מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאימא03/02/2008
שלום,
רציתי לדעת האם מותר להבהיר שיער מיותר אצל ילדה קטנה (בולט מאוד)? באיזה משחות ניתן להשתמש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום,
דוד פרלה03/02/2008
מורן שלום,
הפני את השאלה לפורום עור ואסתטיקה BEOK,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!אודל03/02/2008
היי שלום לך...
אני גרה בחו"ל כחצי שנה..אני בת 21 יש לי בדרך כלל פנים חלקות למעט פצע או שתיים שיוצאים לפני המחזור{אבל ממש כואבים..}
בתקופה הארוחנה יצא לי פצא ממש גדול וכואב ליד האף,ותמיד היה מגרד לי...אחרי חודשיים בערך הוא עבר..{עם סימני מוגלה מגעילים..}ולאחר מכן הופיע לי פצע זהה בצד השפתיים,גם הוא מתחיל להחלים...אבל מה שכן אני מרגישה אזור שני שהוא בלחי קרוב לשפה,מתחיל לגרד לי ממש{שזה מבשר רעות..}
הרבה אומרים לי שזה "פצע קור??"...או פטריה...אני לא יודעת מה לעשות זה מגדר לי נורא ואני לא רוצה לגרד כי זה רק נהיה יותר גרוע..
ברור שאם הייתי בארץ הייתי פונה לרופא אבל פה אני לא הכי יכולה יש שם של תררופה שאוכל לקנות בבית מרקחת ללא מרשם?...
בבקשה,אני מש סובלת,מצפה לתשובה אודל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף
דוד פרלה03/02/2008אודל שלום,
מה שאת מתארת יכול להיות הרפס סימפלקס, או אקנה ,ורק רופא שיראה יוכל להגיד לך בוודאות,
במידה ויוצאת שלפוחית כואבת ומעקצצת רוב הסיכויים שזה הרפס [ מאוד שכיח ] ואת יכולה לשאול את הרוקח בבית המרקחת שלך אם יש לו תכשיר טבעי [ סביר להניח שקיימים כאלה ] , רופא יתן לך מרשם לזובירקס ,מישחה יעילה לטיפול בבעיה. וגם טיפול ברפואה סינית במידה ויש באזור מגורייך יעזור, בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנופר29/01/2008
האם יש טיפול לנמשים בגול שהתפתחו בגלל כווית מהשמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים מכווית שמש
דוד פרלה30/01/2008
נופר שלום,
אין ברפואה סינית טיפול יעיל לתופעה, הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית BEOK
בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבניםאפרת28/01/2008
שלום
עם תחילת החורף החלו להופיע כתמים לבנים כל כתפיי, כמו פיגמנציה בעור. האם זה מהשמש? ומה ניתן לעשות על מנת להוריד את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים
דוד פרלה28/01/2008אפרת שלום,
התיאור שלך מתאים לתופעה הנקראת פיטריאזיס ורסיקולור ,המכונה גם פטרית שמש,הגורם לה הוא
פטריה בשם פיטוספארום אובלה, והשמש והחום מגבירים את התופעה שיכולה להופיע גם בלי קשר
אליהם, רופא ירשום לך שמפו אנטי פטריתי שעוזר מאד, ניתן לשלב טיפול פנימי ברפואה סינית למניעת חזרתיות של התופעה, בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים בציפורןאורטל27/01/2008
שלום רציתי לדעת ממה נובע כתם לבן בציפורן.שמעתי שזה מחסור במינרלים האם זה נכון ? הכתם הוא עגול וקטן והוא מתחת לציפורן . בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים בציפורן
דוד פרלה28/01/2008אסנת שלום,
כתמים לבנים (בצורת עננים) על משטח הציפורן יכולים להיגרם כתוצאה ממחסור בסידן (קלציום) ואילו נקודות לבנות על משטח הציפורן יכולות להצביע על מחסור באבץ, העשוי לגרום גם לנשירת שיער.
