אומר שאני אצטרך לקחת אותם שנה ? חשבתי מקסימום 4 חודש? הצמחים הם מאוד יקרים 400 שח ל 20 יום? זה מאוד יקר להמשיך ככה 6 חודשים האם זה נורמלי מחירים כאלו?ולא הבנתי בקשר להשפעה כשאני מפסיקה עם צמחים. ?אז בשביל מה אני לוקחת אותם אם כשאני אפסיק עוד הפעם הכל יחזור? רופא אמר לי שצמחים אלו דומים לרואקוטן האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
דוד פרלה28/02/2008דנה שלום,
במיקרים מסוימים הטיפול בצמחים יכול להיות ממושך ,ויכול לקחת במצבים כרונים 3-6 חודשים,ולעיתים אף יותר, תנסי לדבר עם המטפל שלך צמחים סיניים באבקות עולים בדרך כלל פחות, אין לדעת אם המצב יחזור לקדמותו כאשר תפסיקי, בדרך כלל הוא לא חוזר למצב ההתחלתי
בכל מקרה מומלצת ירידה הדרגתית ואיטית מהצמחים בכדי לשמר את תוצאות הטיפול, הצמחים לא דומים לרואקוטן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה וגרד עם עד זוב דםנורית28/02/2008
ביתי משרתת בצה"ל (קרבית), לפני כשבועיים התחילה פריחה מגרדת מאוד. רופא בצבא אמר כי
תוך שבועיים יעבור (כנראה אלריה לקרם גוף). אתמול הגיעה לרופא עור משום שהפריחה התגברה
ואף התפשטה, משמע מצבה החמיר. הרופא איבחן כי זה וירוס "פיטריאזיס רוזה" ולדבריו הפריחה במצב מרשים ביותר. עוד לדבריו הפריחה תשכון אצל ביתי כשלושה חדשים, אפשר לטפל בקורטיזון -
אך לא מומלץ. מה עליה לעשות? להמשיך להתגרד שלושה חדשים, עם מראה מאוד לא נעים. קשה
מאוד לתפקד במצב זה. יש תרופה אחרת? האם ניתן לרפא קודם?
תודה מצפה לתשובה במהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה וגרד
דוד פרלה28/02/2008נורית שלום,
טיפול בצמחי מרפא ודיקור יזרזו מאד את תהליך ההחלמה של הגוף,
בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהדנה27/02/2008
שלום אני לוקחת צמחים מרפואה סינית השאלה שלי שהיה שיפור באקנה אני לוקחת כבר חודשיים אבל הבעייה שלפני שבוע התחילה עוד פעם פריחה- פצעונים קטנים מה זה אומר האם זה אומר שטיפול לא הצליח?האם לצמחים יש אפקט גם כשאני מסיימת לשתות אותם? אני מתכוונת לצמחים שמשפיעים על הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
דוד פרלה27/02/2008דנה שלום,
במהלך טיפול בצמחים יש לעיתים תקופות של החרפות שנגרמות פעמים רבות ממתח ,תזונה ועוד גורמים המשפיעים על העור מעבר לצמחים, לכן מה שחשוב זה לראות בראיה כוללת של חודשיים שלושה ויותר אם המצב יותר טוב,ולדברייך ראית שיפור. כאשר את מסיימת לשתות אותם הגוף צרייך להיות באיזון שנמשך לזמן מה תלוי כמה את שומרת על אורח חיים בריא,לשאלתך ההשפעה של הצמחים יורדת לכן חשוב ירידה הדרגתית ואיטית מהצמחים,ולקיחת הרכבי צמחים מניעתיים לאורך זמן. בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריהקרן26/02/2008
