מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעיםנינה20/01/2008
שלום רב:אני בת 26 סובלת מתת פעילות של בלוטת התירס.וגם מפצעים סביב הסנטר ובאזור הצוואר סביב הגרון. (איני יודעת אם להגדיר זאת כאקנה).ולאחר שמתרפא זה משאיר כתמים חומים.
אשמח אם תוכל לייעץ לי איזה צמחי מרפא אוכל להשתמש לבעיה זו.
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מדוד פרלה
דוד פרלה20/01/2008
נינה שלום,
התיאור שלך מתאים לאקנה היכול להופיע גם באזורים שתיארת. כמובן שצריך לראות בכדי לאבחן בוודאות. ברפואה סינית משתמשים בצמחים פנימיים וחיצונים לאקנה, מתן צמחים פנימיים מחייב אבחון אצל מומחה מכיוון שישנם הרכבים שונים לפי תמונת חוסר האיזון. צמחים חיצונים בעלי פעילות אנטי דלקתית ומשקמת לעור ניתן להשתמש במשחות חברת קמדיס -אקמדיס קרם יום,קרם לילה ,וסבון פנים, החברה גם מפרטת את שמות הצמחים הלקוחים מהרפואה הסינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהולדימיר17/01/2008
שלום רב,
בחצי שנה האחרונה יש לי מין קשקשים בראש, מגרד לי, והשיער שלי נהפך לשומני במהרה. רציתי לדעת האם זו תופעה מוכרת, איך קוראים לה, ומה הטיפולים? האם יש משהו משלים?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולדימיר שלום
דוד פרלה18/01/2008ולדימיר שלום,
התיאור שלך מתאים לסבוריאה של הקרקפת,שבדרך כלל מוחמרת בחורף,תופעה מוכרת ונפוצה המתאפיינת בקשקשת,גרד,ושומניות [ אצל חלק ביובש ] בעור.
יש טיפול שמאוד עוזר וכולל התאמת צמחי מרפא ודיקור לאחר איבחון. להחזרת האיזון הפנימי לגוף כדי שהעור יתנקה. במקביל חיצונית יש שמפו ותחליב-סבומדיס שמפו וסבומדיס תחליב לקרקפת של חברת קמדיס על בסיס טבעי של צמחי מרפא סינים שיכול להקל במצב. בתזונה להימנע מחריף מטוגן ואלכוהול שיכולים להחריף את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת עור נדירהלימור15/01/2008
אני סובלת ממחלת עור בשם darier מעבר לזה שהיא תורשתית רופאים לא אומרים לי כלום עליה, מצאתי מידע באנגלית ולצערי חלק גדול מהמילים המילון לא תרגם כנראה מונחים רפואיים, 1)רק הצלחתי להבין שיש לה מאפיינים דומים לסבוריאה האם זה נכון?, ולפעמים הרפס?, אצלי כבר כמה פעמים גילו את הסטראפטקוקוס אוראוס , 2)האם המחלה מאובחנת כמחלה דלקתית?, המחלה מתאפיינת אצלי בעיקר מעל הפה,בין הגבות בצידי המצח ובסנטר לפי הרפואה הסינית מייחסים חשיבות למקומות הפצעים נכון? 3)קראתי שהאיזורים שיש לי בהם את המחלה קשורים למערכת העיכול והשתן ולהורמונלי נכון? בקרוב אלך למטפלת ברפואה סינית למרות שבעבר ניסיתי דיקור ולא עזר ששאלתי את המטפל ( שטיפל בעבר)לגבי צמחים הוא אמר שהוא חושש שזה יגביר את עוצמת המחלה , יש לי נטייה לסבול מקור וברזל נמוך.מצטערת על כמות השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת דרייר
דוד פרלה16/01/2008מחלת דרייר Darier Disease - היא פריחה עקשנית על רקע גנטי שבדרך כלל עוברת בתורשה בתוך המשפחה. . בדרך כלל הפריחה מתמקדת בחזה, בצוואר, בגב, באוזניים, במצח, ובמפשעה, אבל יכולה לכלול תחומי גוף אחרים. ויכולה ליצור כתמים כהים על העור, ופגיעה בציפורניים. ברפואה סינית ניתן לטפל אחרי איבחון יסודי בצמחי מרפא ודיקור.האיזורים שציינת קשורים לאיברים שונים ברפואה סינית שיכולים להשפיע על איזור הפנים, דרוש איבחון יסודי יותר, מניסיוני ניתן לראות הקלה. דוד פרלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרייר לא ענית על שאלותי
לימור16/01/2008תודה על כוונותיך שענית לי אבל אני שאלתי שאלות די ממוקדות ולא נענתי להן אשאל שוב ואם אינך יודע בדיוק את התשובה זה בסדר ופשוט תגיד זאת
קראתי שבדרייר יש מאפיינים דומיםלסבוריאה וגם רופא עור שראה את זה בהתחלה רק בפנים חשב שזה סבוריאה עד שראה מאחורי האוזן אז ראה זה דרייר (איבחנו בביופסיה).
