מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה -בבקשהיערית16/08/2007
אני מצטערת ששואלת אותך הרבה שאלות אך אני מאוד בדיכאון נשאר חודש לחתונה והפצעים קטנים מסרבים לעבור (אין פצעים גדולים) הבעייה שנוצרה היא בזמן לקיחת גלולות.. אולי הגוף שלי עייף מגלולות? האם יכולה להיות תופעה כזאת לעומת שהתחלתי לקחת גלולות לפני 5 שנים כדי לאזן הורמונים- יש לי טסטוסטרון גבוהה. האם יש איזה שהוא צמח שאני יכולה חודש לשתות שיאזן לי את הבעייה הורמונלית קצת לעומת שאני שותה גלולות מליאן. האם חודש יספיק לי? האם צמחים שאני אשתה יש להם תופעות לוואי? הבעייה שלי בעיקר פצעונים שמופעים לפני מחזור ובמהלך מחזור תעזור לי בבקשה עד החתונה אין לי זמן ללכת למומחים. אחרי החתונה אני כבר אלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה אומר שגלולה לא מתאימה?
יערית16/08/2007מה אפשר לשתות מה שלא מזיק ומאזן שיבוש הורמונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברקאוטן והסרת שיער.15/08/2007
אני מסירה שיער באיזור הפנים ובאיזורים שונים בגוף בשעווה, לאחר ההסרה יוצאים לי המון פצעונים קטנים באיזור בו הסרתי שיער...
מדוע יוצאים לי פצעונים?? יש לי עור שמן, אולי זו הסיבה? אני מכירה כמה אנשים שגם מסירים שיער בשעווה ולא יוצא להם פצעים..
עוד דבר, כרגע אני נוטלת את כדורי הרקאוטן (כתוצאה מאקנה), האם בזמן נטילת הכדורים אסור להסיר שיער בשעווה באיזור הפנים?
האם לאחר הטיפול ברקאוטן לא יצאו לי יותר פצעים כשאסיר שיער בשעווה או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברקאוטן והסרת שיער
שורי נוימן16/08/2007
הפצעים שיוצאים לך באזורים שונים בגוף לאחר שימוש בשעווה להסרת שיער לכאורה אינם קשורים לרואקוטן, יש לך כנראה עור רגיש.
למרות האמור לעיל לא הייתי ממליץ להסיר שיער מהפנים בשעווה בזמן נטילת רואקוטן, שכן הרואקוטן עצמו עלול לפגוע בטווח הקצר במרקם של עור הפנים, תוסיפי לזה שימוש בשעווה - ויש לך מלחמה בעור.
תני לעור הפנים לנוח כשאת נוטלת רואקוטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרואקוטן משפיע רק על הפצעים
.16/08/2007באיזור הפנים או גם על פצעים שיש בגוף?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול משלים לHPV?גל15/08/2007
האם יש טיפול משלים ליבלות שנגרמות מוירוס HPV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול משלים לHPV?
שורי נוימן16/08/2007שלום גל
הטיפול המשלים דומה מאד לטיפול הקונבנציונלי- הוא טיפול חיצוני במהותו, וכולל הסרת היבלות בצורה די כירורגית אפשר לאמר..
ניתן גם לרשום פורמולת צמחים ללקיחה אוראלית, בעלת אפקט אנטי וירלי, אך הוירוס יושב חיצונית בעור, והאפקט הוא מצטבר.
ניתן לשלב טיפול קונבנציונלי להסרת היבלות עם טיפול משלים לחיזוק התנגודת של העור, וטיפול בוירוסים.
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים על המצחיערית15/08/2007
האם יכול להיות אקנה קוסמטי ואיך הוא מתבטא איך לדעת שהאקנה הוא נובע מקוסמטיקה? האם מוצרים שמשתמשים בהם הרבה זמן יכול לעשות אקנה? על מה מעידים נקודות- פצעונים קטנים על המצח. ורק על המצח שלא עוברים. נקודות קטנטנות האם זה סתימת נקבוביות האם ספירט סליציל יכול לעזור? האם זה מעיד על שיבושים הורמונלים הרי שמעתי שבאופן כללי אם יש שיבושים הורמונלים הפצעים יהיו יותר על הסנתר וקרוב לצוואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים על המצח
שורי נוימן16/08/2007שלום דורית
מוצרי קוסמטיקה מסוימים יכולים לעודד יצירה של נגעי אקנה. אם פתח הניקוז של החלב נסתם נוצרים קומדונים, שעלולים לגרום לשגשוש של חיידקים שונים היווצרות של פסטולות וכו'.
