מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקלפות לאחר שמשנורית04/09/2007
הייתי בים ונשרפתי בחלק מן המקומות בגוף מאוד חזק יש לציין שזו הפעם הראשונה בחיים שלי שנשרפתי
לא שמתי הרבה מקדם הגנה ואני יודעת שזה דבילי עכשיו..
הבעיה שעברו שבועיים והעור איפה שלא היה כאבים ושלא נשרף מתחיל גם להתקלף אז קילפתי קצת ונוצרו לי מן כתמים כאלה כמו פיגמנטים בין החלק הקלוף לבין שאר העור וזה נבלע כזה כמו כתם בעור...
האם יש משהו שניתן לעשות?
העור יהיה באותו גוון גם הכתמים שנוצרו כתוצאה "מהעזרה שלי" לקילוף?
אני בת 18 ואני נורא דואגת
תודה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקלפות לאחר שמש
שורי נוימן05/09/2007שלום נורית
הבעיה לא לגמרי ברורה לי, אך אני מאמין שאין סיבה לדאגה ובסופו של דבר העור יהיה בעל גוון אחיד.
אם עדיין את מודאגת גשי לבקר דרמטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמישות העוראורטל03/09/2007
שלום לכם, אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי..
עשיתי דיאטה שבה ירדתי כ15 קילו, וכתוצאה מכך העור שלי נהיה רפוי במקצת, וזה בהחלט לא מה שרציתי כשהתחלתי עם הדיאטה הזאת.., בוא נגיד שזה לא נראה משהו.
מכיוון שאני מתכננת להוריד עוד כמה קילוגרמים, העניין הזה מטריד אותי נורא ואני חוששת שהמצב יחמיר.. רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות כדיי שהעור שלי יתהדק בחזרה,ללא ניתוח..
לפי מה שהבנתי ספורט אמור לשפר את המראה של זה, אבל בנוסף לזה אולי עוד משהו?
ויטמנים? קרמים?
יש לציין שאני בת 18, אני מניחה שזה מרכיב חשוב פה בעניין.
תודה רבה לכם מראש
-אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמישות העור
שורי נוימן05/09/2007שלום אורטל
תופעה ידועה, נסי לשפר את האלסטיות של העור בעזרת שמנים צמחיים כדוגמת שמן חוחובה לעיסוי העור. כמו כן נסי בכמויות קטנות להכניס לדיאטה שלך שמנים צמחיים כמו שמן זית.
חשוב שבדיאטה שלך יהיה מספיק חלבון ושומנים, שאם לא כן העור ידלדל.
לרדת במשקל זה חשוב אבל לאט לאט ובטוח.
גם פעילות גופנית תעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אך אני מעלים את הנמשים בפנים?ישראל02/09/2007
אני נער בן 15
ויש לי טיפה נמשים בפנים וכמה נקודות חן
אך אני מוציא אותם ושיהיה לי פנים חלקות חלקות חלקות..
משחהה לייזרר כל דבר שהואא
ויכול ליהיות שאם הזמן שיעבור?
אבל אני רוצה ממש ממש פנים חלקותת
תודה
מקווה שתעזרו לי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אך אני מעלים את הנמשים בפנים?
שורי נוימן03/09/2007עזוב, לא כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?, ועוד שאלה.
ישראל04/09/2007למה לא כדאי?
והאם זה יעלם אם הזמן?
אמרו לי שיש לייזר שזה עושה לך את הפנים חלקות?
זה טוב
ואם זה ממולץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לרוקאטןישראל02/09/2007
רוקאטן אפשאר לקחת רק בחורף?!
כמה זמן צריך לקחת את הכדורים וכמה זמן יימשך הטיפול?
זה יעזור בכלל?