כמו כן כתם יכול להווצר על רקע של טראומה קלה בציפורן, שכיח מאד וחולף עם הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער באיזו המיןדודו27/01/2008
שלום,
אני בן 25 ויש לי מעט שיער על איבר המין עד לחציו. אני מעוניין להוריד אותו וחשבתי על גילוח.
מה אני צריך לקחת בחשבון וממה עלי להיזהר? האם עלול להיות שיעור יתר באותו מקום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודו שלום
דוד פרלה27/01/2008
דודו שלום,
שלך את השאלה לפורום רפואת עור ואסתטיקה. דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לרוקאטןאוהד26/01/2008
שלום, אני בן 15 ואני לוקח כבר כמעט 10 ימים כדורים
ולא יוצא לי הפצעים
ויצא לי פצעון גדול באיבר המין
מישו יכול להסביר לי על זה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לאורקוטן
דוד פרלה26/01/2008
אוהד שלום,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור רגילה. דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה זה הפורום הזה?
אוהד29/01/2008אני לא מוצא אותו
הודה לך אם תגידי לי היכן
או שתסימי לי קישור
תודה אוהד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהד שלום
דוד פרלה30/01/2008
אוהד שלום,
פורום רפואת עור אסתטית BEOK. דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדיקור לאיזון הורמונלימיה24/01/2008
דוד שלום. אני בת 30. בעבר סבלתי מאקנה קלה. לפני שנתיים הפסקתי לקחת גלולות והתפרצה לי אקנה חמורה יותר מבעבר. בעצת רופאת העור חזרתי לקחת גלולות והעניין הסתדר. לפני חודשיים ילדתי. כבר לקראת סוף ההריון התפרצה האקנה, ולאחר הלידה (ובמשך תקופת ההנקה) הפכה לחמורה ביותר. רופאת העור המליצה לי לחזור לגלולות (לדבריה "בעיה הורמונלית פותרים בדרך הורמונלית"). האם יש טיפול מוצע בדיקור אשר יכול לעזור לי לאיזון הורמונלי? הטיפול של הרפואה הקונבנציונלית הוא בסימפטום ולא בשורש הבעיה, ועל כן, בפעם הבאה שאני אפסיק עם הגלולות המצב יחמיר יותר. האם יש טיפול אשר עליו אתה ממליץ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיקור לאיזון הורמונלי
דוד פרלה24/01/2008מיה שלום,
הטיפול ברפואה סינית מאד עוזר מנסיוני במצב שאת מתארת, שילוב של דיקור בנקודות דיקור המאזנות הורמונלית, וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון ומתאימים גם לתקופת ההנקה - מחזקים ומאזנים הורמנלית בהחלט יקלו על המצב בצורה טבעית.דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ב- RET AVIT בהנקהמיה23/01/2008
האם מותר להשתמש במשחת RET AVIT בזמן הנקה (חלקית)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה שלום
דוד פרלה24/01/2008
מיה שלום,
שלחי את השאלה לפורום רפואת עור קונבנציונלית. דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול אלטרנטיבי לפמפיגושמרים23/01/2008
שלום,
אני מבקשת לדעת אם יש טיפול אלטרנטיבי לפמפיגוס, ואם כן מהו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמפיגוס טיפול אלטרנטיבי
דוד פרלה24/01/2008מרים שלום,
הטיפול בפמפיגוס ברפואה סינית הינו תומך ומשלים לטיפול הקונבציונלי,מכיון שמרבית חולי הפמפיגוס זקוקים לטיפול פנימי של פרגניזון ,יש חשיבות גדולה לטיפול הסיני הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון. מנסיוני במחלה הטיפול עוזר להשאר על מינונים נמוכים של קורטיזון ולהפחית בכך בצורה משמעותית את תופעות הלוואי הנרכשות כתוצאה מהטיפול הממושך. דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכותסימין22/01/2008
הייתי רוצה לדעת עד כמה אחוז נכות שמיעה אני מוגדרת כנכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות
דוד פרלה22/01/2008שלחי את השאלה לפורום רופאי אף אוזן גרון. דוד פרלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופציה אראטהדניאל22/01/2008
דוד שלום,
אני בן 26 ויש לי אלופציה אראטה כ-13 שנים כבר. המחלה הייתה אצלי בעוצמות שונות, כאשר בשנים האחרונות יש לי התקרחות של כ-80% משיער ראשי, ועוד מספר קרחות קטן יחסית בגפיים. לאחרונה חלה התדרדרות ושיערות ראשי נושרות בקצב מזורז.