שלום שמי קרן ואני סובלת כבר 3 שנים מאורטיקריה כרונית טופלתי בכול השיטות הקונבנציונליות ושום דבר לא עזר יש לי התקפים חמורים שאני מרגישה שהגוף שורף לי ואני כבר אובדת עצות אני מתחתנת עוד 5 חודשים ואני לא יודעת מה לעשות אני ישמח אם תוכל לתת לי עצה ולהסביר לי מה אפשר לעשות במרפאה שלך תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
דוד פרלה26/02/2008קרן שלום,
ניתן מאוד לעזור באורטיקריה,הטיפול כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון אישי ,שינוי תזונתי , כל אלה מחזירים את האיזון לגוף ומזרזים את תהליך הריפוי,[ באתר שלי תימצאי מחקר שעשיתי בנושא ], בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה
קרן26/02/2008ומה המחיר פחות או יותר של הטיפולים האלה וכיצד יודעים כמה זמן זה לוקח הייתי רוצה קצת הסבר מורחב על הטיפול אם אפשר אני פשוט נהייתי קצת סקפטית עם המחלה הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
דוד פרלה27/02/2008קרן שלום,
תתקשרי למרפאה ותקבלי עוד פרטים. דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית התקרחות?!יותם25/02/2008
שלום,
יש לי חשש להתקרחות.. וזה מפחיד אותי מיום ליום , כי אני בסך הכל בן 19 וחצי ויש לי התקרחות בקצוות של המצח. האם זה טבעי? האם בעתיד אני אתקרח?.
ורציתי לדעת מה גורם להתקרחות/ נשירת שיער? והאם חיסרון ויטמין איזשהו?..
בבקשה תן לי תשובה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות
דוד פרלה25/02/2008יותם שלום,
התאור שלך מתאים להתחלה של תהליך טבעי גנטי של התקרחות קלה,תהליך שיכול גם להיות איטי,
קשה לאמוד את הקצב, המרכיב המשפיע ביותר הוא הגנטיקה, בכל מקרה לך לרופא עור להיבדק לגבי בלוטת התריס, וחסר בויטמין בי היכולים גם להשפיע.
בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכוויותליפז23/02/2008
שלום רציתי לישאול אם אתה מטפל גם בכוויות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכוויות
דוד פרלה23/02/2008ליפז שלום,
אחרי הטיפול הראשוני הרפואי שהוא חשוב ויעיל, ניתן לשלב טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון לזרוז יכולת הריפוי וההחלמה של העור.
בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול בכוויות
ראובן שמחה20/06/2011בס"ד
נכדי בן השנה נכווה בגוף ממים רותחים.
הוא מטופל בבי"ח "שיבא" תל השומר.
כרגע הוא במחלקת ילדים וכל יום מחליפים לו תחבושת בהרדמה.
שיטת הטיפול היא שמגרדים את העור ושפשפים בסולפט.
הילד סובל , מקבל תרופות נרקוטיות להרגעה וכשפג
השפעתם הוא משתגע מרוב כאבים ואיתו הוריו.
התינוק מאושפז מיום ראשון שעבר ולטיפול עוד לא נראה סוף.
ההורים חושבים לפנות לאישה מרפאה שמצליחה לרפא באמצעות משחות
כי אינם יכולים לסבול את שיטת הטיפול הזו .
אגב לטענת הרופאים הכוויות מדרגה שניה עם שני מקומות
עם קצת יותר עומק בכוויה.