מוצרי קוסמטיקה כשלעצמם בד"כ אינם מהווים הגורם הראשוני להיווצרות אקנה, אלא מחמירים מצבים קימיים בעור בעייתי.
ספירט סליציל יכול לעזור חלקית משום שהוא קרטוליטי, אך בד"כ זה לא מספיק.
אקנה קשור הרבה פעמים לחוסר איזון הורמונלי משום שהפיקוח על הפרשת החלב הוא הורמונלי.
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטליגונאוה15/08/2007
יש לי את מחלת הויטליגו מזה כ-30 שנה, האם יש פתרון להחזיר את העור לקדמותו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטליגו
שורי נוימן16/08/2007שלום נאוה
ויטליגו אינה מחלה פשוטה לטיפול אך ניתן לקבל תוצאות טובות במקרים של נגעים בני שבועות עד חודשים. חלון ההזדמנויות מצטמצם כאשר הנגעים הם בני שנים.
הרפואה הסינית מצביעה על חשיבות הדם והצ'י בהזנתנו וחימומו של העור. לפעמים מסיבות שונות יש חוסר הזנה של העור כי הדם והצ'י חלשים או כי הם פשוט "תקועים" ולא מגיעים- אז נוצרים הכתמים הלבנים של הויטיליגו.
הטיפול האוראלי בצמחי מרפא מבוסס על הזנת העור עם צמחים מחזקי דם.
טיפול טופיקלי חשוב הוא מריחת טינקטורה של פרי הפסוראליאה על הנגעים.
אולם במקרה שלך אני חושב שהטיפול אולי יכול למנוע הדרדרות, אך אני בספק לגבי הנגעים הקיימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחותיערית14/08/2007
האם קרם לחות של סבוקלם נחשב לטוב? איזה חברות עוד יש קרמים לחות לעור נוטה לפצעים ולעור רגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות
שורי נוימן14/08/2007שלום נועה
סבוקלם הוא קרם שמתאים למצבים דלקתיים קלים של השכבה החיצונית של העור המאופיינים בעור אריתמטוטי, מגרד עם מצבים של "עור מבריק" מחלב.
ישנם בשוק עוד מוצרים לאותה מטרה ולמטרות אחרות. הם טובים למי שזה טוב לו, ואינם מועילים למי שזה אינו מועיל לו. במקרה זה ניסוי וטעייה הם הדרך להקלה.
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהיערית14/08/2007
שלום בעבר פניתי אלייך בעזה. הבעייה שיש לי פצעים שלאומת רואקוטן במינון נמוך ולעומת גלולות לא עוברים לי בעיקר זה פצעונים קטנים על המצח . הרופא אמר שכנראה זה הורמונלי אבל לא נראה לי כי אני לוקחת כל הזמן גלולות כך שהמחזור שלי הוא סדיר. השאלה שלי האם זה יכול להיות בעיות עיכול? האם צריך לשתות משהו כדי לנקות את הגוף מרעליים? אני התחלתי לשתות טיהורתי- שזה הוא תה חליטת צמחים לניקוי וטיהור הגוף. שמכיל- אקליפטוס לימוני זנגויל אניס תמר הינדי., פטל חמוציות אוכמניות ורד הבר לימונית שומר שזיף ירוק סירפד קמומיל דנסנג קוריאני האם לדעתך זה יכול לעזור לי? גם התחלתי לקחת פרוביוטיקה אחרי אנטיביוטיקה שלקחתי מה הסיבה לגעתך בפצעים אלו ? האם קרם לחות שאני שמה 5 שנים יכול להתחיל להזיק לי? אני לא מחליפה אותו כבר 5 שנים שזה קרם המכיל שמן של רוז היפ האם מרכיב הזה מעודד אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה
שורי נוימן14/08/2007שלום נועה
עפ"י הרפואה הסינית נגעי אקנה הם כתוצאה של חום הקשור בעיקר לתזונה ועישון, אבל לא רק. יש לקחת בחשבון גם אופיו ומיזגו של המטופל ועוד פרמטרים נוספים שמשפיעים על הפרשת החלב סתימת הנקבוביות, ויצירת דלקת.
ניקוי הגוף מרעלים בהחלט יכול לעזור וקיימות גם כמה דרכים,אבל לא הייתי ממליץ לקחת תערובת צמחים על דעת עצמך מבלי להתייעץ עם מומחה.
באופן כללי אני ממליץ להשאיר את העור נקי ממוצרים קוסמטיים שלעיתים יכולים להחמיר עם האקנה.
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא עזרתכם דחוף - בלתי נסבל - מוגלותשירין14/08/2007
שלום ד"ר,
אני מבקשת את עזרתך לבעיה ששנים אני סובלת ואף אחד לא הצליח לעזור לי.