ניסתי כבר הכל.
הייתי אצל 2 הומאופטים שונים, אצל רבנים, כמובן שניסיתי את כל מה שהרפואה הקונבנציונאלית מציעה (זריקות , משחות, תכשירים, מינוקסי).
ניסיתי הכל.
האם יש משהו שניתן עוד לנסות ?
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופציה אראטה
דוד פרלה22/01/2008דניאל שלום,
אלופציה אראטה הינה תופעה שמגיבה טוב מנסיוני לטיפול ברפואה סינית, הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר איבחון. קודם כל לראות שהטיפול הסיני יעצור את ההידרדרות במצב. בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה?שני21/01/2008
שלום רב, לפני כחודשיים התחיל לי גירוד עורי בצוואר האחורי בתוך קו השיער, בהתחלה התעלמתי חשבתי סתם גירוד, אך לאחרונה זה החמיר, ניסיתי שמפו נגד קשקשים, מרחתי שמן עץ התה ולבנדר, אך ללא הצלחה, הגירוד ממשיך וכרגע גם קצת התפשט, כשאני מגרדת אני מצליחה להוריד חלקי קליפה, ואם ממש הגזמתי אז יש הפרשה דביקה(לא דם).
י ש לי תור לרופא רק בשבוע הבא, המליצו לי משחה בשם פוסיקורט, ושמפו נגד סובוריאה.
אשמח לקבל תשובה מה בעצם יש לי האם יכול להיות שזה התחלה של פסוריאסיס? וכיצד ניתן לטפל בדרכים קצת יותר טבעיות. אני לא ממש מתה על תרופות (שמפו ומשחה זה עדיין בסדר אך כדורים אני לא ממש אוהבת לקחת)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
דוד פרלה22/01/2008שני שלום,
התיאור שלך מתאים לסבוריאה של הקרקפת ולפסוריאזיס של הקרקפת כאשר ביופסיה אצל רופא עור תגיד לך בוודאות. הטיפול ברפואה סינית כולל צמחי מרפא פנימיים וחיצוניים המותאמים לאחר איבחון ומקלים על המצב ודיקור העוזר להחזיר את האיזון לגוף. אין מניעה להשתמש בתכשירים שהרופא רשם לך במקביל. בברכה דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בקרקפתשרון21/01/2008
שלום, בני בן 2 סובל מפצעים ויובש בקרקפת, גירודים עזים בעיקר בלילה
ניסיתי שמן זית עם לוונדר - ללא הטבה
שמפו נגד קשקשים של קמדיס וגם קרם שלהם-ללא הטבה
בעבר אובחן ועבר התקפות של דרמטיטס- בעיקר בפנים ובצוואר - עכשיו זו תקופה שקטה יחסית
אודה לעצתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בקרקפת
דוד פרלה22/01/2008שרון שלום,
התיאור שלך ליובש בקרקפת מתאים לסבוריאה [ או אטופיק ] של הקרקפת , ובגוף לאטופיק דרמטיטיס -אסתמה של העור שהינה אקזמה על רקע אלרגי המתאפיינת בגרד עז ויובש בעור. אחרי איבחון ניתן להתאים לו צמחי מרפא לשתיה שיקלו על המצב [ מותאם כמובן לגיל ולמשקל ]וגם דיקור מקל על הגרד ,חשוב לבדוק שהילד אנינו אלרגי למוצרי חלב או מזונות אחרים, להשתמש בסבונים לגוף [ וגם לכביסה ] היפואלרגנים, ולשמן את העור בצורה קבועה בלחות. הטיפול ברפואה סינית עוזר מאוד לעבור את המחלה בצורה קלה ובמינימום שימוש במשחות עם קורטיזון. עם הגדילה אצל מרבית הילדים המחלה חולפת. בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...נועם20/01/2008
שמי נועם ואני בת 19 וחצי.