1)האם המאפיינים שלה דומים לסבוריאה?
2) האם היא מאובחנת כמחלת עור דלקתית ?
(כבר כמה פעמים אמרו לי שהעור נראה דלקתי ואכן אובחן חיידק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרייר לא ענית על שאלותי
דוד פרלה16/01/2008
לימור,הפני את שאלותיך לפורום רפואת עור רגילה לקבלת תשובה מלאה.
ברפואה סינית קיימות שתי אבחנות עיקריות:
1. יובש וחולשה ביכולת הדם להזין את העור.
2. חולשה אנרגטית של הטחול האחראי ברפואה סינית על מעברי נוזלים בגוף.
בשתי האיבחונים מתאימים נקודות דיקור וצמחי מרפא שונים. באיבחון סיני ישנם מרכיבים הדומים גם לאיבחונים שניתן לראות בסבוריאה.
בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת דרייר וקרבה לבעלי חיים
אפרת05/08/2013האם קרבה לבעלי חיים וחיות מחמד כמו חתולים מזיקה למי שסובל ממחלת דרייר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת דרייר וקרבה לבעלי חיים - תגובה
דוד פרלה06/08/2013אפרת שלום
לא ידוע לי על הקשר כזה,
הפני את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית [רגילה מערבית]
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין15/01/2008
שלום רב,
נוצרה לי כוויה ביד כתוצאה משעווה..הכוויה קרתה לפני 4 חודשים לערך ועד היום יש לי כתם כהה ולא כל כך אסתטי ביד.
כיצד אני יכולה לטשטש את הכתם הכהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני 2
דוד פרלה15/01/2008
פני לרופא עור המתמחה ברפואה אסתטית, ישנם משחות המטפלות בהבהרת כתמים, ברפואה סינית מכיון שכבר עברו 4 חודשים קשה לעזור.
דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיותסיוון14/01/2008
יש לי מזה זמן רב אדמומיות סביב השפתיים, בעיקר בקצוות. זה לא כואב או מגרד, לא פצע, רק אודם. ניסיתי ויטמיני B למיניהם והחלפת כל מוצרי הקוסמטיקה שלי, אך כלום לא עוזר, חוץ מסטרואידים שמעלימים את זה במהירות, אך לזמן מוגבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות -דוד פרלה
דוד פרלה14/01/2008ניתן לעזור, ברפואה סינית התופעה קשורה להיצטברויות חום במערכת העיכול הרכבת פורמולת צמחים ודיקור בהתאם לאיבחון יכולים להקל על המצב. מומלץ להימנע ממזון חריף ,מטוגן ,ואלכוהול,
ולבדוק שהפריחה לא יוצאת כתגובה אלרגית למזון מסוים. דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזהדנה13/01/2008
לפני כשבועיים התחילה לי פריחה בחלק הגוף העליון ומאז הכתמים האדומים מתפשטים ונעשים צפופים יותר. חשוב לציין שיש גם קילוף של העור באיזורים של הפטריה. רופא עור אמר שזה פיטריאזיס רוזה ושזה עובר לבד תוך מקסימום שבועיים והמליץ לי על משחה במקרה שישנו גרד (ואין). רציתי לברר מה עושים עם זה, זה נראה ממש רע וממשיך להתפשט אפילו עד הצוואר. יכול להיות שזה יתפשט גם לפנים? זה באמת עובר רק אחרי חודשיים? ממה זה נהיה? זה מדבק? יש איזה טיפול שמומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזיאה - דוד פרלה
דוד פרלה13/01/2008
פיטריאזיס רוזיאה הינה מחלת עור שכיחה שבעבר ייחסו אותה לגורמים שונים כגון זיהומים ופטריות
תולעים וחיידקים,וכיום יותר משייכים אותה לזיהום ויראלי. השיא בהתפשטות הפריחה הוא לאחר כשלושה עד ארבעה שבועות,ובין השבוע השישי לשמיני היא חולפת מבלי להשאיר סימן בדרך כלל.