מה דעת הרופאים המלומדים בסוגיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בכוויות
דיאנה03/07/2011פיטריה יוגית (בגוגל), מריחת היוגורט על הכוויה מחוללת פלאים.גם מרגיעה וגם מזרזת ריפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול בכוויות - תגובה
דוד פרלה22/06/2011שלום,
המצב שאתה מתאר נשמע לי מתאים יותר לטיפול ברפואה מערבית, הרפואה הסינית בד''כ יכולה לעזור במצבים קלים יותר או כטיפול תומך לטיפול המערבי,אתה יכול גם לנסות לקבל עוד חוות דעת מרופאים מומחים בכוויות בילדים בכדי להיות בטוח בטיפול שהילד מקבל,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהתה תה21/02/2008
מה זה lichen planus hypertrophicus* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
דוד פרלה21/02/2008
ליכן פלנוס -מחלת עור כרונית נדירה יחסית עד חצי אחוז מהאוכלוסיה[ בעברית-ילפת שטוחה ], הסוג המסוים שאת שואלת עליו מופיע על שטחים נרחבים המכוסים ברבדים מורמים בעיקר באזור השוקיים,מלווה בגרד חזק,ומשך המחלה ארוך בדרך כלל, ניתן לעזור בטיפול של רפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון,
בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
תה תה21/02/2008האם מחלת העור הזאת יכולה להיות ללא גרוד וללא עקצוץ? עדיין לא נעשתה ביופסיה .
תודה ענקית מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה ,תשובה נוספת
דוד פרלה22/02/2008כן,למרות שבדרך כלל מדווח על גרד חזק, הכי חשוב לעשות ביופסיה בכדי להגיע לאבחון סופי.
בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית
תה תה22/02/2008אתה עוזר לי מאד
תודות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ..
יהב15/03/2008קוראים לי יהב ואני בן 15 גם אני חולה במחלה הזאת ורציתי לדעת אם הצמחים האלה עוזרים בתודהה...
יהב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהב שלום
דוד פרלה16/03/2008יהב שלום,
צמחים הניתנים לאחר אבחון יכולים לעזור במצב זה.
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יהב20/03/2008עזרת לי מאוד תודה רבהה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בעור..חסויי18/02/2008
שלום, כבר כיומיים אני סובלת מגירודים חזקים בגוף...אם זה בוזניים, ברגליים,בגב,בכרכפת ובאזורים יותר אינטימיים בגוף..האמת שזה התחיל מהכרכפת,ותור לרופא עור זה לחכות בערך שבועיים ולסבול..אז רציתי לשאול..אם זה סימפטומים למשהו? ממה זה יכול לנבוע? זה לא קרה לי לפני כן אף פעם..והגירודים חזקים ומטרידים אותי....אני מקווה שאולי תעלה על משהו, תוכל לעזור לי או לפחות לכוון אותי,מה צריך לעשות.... תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים בעור
דוד פרלה19/02/2008
גירודים יכולים לנבוע מסיבות שונות בעור, מסקבייס-קרציות מיקרוסקופיות הגורמות לגרד עד לתגובה אלרגית לחומרים איתם היית במגע, את חייבת אבחון של רופא מכיון שלכל תופעה הטיפול שונה. בינתיים להקלה בגרד את יכולה להשתמש בספרי טופיק מדיס ,וסבון טופיק מדיס של חברת קמדיס, שניהם תכשירים טבעיים המבוססים על רפואה סינית ומקילים מאד על גירודים,
בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן דם המכביםליאורה17/02/2008
שלום, האם שמן דם המכבים טוב לפצעים גם בילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן דם המכבים
דוד פרלה17/02/2008
ליאורה שלום,
אין לי נסיון עם צמח זה בילדים, אני יודע שמשתמשים בו לדלקות חניכים ולעור מגורה,ולאקנה. את צריכה לשאול את יצרן השמן- שימי לב אם מדובד בשמן ארומטי חשוב לדלל אותו ,
בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת שומנית-זהר14/02/2008
שלום,
אני סובלת מקרקפת שומנית, כך שאני נאלצת לחפוף כל יום. בנוסף מתלווה גם גרד במקומות ספציפים בקרקפת. מה ניתן לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת שומנית
דוד פרלה14/02/2008זהר שלום,
התאור שלך מתאים לסבוריאה של הקרקפת שיכולה להיות שומנית ומגרדת. טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המחזירים את האיזון הפנימי לגוף,וניתנים לאחר אבחון מאד יעזור לך,
הימנעי מאוכל חריף מטוגן ואלכוהול. בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)