מכיתה ה'-לפני 8-9 שנים היה לי אקנה. בין כיתה ה' לח' עברתי קצת טיפולים קוסמטיים אצל אותה קוסמטיקאית, אבל רק פעם בכמה חודשים.. לא במינונים גבוהים בכלל.
בכיתה י' מצבי החמיר והיה לי אקנה על כל המצח והסנטר...והמון שחורים. אבל אף פעם לא היו לי פצעים על הלחיים או על הרקות.
החלטתי בכיתה י' להשתמש ברואקוטן, הלכתי לרופאת עור שאישרה שעליי לקחת רואקטן. לקחתי את התרופה רק במשך חודש אחד- לא יכולתי לסבול את היובש בשפתיים ובעור ואת העובדה שמעור הפנים שלי רק יוצאים יותר פצעים(אומרים שככה זה בהתחלה, שהעור מנקה הכל). וגם כל ההפחדות על התרופה הנוראית ועל הכבד ועל כמה זה לא בריא.
תוך כדי הטיפול קרה נס לא יאמן- נוצרו לי פצעים בלחיים, כתמים, שהופכים לצלקות מיום ליום. מין כתמים שעדיין יוצאים מהם פצעים לפעמים, ולפעמים הם מאוד אדומים ולפעמים פחות.
המצב רק מחמיר מיום ליום.
עברו מכיתה י' 4 שנים בערך והמצב של הכתמים האלו מחמיר, למרות שכבר אין לי המון פצעים רגילים..
ידוע לי ואני מאמינה שיש קשר הדוק בין מצבי הנפשי הלחוץ לבין העור, וגם התזונה, ובכל זאת הייתי שמחה למצוא איזשהו פתרון.
שכחתי לציין שניסיתי גם חודשיים אצל הומאופת לפני שלקחתי רואקוטן. וכשלפני כמה חודשים הלכתי לאותה רופאה שנתנה לי את המרשם של הרואקוטן, היא טענה שלא מתאים לי בכלל רואקוטן ושהפצעים שלי (???מה עם הצלקות?)הם הורמונליים. היא המליצה לי לקחת גלולות(שזה בריא בדיוק כמו רואקוטן)וכשעשיתי בדיקות דם , הרופא נשים אמר לי שאין לי שום בעיות הורמונליות ושהכל לפי הנורמה.
שמעתי על כל מיני טיפולים חיצוניים ...כמו אולטרה כחולה.
הייתי מאוד רוצה, אם תוכל בבקשה להפנות אותי למקומות של מומחים שיכולים לתת לי פתרונות. למכונים שהם אמינים לרפואת עור.
תודה רבה, ואשמח להתייעץ אפילו איתך אם אתה יכול באימייל.
תודה
נועם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועם מדוד פרלה
דוד פרלה21/01/2008לנועם שלום, התיאור שלך בהחלט מתאים לאותו אחוז שאנינו מגיב טוב לאורקוטן, תרופה בעלת תופעות לוואי רבות,שתמיד עדיף לנסות להקל על המצב באקנה באמצעים טבעיים לפני שמנסים אותה .
ברפואה סינית כמובן שיש קשר גם למצב הנפשי ומצב העור. מתח גורם לחסימות ומגביר את החום הפנימי בגוף ,דבר המאיץ את התהליך הדלקתי באקנה. הטיפול ברפואה סינית כולל צמחים פנימיים
וחיצוניים המותאמים לאחר איבחון ויכולים לשפר את המצב.
ליעוץ והפניה צרי איתי קשר. בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)