ואמרו לי שיש לזה תופעות לוואי זל דיכאון
זה לכל אחד יהיה דיכאון
או לא חייב?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לרוקאטן
אמיר קלי03/09/2007בעיקרון השאלות צריכות להיות מופנות לפורום רפואת עור קונבנציונלית
אבל אנסה לענות על חלק:
רואקוטן אפשר לקחת גם בקייץ אבל יש להיזהר מחשיפה לשמש ויש צורך לתת מינונים שונים
משך הטיפול שונה בהתאם למינונים אבל בדרך כלל הוא של 4 עד 6 חודשים
אחוז מקרי הדיכאון הוא נמוך מאוד והוא גם בסימן שאלה האם בכלל זה גורם לדיכאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
ישראל03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךדנה01/09/2007
תודה על התשובה המהירה . אני פשוט בלחץ כי עוד 3 שבועות חתונה ואני מאוד נלחצת בעיקר בגלל הפצעים על המצח שמופיעים כל הזמן. האם אפשר להגיע אליך לטיפול והאם אתה ממליץ עכשיו או אחרי חתונה? אני פשוט לא מבינה אני לוקחת רואקוטן 3 פעמים בשבוע 10 מ"ג כדי למנוע אקנה אך זה לא עוזר למנוע את פצעונים במצח. בגלל זה אני חושבת שאולי זה לא אקנה אלא אקנה רוזצירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אמיר קלי01/09/2007תפני אלי ל[email protected] ואפנה אותך לטיפול מתאים אצל מטפל באזור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם רוזקסדנה31/08/2007
אני משתמשת בקרם כבר יומיים יש קצת שיפור מבחינת צבע העור אך הפציעים לא עוברים. בעיקר הפצעים על המצח שלא עוברים אפילו רואקוטן גלולות לא עוזרות מה לעשות מה זה יכול להיות והאם רוזקס עוזר גם נגד פצעונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם רוזקס
אמיר קלי01/09/2007במקרה שלך ישן שתי אפשרויות:או שמדובר באקנה ואז בדרך כלל נטילת רואקוטן עוזרת גם אם זה לתקופה לא ארוכה,או שהאבחנה היא רוזציאה שבה גם יש הפרשות יתר של בלוטות חלב אבל ישנו גם טפיל שנקרא דמודקס שיש לטפל בו וזה בדיוק המשחה שאת מקבלת של מטרוניזדול שפעילה נגד הטפיל.
יומיים זה זמן קצר מדיי בשביל לשפוט פעילות תשימי לפחות שבועיים שלושה
מעבר לרפואה הקונבנציונלית אפשר לטפל ברוזציאה וגם באקנה ע"י רפואה סינית כטיפול משלים או כטיפול בודד.על כל מקרה אני ממליץ לך לקחת צמחי מרפא(אפשר להשיג בבתי טבע) של סקוטלריה,שן הארי ויערה לכולם יש פעילות נוגדת בקטריות וטפילים ולכן יכולים לעזור על כל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורטל30/08/2007
שלום,
אני בת 34 ויש לי עור רגיל-שמן.
לאחר ירידה רבה במשקל, בצורה איטית מאד, העור נהייה יבש מאד ומקומט.
אפילו בצוואר כשנוגעים, נשאר "חור" לפי צורת האצבע.
העור איבד לגמרי מחיוניותו וגמישותו.
קשה לשים קרם בקיץ בגלל הזיעה, אך אני טובלת באמבט שמנים ומשתדלת למרוח את הפנים בלילה לפני השינה בקרם מזין. אני שותה לפחות 8 כוסות ביום ויש לי טחינה (שומן) בתפריט.
כעת הוספתי 2 כפות שמן זית.
מה ניתן עוד לעשות על מנת לשמור על מראה העור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש בעקבות דיאטה
אמיר קלי01/09/2007עור יבש בעקבות דיאטה נפוץ בייחוד כשהדיאטה מהירה מדיי אך יכול להפיע גם במקרים של דיאטה מתונה.על פי רפואה סינית שמחינה בין שני חלקים מרכזיים בגופינו היין והיאנג,למעשה איבדת יין שקשור למסה,שומן,נוזלים וכל מה שהוא יותר "חומר" בגופינו זאת לעומת יאנג שקשור יותר לאנרגיה.