הטיפול ברפואה סינית כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר איבחון ומזרזים את העלמות הפריחה. דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בלחיניק11/01/2008
שלום רב,
לפני כארבעה חודשים הופיע אצלי בלחי מעין גוש שמן כזה. פניתי לרופא עור שנתן לי למרוח פוסידין וטען שאם זה לא ייעלם לאחר שישה חודשים יש לבצע ניתוח.
לאחר כחודש אחרי הטיפול בפוסידין פוצצתי את הגוש ויצא הרבה.... . כיום הגוש קטן בהרבה, אולם ישנו מעין פצע שבינתיים לא נרפא. האם למרוח על זה פולידין ?
בנוסף האם מומלץ שלא להתגלח באזור זה ?
נ.ב. לאחר שהוצאתי את השומן מהפצע אני מרגיש שהוא עדיין מתמלא לפעמים או שזה רקמת עור מתה <?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בלחי מדוד פרלה
דוד פרלה12/01/2008
תמשיך במעקב אצל רופא העור ,כדאי שיראה מה המצב כרגע וייעץ לך בהתאם,ניתן לשלב בטיפול הרפואי הרגיל גם טיפול סיני הכולל צמחי מרפא המזרזים איחוי פצעים [ לדוגמא צמח האסטרגלוס ] ויבוש לחות, דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חןשרה11/01/2008
יש לי נקודת חן קצת בולטת במרכז הפנים. אייך אני יכולה להורידה בדרך שתשאיר הכי פחות סימן?
האם יש דרך שלא משאירה כלל סימן?
ובאיזה מכון אפשר להורידה? אני מוכנה לשלם כל מחיר עבור תוצאה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן מדוד פרלה
דוד פרלה12/01/2008
שרה , רופא המומחה לכירוגיה פלסטית הוא המומחה לדברים אלו,תמיד יש סיכון שישאר סימן ,מומחה יתן לך הערכה לפי גודל הנקודה ומיקומה לגבי הסימן שישאר,צרי איתי קשר טלפוני ואתן לך המלצות. דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתם עוריעקב10/01/2008
שלום
רציתי בבקשה לדעת מה או אייך ניתן להבהיר את כתמי העור החומים אשר נוצרו לאחר הופעת פצעים על העור?
בכל פעם שיוצא על העור פצעון, הוא משאיר לי מזכרת בדמות כתם חום... אם אני מתעסק עם הפצעון אז ה"מזכרת" גדולה יותר.