מלפני מספר שנים התחיל - אני סובלת ממוגלות גדולות עם נוזלים בצבע צהוב מעורבב עם דם בכל
נקודות בגוף - כמו בית שחי, במפשעות (הרבה) ואפילו באזור הפי הטבעת, על השוק, הזרוע, הגב.
המוגלות נשארות לתקופה של חודש חודשיים עד שמתפוצץ יוצא הנוזל ואז אחרי יומיים שוב מתחיל לגדול ולהתנפח - ככה זה נמשך חצי שנה עד שכבר מתייבש ומשאיר צלקת מאוד מאוד לא יפה.
ובאותו אזור חוזר אחרי מספר חודשים וחוזר חלילה
אם אתה שואל זה נוצר עקב גילוח בסכין - אז התשובה היא לא כי גם בחורף זה קורה לי וגם במקומות שאני לא מגלחת.
פניתי למספר רב של רופאים וענו לי: 1-תתקלחי שלוש פעמים ביום,
2-תחיי עם זה אין מה לעשות ואי-אפשר לחתוך אותך כל פעם שיוצא מוגלה,
3-תקחי אנטיביוטיקה (לאחר נטילת אנטיביוטיקה חוזר חלילה בהפרש של חודשיים).
האם אין איזה בדיקת דם או כל דבר אחר שאדע מה הסיבה ?
יתכן שיש איזה חומר בגוף או בדם שלי שגורם למוגלות הכואבות מאד מאד אלו?
נא עזרתך - בבקשה , זה הגיע למצב שלא נעים לי מבעלי
עקב המצב אני נמנעת כבר מקיום יחסי מין עם בעלי.
אודה לך מעומק לב על התייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא עזרתכם דחוף - בלתי נסבל - מוגלות
שורי נוימן14/08/2007שוש שלום
אין צורך להתקלח מס' רב של פעמים(סתם מייבש את העור), כמו כן נטילת אנטיביוטיקה לתקופות ארוכות אינה מומלצת מכמה סיבות. ולחיות עם זה- זה לא חיים.
הרפואה הסינית רואה את התופעה שאת מציינת כ"רעילות" בעור. כמובן הרעילות הזו יכולה להיות אמיתית כתוצאה מחדירה של מזהמים אל העור. והיא יכולה להיות "מטאפורית" ולנבוע מחוסר הרמוניה ואיזון פנימיים שקשורים בתזונה, רגשות, ודרך חיים.
קיים מס' לא מבוטל של צמחי מרפא בעלי פעילות אנטיביוטית. אולם כדי לקבוע מה מתאים נחוצה התיעצות עם מטפל מומחה. גם דיקור יכול לעזור. אך עלי להוסיף שהדרך להחלמה יכולה להיות ארוכה וקשה.
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה...בבקשה...לולי12/08/2007
שלום, אני בחורה בת 30, אוהבת בע"ח ומגדלת 3 חתולים. לפני כחודש בערך, מצאתי גור חתולים עזוב באמצע שום מקום ולקחתי אותו איתי על מנת לשקם אותו ולמצוא לו בית חם. מה שהיה קצת מוזר בחתול הוא שבקושי הייתה לו פרווה והעור שלו היה מחוספס. לאחר כשבוע /עשרה ימים גופי התכסה בפצעים גדולים ומכוערים ולאחר שבוע נוסף ניתן היה להבחין כי יתר החתולים שגידלתי מתכסים באותו סוג של פצעים (מלווים בקרחות נקודתיות). הבנתי שנדבקנו מהגור. קיבלתי טיפול תרופתי- אנטיביוטיקה + משחות אנטיביוטיות למשך זמן מה עד שראיתי שיפור והפצעים התייבשו . אך היום (לאחר שבועיים מסיום האנטיביוטיקה) שמתי לב כי שוב הופיע לו פצע מאותו סוג ןאני חוששת מהבאות......
האם יש למישהו מושג מה זה? כיצד ניתן לטפל בצורה הטובה ביותר? כיצד ניתן למנוע הדבקה חוזרת? דרך אגב, גור החתולים נעלם במפתיע פני כשלושה שבועות . החתולים שלי עדיין עם הפצעים (לחלקם יותר ולחלקם פחות) וממשיכים להתגרד ...
נא עזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה...בבקשה...
שורי נוימן13/08/2007שלום לולי
ללא ידע בוטרינריה אני מנחש שהחתול סבל מזיהום עורי יתכן פטרייתי. אני גם מנחש שהזיהום החוזר אצלך הוא משום שיתר החתולים לא נרפאו לגמרי והדביקו אותך שוב. יהיה הטיפול אשר יהיה הוא חייב לכלול טיפול בכל החתולים עד להעלמות הנגעים לגמרי.