כך שאת צריכה למעשה להוסיף יותר יין לתפריט שלך על ידי מזונות שמכילים יותר שומנים ורצוי כמובן חומצות שומן שבריאות לגוף.הטוב ביותר אם תנסי לקחת לחודשיים אומגה 3 בריכוז גבוהה
של 2000 מג ליום.סיכוי רב שבתום חדשים המצב ישתפר.בנוסף את יכולה לקחת פורמולה סינית שנקראת Liu wei di huang wan ניתן להשיג אותה בבית בבית מרקחת זן צמחים בתל אביב.זוהי פורמולה שמחזקת את היין ותעזור לתקן את הפגיעה בו.יש להם יועצים שיוכלו להדריך אותך מה בדיוק לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה מוזרדנה30/08/2007
שלום יש לי פצעונים קטנים ורודים במיוחד על המצח קטנים מאוד וקצת אדמומיות באיזור לחיים ואף אני רוצה לציין שאכן חזבו שזה אקנה ונתנו לי רואקוטן אך אפילו במהלך נטילת רואקוטן יצאו לי פצעונים קטנים . ואחרי סיום ברואקוטן הפצעונים קטנים חזרו. באתי לרופא והוא אמר לי שאין מה לעשות כנראה זה או סבוריאה או רוזציאה ונתן לי קרם רוזקס. האם אתה מכיר את הקרם הזה האם הוא אמור לעזור איך אפשר לטפל בבעיה שלי ואף אחד לא יודע מה זה רופא אחד אמר שזה אקנה בצורה קלה רופא אחר אמר שזה רוזציאה כל אחד אומר משהו אחר. איך אפשר לבדוק עוד האם זה רוזציאה או האם זה אקנה? מה הבדלים.אני בת 24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה מוזר
אמיר קלי31/08/2007האם השתמשת בקרם רוזקס? אם כן האם זה שיפר קצת את המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש מפחדתליאל30/08/2007
לפני כשלושה ימים הופיעה אצלי במפשעה מין גוש קטן כזה חשוב לי לציין שאני לא מקיימת יחסי מין ואני ממש לחוצה על מה זה יכול להעיד בבקשה תרשום את כל האפשרויות לפחת שאני אדע עד שהלך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש מפחדת
אמיר קלי30/08/2007זה יכול להיות גוש המורכב מריקמת שומן או יבלת או בלוטת לימפה
בכל און זה יכול להיות הרבה מאוד דברים לא מסוכנים אבל כמובן צריך להיבדק בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בעורנתי29/08/2007
שלום,
לפני שנתיים הופיע לי פתאם כתם בגב בין הכתפיים,הייתי אצל רופאי עור והם לא יודעים ממה פתאם הופיע הכתם ,ניסינו כל מיני משחות והוא לא עבור,הוא בדיוק מעל קו הגופיות וזה ממש מציק לי ,(מצ"ב תמונה על הכתם),השאלה שלי האם יש דרך להסיר אותו בליזר או איזה דרך אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בעור
אמיר קלי29/08/2007כתם מסוג זה לא ניתן לטפל בו בעזרת רפואה סינית
יש לבדוק במרפאות פרטיות או מרפאות בתי חולים המתמחות בטיפולים אסטתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין רוקאטן קרטוזיס פילאריסעמי27/08/2007
הינני סובל מקרטוזיס פילאריז מזה שנים לאחר טיפול ברוקאטן מסיבות אחרות חל שיפור רב וכמעט העלמות של התופעה כשלושה חודשים לאחר הפסקת הטיפול ברוקאן חזרה התופעה גם בגב (לפני כן רק בידים עליונות) ברצוני לדעת אם קיים קשר בין רוקאטן לקרטוזיס פילאריס והאם טיפול נוסף ברוקאטן יוכל לעזור לטיפול בבעיה
תודה עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוזיס פילאריס
שורי נוימן27/08/2007הרואקוטן- בדומה לשאר הרטינואידים שהם דומים במבנם לויטמין A משמש בעיקר לטיפול באקנה משום שהוא מפחית את הפרשת החלב. פעולה נוספת של התרופה היא איזון הקרטניזציה של העור כלומר היא יכולה למנוע הצטברות של קרטין- חומר קרן שהוא בעצם יוצר את הנגעים בקרטוזיס פילאריס. לכן בודאי שיש קשר בין רואקוטן לשיפור בנגעי הקרטוזיס פילאריס. לגבי טיפולים נוספים, זה לא תמיד פשוט- לרואקוטן תופעות לוואי עוריות ומערכתיות, ולקיחה שלו רק על פי עצת דרמטולוג ועפ"י מרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לא צומחגלית26/08/2007