תודה יעקב (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת כתם עור דוד פרלה
דוד פרלה10/01/2008
מומלץ מאוד לא להתעסק עם הפיצעון, במידה ומדובר באקנה עדיף להשתמש במשחות ולא לפוצץ את הפצעים ,דבר העלול להשאיר סימנים. בנושא הבהרת הכתמים פנה לרופא עור יש משחות היכולות להקל. ברפואה סינית ניתן לאחר איבחון להתאים הרכב צמחים שיהיה מונע ויגרום לפחות פצעים לצאת. בתזונה יש להימנע ממזון מטוגן ,מתובל -חריף,אלכוהול,לעבור מקמח לבן לקמח מלא
ולהמעיט במתוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין בטא קרוטןאורטל09/01/2008
שלום לך.שמי רוית בת 26 לוקחת בטא קרוטן קבוע עם הפסקה של חודש חודשיים אחרי חצי שנה של שימוש יומיומי .לפני כמה חודשים יצא לי כתם בינוני כהה בטון אחד מגוון עורי (הוא לא בולט,רק ממש מקרוב)קראתי באחד הפורומים שלקיחת תוסף תזונה בטא קרוטן יכולה לגרום לפיגמנטציה , האם זה נכון?אני מודאגת משום שאני נוטלת את התוסף במשך שנים ואני מעוניינת להמשיך. תודה מראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין בטא קורטן מדוד פרלה
דוד פרלה10/01/2008בדרך כלל צריכה עודפת של בטא קורטן תתבטא בעור בכתמים כתמתמים צהבהבים. ישנם סוגים
שונים של פיגמנטציות בעור ,ולא בטוח שאצלך היא קשורה לבטא קורטן שאת צורכת ,תיבדקי אצל רופא עור .
ניתן לקבל בטא קורטן מהחי והצומח-כבד עוף,בקר, ביצים,גזר,תרד,חלב ולא רק מתוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד עז בקרקפת מלווה בקשקשים\סבוריאהקורל08/01/2008
שלום רב,
אני בת 17 ומזה שנה וחצי שאני סובלת מגרד מתמשך בקרקפת. בתחילה הגרד התפרס על שטח קטן ועם הזמן הלך וגדל. כיום מצב הקרקפת שלי חמור ביותר: פצעים וכמות אדירה של קשקשים. התייעצתי כבר מספר פעמים עם רופאי עור שהביאו לי תמיסה\ טיפות לקרקפת ושמפו בשם "אלפוסיל"(אם אני לא טועה)-וזה ממש לא עזר לי, היה שיפור רגעי ואז הגרד חזר בעוצמה חזקה יותר.
יש לציין, שלאחר חפיפת השיער, כאשר אני מגרדת מופרשת בציפורניים כמו אדירה, כנראה של קשקשים או קליפת הקרקפת עצמה, כמדומה לבצק.
בנוסף, שערי שומני ביותר(מאז ומתמיד) עם כמות אדירה של קשקשים.
עד עכשיו כלום לא עזר לי ואני ממש אובדת עצות. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעייתי.
בנוסף רציתי לשאול אם מצב זה שתיארתי יכול להביא לנשירת שיער או להתקרחות? והאם מה שתיארתי עלול להתפשט גם מעבר לקרקפת, לפנים?
תודה על הזמן וחוות הדעת המקצועיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד עז בקרקפת מלווה בקשקשים\סבוריאה
אמיר קלי09/01/2008אלפוסיל הוא שמפו יעיל למצבים שתארת(אכן סבוריאה)
אם זה לא עבד יש צורך לעשות טיפול יסודי ומקיף יותר של רפואה סינית הגורם להפסקת הסבוריאה על ידי איזון הגוף
יש אפשרות לנשירת שיער אבל ברגע שהסבוריאה מטופלת השיער צומח מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת שומניתמעין08/01/2008
שלום רב.אני סובלת מזה שנים - מעור קרקפת שומני.אני חייבת לחפוף יום יום ולאחר מספר שעות השיער שוב שומני.בבוקר, אני מיתעוררת עם שיער שהוא כה שומני עד שהוא ניראה רטוב.אני רוצה לציין, שבגיל ההיתבגרות לא נהגתי לחפוף יום יום ועור הקרקפת, היה מחוסה בשיכבה עבה של קשקשים עד שלא ראו את העור כלל.מאז שהיתחלתי לחפוף יום יום אין יותר קשקשים.ביגלל עודף השומניות שמיצר העור,השיער נושר כאשר הוא שומני.שאלתי היא האם זוהי סבוריאה,ובכל מיקרה מהו הטיפול הרצוי, אם קיים טיפול שיכול לעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת שומנית
אמיר קלי08/01/2008סיכוי רב שיש לך סבוריאה
מבחינת טיפול חיצוני אני ממליץ על סבומדיס לושן ושמפו סבומדיס שניהם של קאמדיס
כמו כן כדאי לקחת אומגה 3 במינון של לפחות 2000מג ליום(לאורך זמן)
יש טיפולים עם הצלחה גבוהה מאוד ברפואה סינית
אך לשם כך את צריכה לראות מטפל מומחה בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר06/01/2008
לאחר גילוח של הפנים, לבן זוגי מופיעה אדמומיות נוראה באיזור הצוואר במשך כ- 5 שעות. האם יש איזה תכשיר טבעי למריחה שימנע את האדמומיות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בצוואר אחרי גילוח
אמיר קלי08/01/2008כדאי שינסה להתגלח עם קצף גילוח קאמדיס המיועד לבעלי עור רגיש
לאחר השטיפה של הקצף מומלץ לשטוף עם טופיק תרחיץ נוזלי גם של קאמדיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשת בגבות ובריסיםדנה03/01/2008
היי בת 23 בריאה.
