מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטריאזיס רוזיאהורד09/10/2007
יש לי את זה על כל הגוף.זה ממשיך להתפשט ואני בלחץ.
ראיתי שהמלצת על צמחים מהרפואה הסינית.
איפה קונים?
האם עליי לפנות למטפל ברפואה סינית? (שהוא יירקח את הצמחים לתרופה)
תודה מראש,
ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזיאה
שורי נוימן11/10/2007לפנות למטפל מומחה בעור, לקביעת אבחון ומרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שומניחסוי08/10/2007
שלום רב,
מאז גיל ההתבגרות יש לי עור שומני מאוד. קראתי ששימוש "קשוח" ותכוף בסבון (אני נוהג לשפשף את גופי עם סבון ומברשת בכל רחצה) פוגע בעור? האם העובדה שאני מסבן את עצמי "חזק" דווקא גורמת לעור חלהיות שומני יותר? האם יש איזו פורמולה או עיצה שתביא לשינוי במצב העור שלי. אני כל הזמן "מבריק"...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שומני
שורי נוימן11/10/2007בכל מקרה שפשוף חזק פוגע בעור כל שכן כשנעשה עם סבון הפוגע באיזונו. ממילץ פשוט להיות עדין יותר עם העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בעוראלמוני07/10/2007
שלום יש לי בעיה בעור של אזור המפשעה באזור של שוקי הרגל. העור הוא בגוונים של חום אפור שניראה כמו לכלוך ,( יש לציין שאני בחורה הגיינית וכול יום שוטפת את אזור המפשעה). בנוסף יש לציין שאני בחורה עם עודף משקל ויכול להיות שזה נוצר מהזעה בכול מיקרה השאלה שלי כיצד אני חוזרת לגוון העור הרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בעור
שורי נוימן07/10/2007אם בהבהרה חשקה נפשך אז יש מגוון טיפולים":כימיים ומכנים, תלוי בעומק הפיגמנט.
תגשי לדמטולוג או למכון מאושר כדי שיאבחנו ויציעו טיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בקרקפתטלי06/10/2007
לבת שלי , בת השש , יש פצעים מוגלתיים בקרקפת שמתרבים כל הזמן . בנוסף יש לה הרפס בסנטר מה לעשות , ממה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בקרקפת
שורי נוימן07/10/2007שלום טלי
חד משמעית עפ"י הרפואה הסינית הנגעים נובעים מסינדרום של "רעילות" ויש לטפל בהם בצמחים מסלקי רעילות, וכן גם בדיקור. אבחנת המחלה צריכה להיקבע עפ"י מיקום הנגעים בקרקפת למשל האם מדובר בנגעים בקו השיער? ומה עוד יש פרט לפצעים מוגלתיים, האם יש נשירה? האם יש גם פצעונים אדומים וכו'
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש פצעים מוגלתים בקרקפת
נוני09/10/2007מידי פעם יוצא פצע (כמו חצקון) אני לא רואה אותם כי בד"כ מופיעים בחלק האחורי של הראש (קרוב לעורף.)
ממה זה יכול לנבוא? לא החלפתי שמפו לאחרונה.....
מה ניתן לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על התיחסותכם- תודה.
נוני13/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהם לי יש פצעים מוגלתים בקרקפת
אמיר קלי16/10/2007פצעונים כמו שאתה מתאר מצביעים על פעילות סבוראית קלה ובדרך כלל צריך להשתמש בשמפו או קרם לחות מיוחד לזה
תנסה את שמפו סבומדיס +קרם לחות לקרקפת של חברת קאמדיס
מעבר לכך יש לוודא שהתזונה שאתה אוכל לא דגורמת ליצירת הפצעים:אוכל חריף,מטוגן,אלכהול ושתייה מרובה של קפה עלולים לתגבר פעילות סבוראית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםנורית06/10/2007
אני בת 45
במיוחד ביולי-אוגוסט יש לי פצעים קטנים בעיקר מסביב לפנים
איך אפשר לרפא את זה?
אני כהת עור ומתחת לעיינים יש לי עיגולים שחורים
האם ניתן ע"י פילינג בינוני לנסות להבהיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפנים
שורי נוימן07/10/2007כשאת אומרת פצעים מסביב לפנים למה את מתכוונת? הפנים הם אזור די גדול לפצעים. כמו כן תיאור מדוייק יותר של הפצעים יכול לעזור.
פרט לכך , לגבי הכתמים השחורים מתחת לעיניים, אני לא חושב שפילינג יספק את הסחורה.
מבחינתה של הרפואה המשלימה בכלל ורפואה סינית בכלל יש לראות את הכתמים בהיבט רחב יותר.
למשל חוסר תזונתי, חוסר בנוזלים, "רעילות", חולשה אנרגטית של הכליות וכו'.