יש לי שיער מתולתל ובמתיחה השערות הכי ארוכות מגיעות עד הכתפיים (חלק יותר קצרות). אף פעם לא ניסיתי להאריך אותו מעבר לכך ותמיד הייתי מספרת קצוות ולא נותנת לו לצמוח מעבר לכתפיים. לפני שנתיים וחצי בערך החלטתי להאריך את השיער אך כבר המון זמן שהשיער לא צומח ונשאר תמיד באותו מצב. בכל פעם ששערה מגיעה עד הכתפיים היא נושרת- מה שגורם לי לחשוב שיכול להיות שזהו האורך המקסימלי שאליו יכול להגיע שיערי. האם זה נכון שיש אנשים שאורך השיער שלהם לעולם לא יעבור את הכתפיים? איך אדע אם אני בקבוצה הזו או שבעיית החוסר צמיחה נעוצה בבעיה אחרת(ערכתי בדיקת דם והתוצאות לא הראו חוסר בויטמין כלשהו)? האם בכל זאת ניתן לעשות משהו שיעודד את השיער לצמוח ולא לנשור ולהישבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לא צומח
שורי נוימן27/08/2007עפ"י הרפואה הסינית שיער הראש צומח "מעודפים של דם" כלומר הדם קודם כל מזין את האיברים הפנימיים וגופך, ומה שנשאר הולך להזנת שיער הראש. השיער יכול להתפצל ולהישבר כשהוא לא מקבל את הדם באיכות ובכמות מספקים. לכן יש חשיבות לא רק לחומרי הזנה כמו ויטמינים מינרלים חלבונים וכו', אלא גם לזרימת הדם אל שורש השיערה, כל דבר שמשבש את זרימת הדם (כולל מצבים רגשים) יכול להשפיע על איכות השיערה.
חשוב לשמור על תזונה מלאה ממזון מלא, אל חשוב גם לשחרר את זרימת הדם לשורשי השיער.
צריך לזכור שלכל שיערה יש זמן גדילה, זמן מנוחה וזמן שבו היא מתה.
שיערה אינה צומחת לנצח, וקצב גדילתה שונה מעט מאדם לאדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותישראל26/08/2007
אך אני נפתר מיזה.
מרחתי מישחות [הרבה מישחוץ]
וכלוםלא עוזר.
היתגלחתי וכל זה
אבל לא עובר !
אני בעזרת ה' עוד מעט 15..
מה אני צריך לעשות.?
למישו יש דרף להיפתר מהם.
וכבר מתחיל לצאת לא מלא חשורים
אני לא רוצה ללכת לקוסמטיקאית כי אם היא תיגע לי פפצעים יהיה לי חורים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
שורי נוימן27/08/2007ייתכן שאתה זקוק לטיפול פנימי של צמחי מרפא הנלקחים דרך הפה, ולא רק לטיפול חיצוני של משחות. אקנה אמנם מתבטאת חיצונית בעור אבל קשורה לתזונה, גיל, לחץ עישון וכדומ'.
אני הייתי ממליץ לך להתיעץ אישית עם מטפל מומחה בטיפולי עור. הטיפול שלו לא רק יטפל בהפרשת החלב ובדלקת אלא גם יאזן אותך פנימית ובמיוחד יאזן את המצב ההורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ,אבל יש עוד משהו
ישראל27/08/2007מה זאת אומרת יסדר אותי פנימית?
אתה יכול לפרט יותר?
תודה רבה
אנא ממך תמשיך להגיב פה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ,אבל יש עוד משהו
שורי נוימן27/08/2007יאזן אותך פנימית- הרפואה הסינית מסתכלת על נגעי אקנה כתופעה של "חום" בגוף שעולה מעלה אל הפנים דרך מרידיאני הריאות והקיבה. החום יכול לנבוע מגורמים שונים תזונה "חמה" (בעיקר ג'אנק), עישון, מתח והרבה פעמים הרבה טסטוסטרון ודהידרו טסטוסטרון שמתורגמים ברפואה הסינית כעודף חום או יאנג. הצמחים או הטיפול שתקבל יכוון לטיפול באותו חום ומקורו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ,אבל יש עוד משהו =]
ישראל27/08/2007אני שמח לבשר לך שאני מאוד נהנה כאן בפרום מגיבים מהר וגם לעיניין.