כבר 3 שנים אני סובלת מנשירה בריסים כתוצאה מקשקשת בריסים הייתי במס רופאים לא יודעים ממה נובע ,אני משתמשת eye care lid care בהמלצתם
בנוסף סובלת מקשקשת בגבות
אשמח לשמוע מדוע סובלת מקשקשים אלה..ומה עם הריסים האבודים?האם יצמחו מחדש
והאם ממליץ טיפון המופתטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי הרפואה הסינית
שחר דוידמן03/01/2008קסקסת קשורה עם חולשה של האיבר -טחול כמובן שזו חולשה אנרגטית ולא פיזית כך שאין מה לדאוג,על ידי חיזוק הטחול בדיקור סיני וצמחי מרפא אפשר כמובן לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי ומה קורה..
דנה04/01/2008מה קורה עם הריסים האבודים? והאם שמכעת על התופעה הזאת הריסים נהפכו דלילים..
האם הצמיחה מתחדשת?
ואיזה טיפול ממליץ? והאם ניתן לרפא..וכיצד? אילו דרכי טיפול
אם צמחי מרפא אשמח אם תפרט
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב
שחר דוידמן06/01/2008כן,טיפלתי במקרים כאלה בעבר עם פורמולה של צמחי מרפא שאני מרכיבה באופן אישי,
אי אפשר לכתוב פורמולה של צמחים על סמך מידע מועט כמו שכתבת
כמו ששום רופא לא יתן לך מרשם דרך הטלפון בלי לראות אותך
אני ממליצה לך פשוט לקבוע תור לטיפול ברפואה סינית ומטפל/ת שיודע/ת גם צמחי מרפא וכך אפשר לטפל בך כמו שצריך
בברכה
www.upchi.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מטפל?
דנה06/01/2008האם אתה מקבל מטופלים?ואיכן נמצא אשמח אם תתן לי פרטים
והאם הריסים יצמחו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה או מה!!tami02/01/2008
בחורה בת 28 לפני חושדיים התחלתי לקיים יחסי מין עם החבר שלי מזה שבועיים הופיעו בלוטות קטנות על איבר המין שלו,השתמש בקרם כלשהו ועבר לו.אותו הסיפור חזר על עצמו שבוע שעבר דבר זה מאוד מדאיג אותי ברצוני לקבל מידע על תופעה זו מה זה יכול להיות???
החבר שלי נשוי (סיפור ארוך)
כבר שנה לא קיימתי יחסים עם אף אחד
לפני כן היו לי כמה חברים שאיתם היה קשר אינטימי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה או מה!!
שורי נוימן02/01/2008לא חייב להיות פטריה, אני דווקא חושב על משהו אחר.
כדאי לחברך להיבדק אצל רופא עור ומין בנוסף עד לברור כדאי להשתמש בקונדום אם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחים להשתמש באמצעי עזר
tami02/01/2008המון תןדות על התגובה המיידים
מה עם זה שאני אבדק?אזו בדיקה ? לאן לפנות?
אנו משתדלים להשתמש באמצעי עזר אך בפרק הזמן הזה שהוא מנסה לשים ת' הקונדום פשוט מאוד יורד לו ההחשק להמשיך וכאילו לא היה כלום
מוטרדת מהעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)