במידה ואת רק מעוניינת בטיפול הקוסמטי אולי רופא דרמטולוג יכול לרשום לך הידרוקינון להבהרה
( אבל מי צריך את זה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה יכול להיות?ענת06/10/2007
שלום רב, לפני כמה זמן התחילו להופיע אצלי פצעונים על כל עור הפנים - בעיקר מצח, לסת (מתחת לאוזן) ולאחרונה גם על הצוואר(דבר שבחיים לא היה לי).
מה לדעתכם יכול לגרום למצב כזה ? אולי אלרגיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה יכול להיות?
שורי נוימן06/10/2007יתכן, צריך להתבונן בנגעים כדי לקבוע אבחנה.
בת כמה את? האם היו שינוים בחייך לאחרונה? (תרופות משחות ומזון חדש? אירועים כאלה ואחרים?) בכל מקרה ממליץ להראות את הנגעים למומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במסיכהיוני03/10/2007
ד"ר שלום רב,
אני כבן 22 וסובל מאקנה קלה-בינונית במצח. משתמש ברט אויט.
ברצוני לדעת האם חיוני וטוב לשלב במקביל שימוש במסיכת ניקוי לאזור הנגוע אחת לשבוע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במסיכה
שורי נוימן04/10/2007יוני שלום
לא חיוני, אבל יכול לעזור. ברטאויט משתמשים בלילה, גם במסיכה הייתי ממליץ לשים מסיכה לפני הרטאויט ורק לאחר ההסרה והמתנה למרוח רטאויט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שלא גודלטלי03/10/2007
אני חייבת להודות שהרמתי ידיים....יותר מ10 שנים אני סובלת משיער מפוצל פגום ובנוסף לא גודל מהר ניסיתי כל המסיכות אממפולות, ויטמינים של רוטס HR וכל מיני סוגים של ויטמינים ,, אני מסתפרת כדי להוריד את השרוף אבל השיער לא גודל היה לי שעיר עד חצי הגב היום השיער עד לצוואר,,,,, מה לעשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שלא גודל
שורי נוימן04/10/2007שלום טלי
נו.. עוד משהו קטן לפני שמרימים ידיים- מה שנשאר זה רפואה סינית. ברפואה סינית ניתן לשפר את זרימת הדם לקרקפת ואת איכותו ע"י טיפול בצמחים ודיקור וייתכן גם שיהיה נחוץ שינוי תזונתי. יכול להיות שזה יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה איפה שהשערות של הבלבולחיים03/10/2007
אני לא צוחק בזה זה אמיתי
אני לא יודע מה זה, זה מפחיד אותיי
אם אתה יכול לעזור לי דחוףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה איפה שהשערות של הבלבול
אמיר קלי04/10/2007פנה בבקשה לפורום כירוגים.הפורום הזה לא עוסק באיבחונים כאלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםיוני02/10/2007
ד"ר שלום רב,
הוצאתי מוגלה מפצעי בגרות שעל מצחי באמצעות מחט שחוטאה באלכוסידין.
האם עשיתי טעות? אם כן מה עלי למרוח ? או רק לשטוף בסבון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
אמיר קלי02/10/2007טיפול של הוצאת מוגלה כדאי שיתבצע אצל קוסמטיקאית מומלצת.
כדאי להשתמש בסבון נוזלי לאקנה וקרם מרגיע לאקנה
ישנן מספר חברות תשאל את הרוקח על המלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר למשחת אקנה [השארתי אותה בשמש]ישראל30/09/2007
יש לי משחה ששמה "אקנה מיצין" [תחליב]
השארתי אותה באותו
וכתוב שאת המשחה צריך לשמור פחות מ-25 מעלות
והיה שם יותר מ 25 מעלות
זה היה ככה 3 ימים
היה ניהייתה מוזרה
היא הייתה לבנה אם אני לא טועה
עכשיו יש לי כמה שאלות
1.מה הצבע של המחשה הזאת?
2.ניהיה לי צבע שקוף זה בסדר? כי ניראלי היה לבן
3.לקנות משחה חדשה?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר למשחת אקנה <השארתי אותה בשמש>
אמיר קלי01/10/2007סיכוי רב שהתקלקלה
תקנה חדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג מעלים נמשים?ישראל30/09/2007
פילינג אצל קוסמטיקאית מעלים נמשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג מעלים נמשים?
אמיר קלי02/10/2007למיטב ידיעתי כן אבל תבדוק בפורום דרמטולוגיה/רפואת עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג מעלים גם נקודות ?
ישראל05/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג מעלים גם נקודות ?
שורי נוימן06/10/2007איזה נקודות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות..
ישראל07/10/2007נקודות חן
ונקודות שמש השחורים הקטנים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות..
שורי נוימן07/10/2007עד כמה שאני יודע נקודות חן מסירים בסקלפל או בליזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג מעלים נמשים?