אקנה זה פצעי בגרות?
ואני לוקח כדורים בשם "מינוציקלין 50 מ"ג"
30 כמוסות
פעמיים ביום אחרי אוכל !
האם אלה כדורים טובים..
הביאו לי אם זה גם משחה לפנים [אבל היא לחורף]
ששמה "Ret-Avit"0.025%
-כמה שאלות-
1. האם גם הכדורים רק לחורף?
2.המשכה רק לחורף או שאני יכול להשתמש בה בקיץ [כי היא משכה שיכולה לעשות קתמים לפנים ונקודות בגלל החום וכו']
3.הכדורים טובים ואתה חושב שהם יעזור ?
4.כדאי לי להשים גם את המשכה או רק את הכדורים עד עחורף [אם בכלל אני יכול להשים את הכדורים והם לא רק לחורף]
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ,אבל יש עוד משהו =>
שורי נוימן28/08/2007חן חן
אקנה זה פצעי בגרות.
מינוציקלין זה אנטיביוטיקה כדי לחסל את החידקים הגורמים לפצעים מוגלתים. אתה יכול לקחת אותם ללא קשר עונתי.
RETAVIT היא משחה ממשפחת הרטינואידים (נגזרת של ויטמין A).היא מונעת הצטברות של חלב ומפחיתה את הקומדונים (ראש שחור/לבן). צריך לנקוט משנה זהירות בחשיפת עור הפנים לשמש כדי למנוע גירוי עורי או כתמי עור.
למידע נוסף תמיד כדי להתיעץ עם הגורם המוסמך לכך והוא הרופא שרשם לך את התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר. אז הכדורים טובים?
ישראל30/08/2007הכדורים האלה טובים ולהמשיך איתם עד הסוף?
לגמור את הכל?
או מתי שכב לא יהיה לי פצעים להפסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורית04/09/2007כן כדורים מעולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה30/08/2007משחות כמעט לא עוזרות תנסה רואקוטן רק הוא עזר לי כל השאר רק הוצאת כסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה לאחר קעקוע חינהvereda024/08/2007
שלום רב,
לפני פחות משבועיים עשיתי קעקוע חינה על כתף ימין שלי - לאחר מספר ימים התחיל לגרד לי מאוד ושמתי לב שהופיעו לי פצעים קטנים.
עכשיו לאחר שצבע החינה ירד יש לי צן כוויה או צלקת באותה הצורה של הקעקוע ומאוד מגרד לי.
אני רוצה לדעת אם באמת יש אפשר שתאשר צלקת באותה צורת החינה??.0למרות שזה לא דלקתי בכלל.
ומה הסיבה ומה אני יכולה למרוח או לפנות כדיי לטפל בכך??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???...
vereda025/08/2007למישהו יש תשובה בשבילי זה דיי דחוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: vereda0
שורי נוימן25/08/2007לא נראה לי שמדובר בכוויה. אלא בדלקת שממגע הנקראת גם contact dermatitis . הדלקת הזו יכולה גם להשאיר דה פיגמנטציה לתקופה ארוכה. העור שלך רגיש לאחד מהמרכיבים בצבע החינה.
כדאי לטפל כמה שיותר מהר. ולשם כך כבר מחר לראות דרמטולוג כאי שיתאים משחה לטיפול בדלקת(אקזמה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה (-:
vereda027/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים על הרגליים והידייםסופי24/08/2007
לביתי בת ה-10 הופיעו על הרגליים כתמים חסרי צורה מוגדרת בצבע אדום שמתפשטים וגדלים.
זה מגרד ומציק. עכשיו ראינו גם על הגב.
מה זה יכול להיות וכיצד לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים על הרגליים והידיים
שורי נוימן26/08/2007יהיה לא אחראי מצדי לקבוע על סמך הנתונים שהבאת ומבלי לראות את הנגעים.
הייתי ממליץ לראות דרמטולוג כדיי שיקבע מהו הנגע ובאיזו מחלה מדובר.
התיאור שלך יכול להתאים לאקזמה, אורטיקריה ו"עוד דברים טובים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)