שורי נוימן08/10/2007למיטב ידיעתי כן אבל תבדוק בפורום דרמטולוגיה/רפואת עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוראזיסמורן30/09/2007
האם לרפואה הסינית יש פתרון? איך מסבירה הרפואה הסינית את המחלה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוראזיס
אמיר קלי01/10/2007רפואה סינית מטפלת בהצלחה רבה בפסוריאסיס.לרוב אפשר להוריד את פעילות המחלה בצורה כזו שמאפשרת איכות חיים טובה יותר למטופל.פזוריאסיס היא מחלה אוטואימונית וכפי הנראה לרפואה הסינית יכולת להשפיע על תהליכי דלקת אוטואימונים.על פי רפואה סינית פסוריאסיס הוא מצב של חוסר איזון בין ייו ליאנג בדרך כלל פעילות יאנגית(חמה/דלקתית) עודפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודליאל28/09/2007
אני אכתוב הכל לפרטי פרטים כדי שתוכל אולי לנסות להבין את הבעיה ,כרגע אני חיילת מה שאומר בחורה צעירה ,יש לי כבר למעלה מחודש מין גוש במפשעה בצבע כחול אדום ושממששים אותו מרגישים גוש פנימי כאילו יש לי בתוך הגוף חתיכת עץ ,יש לי בזמן האחרון כאבים לאורך יד ימין ואני לא רואה סיבה שבגללה היד צריכה לכאוב ,בנוסף לזה יש לי גוש מאחורי האוזן אך כשבדקתי את זה עם הרופא התברר לי שזה כתוצאה מהדלקת באוזן,עוד דבר נוסף ששמתי לב אליו ,ביומים האחרונים הופיע לי על הרגל סימן כחול צהוב כמו שמקבלים מכה ונהיה שטף דם כזה ,מה שמדאיג אותי פה זה שלא זכור לי שקבלתי מכה וגם לאיזור הזה יש בליטה כזו שמעולם לא חשתי קודם כשקבלתי מכה ,בבקשה תענה בברור כמה שאפשר ,שאני אבין מה הסיבות שיכולות לגרום לכל הדברים שפרטתי ,והסיבה שאני לא הולכת לרופא בקשר לבליטה במפעה היא כי אני ממש מתביישת,האם יש לי סיבה לדאגה ,כולי פחד כרגע ,אני לא נחה מהמחשבה שאולי זה מעיד על מחלה ,סימפטום או משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאוד
אמיר קלי30/09/2007דחוף מאוד אל תתבישי ותלכי לרופא המשפחה ותראי לו את כל הסימנים.זה יכול להיות הרבה דברים החל מקלים מאוד וכלה בלא קלים על כל מקרה אין באפשרותינו לעשות אבחון אינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהmikmik28/09/2007
יש לי סימני מתיחה כבר הרבה שנים ומה לא ניסיתי..... משתמשת בשמנים, לוקחת גם רטינול (האמת שזה קצת עזר לי), אבל קצב ההתפשטות של הסימנים פשוט מפחיד, אני לא בהיריון ולא הייתי, לא אחרי דיאטה, לבנות המשפחה שלי מעולם לא היו סימנים (עד כמה שידוע לי) ואני לא עושה פעילות גופנית מאומצת....
קראתי הרבה על הנושא, והעובדה שהרפואה הקונבנציונלית שוללת אפשרות לטשטוש מלא של הסימנים די מתסכל ומייאש.
השאלה שלי היא האם יש טעם להמשיך ולנסות לטפל בסימנים (כשהם כבר לבנים, בולטים מאוד ומכוערים)? - קראתי על תרופות טבעיות כמו חמאת שיאה ושמן רוז היפ שהם מומלצים במיוחד לטיפול בעור פגוע.
מעניין אותי לדעת אם יש מישהי שהקרמים, השמנים ושאר תרופות הפלא עזרו לה, אפילו קצת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
אמיר קלי30/09/2007אין לי ניסיון בטיפול בסימני מתיחה ולצערי אני לא יכול לבשר לך על טיפול מוצלח שאני מכיר. שמן רוז היפ,חמאת שיאה הם אכן מומלצים אבל אין לי הכרה אישית שהם באמת עוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקמיק (סימני מתיחה)
שלי13/10/2007היי. רוב הנשים סובלות מסימני מתיחה וזה באמת מתסכל. גם אותי. כרגע אני גם מחפשת דרך לפתור את זה. שאלתי רופא עור לגבי העניין-אמר כי אין פיתרון לזה. שאלתי למה כבר לא ממציאים איזה תרופה?! זה ממש מעצבן. לא הייתה לו תשובה. בכל אופן, התחלתי למרוח רטאויט. נראה. אולי יקרה נס עוד כמה חודשים. אשמח אם תעדכני אותי לגבי משהו אפקטיבי, אם תמצאי. המייל שלי: [email protected] ביי בינתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)