באשר לך- ישנם צמחים בעלי איכות אנטיביוטית ואנטי פטריתית כגון: ג'נטיאנה, סקוטלריה ושורש סופורה, אולם אני לא בטוח לגבי יעילותם אצל חתולים.
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשורי, תודה רבה על תגובתך
לולי14/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים שחורים מתחת לעינייםויקי12/08/2007
לאחרונה הופיעו אצלי כתמים שחורים מתחת לעיניים, דבר אשר מפריע לי מבחינה אסטטית. רציתי לדעת אם יש אפשרות טיפול בכתמים וכיצד לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים שחורים מתחת לעיניים
שורי נוימן13/08/2007שלום ויקי
בהנחה שלא מדובר בפיגמנטציה על רקע גנטי, ובהנחה שלא מדובר במבנה של ארובות העין היוצרות הצללה אלא במרכיב ואסקולרי- אזי הרפואה הסינית רואה בכתם השחור מסביב לעין פגיעה ברמה האנרגטית העמוקה של הגוף.
הטיפול החשוב ביותר הוא שינה מספקת, תזונה מאוזנת ומלאה של מזון טרי, ושתיה של מים.
כמו כן יש להפחית בעומסים בעבודה ו/או בלימודים.
טיפול נוסף הוא מתן אוראלי של פורמולת צמחים לחיזוק האנרגיה של הכליות.
ידוע לי שיש בשוק קרמים להבהרת הכתמים- אך זו רק קוסמטיקה, ללא טיפול בשורש.
שורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה
אירית17/08/2007אולי התחתלת גלולה חדשה או כדור חדש? לי זה הופיע בגלל כדור חדש שלא התאים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול אלטרנטיבי לפפילומה?גל11/08/2007
שלום רב. התגלתה אצלי פפילומה (סוג של וירוס באיבר המין שעלול לגרום לסרטן צוואר הרחם). הטיפול המערבי יקר וממושך, האם יש טיפול אלטרנטיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש טיפול אלטרנטיבי לפפילומה?
אמיר קלי12/08/2007פפילומה היא בעייה עקשנית שלא תמיד מטופלת בהצלחה בטיפול הקונבנציונלי.מנסיוני נכון במקרה זה לשלב טיפול קונבנציונלי ואלטרנטיבי על מנת להבטיח אחוז גבוהה יותר של הצלחה.כיוון שאלו יבלות וירליות מספר צמחים כמו סקוטלריה ואיסטיס הינם בעלי פעילות נוגדת וירוסים ויכולים לעזור.
זהו טיפול פרטני המחייב ליווי של מטפל מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורכוםרחל09/08/2007
שלום שמעתי על צמח כורכום איך אפשר ליטול אותו ובאיזה דרך הוא אנטי דלקתי מה זה אומר האם זה עוזר למחלות עור? כמו אקנה או סבוראה?כמה זמן צאיך ליטול אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כורכום
אמיר קלי10/08/2007הכורכום שמכיל חומר פעיל בשם כורכומין התגלה כיעיל לסוגים שונים של סרטן כולל סרטן עור וכן יש לו פעילות נגד דלקת פרקים.לגבי טיפול בבעיות עור כמו אקנה וסבוריאה יש פחות ודאות לגבי השימוש בו ומבחינת רפואה סינית כיוון שהוא צמח "חם" הוא עלול להחמיר את הבעייה.לכן אני לא ממליץ לקחת אותו ודאי לא כצמח בודד בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן הארי?רחל09/08/2007
הבנתי ששן הארי מנקה את הכבד האם יש תופעות לוואי לכדורים אלו? תול כמה זמן זה מנקה את הכבד מרעלים? האם אני אספיק לפחות קצת לשפר את העור שלי לפני חתונה .? אני מאוד דואגת
מה הטיפול הכי מהיר שמשפיע על העור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן הארי?
אמיר קלי09/08/2007רחל
אני לא חושב שזה רעיון טוב לעשות ניסויים עצמיים לפני החתונה.
תבחרי טיפול אלטרנטיבי או קונבנציונלי או שילוב אבל העיקר שתלכי למטפל מוסמך שיוכל להבטיח שתגיעי לחתונה ללא פצעים וללא חרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לאקנהרחל09/08/2007
ד"ר כתבת לי על טיפול פנימי ב סקוטלריה ושן הארי מה זה אתה יכול קצת לפרט? ומה זה מינון גבוהה איך אני אדע כמה לקחת? מה זה כדורים? איזה צמחים אני יכולה חוץ מיזה לשתות? אנ ירוצה ללכת היום לבית טבע מה עליי להגיד שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לאקנה
אמיר קלי09/08/2007בכל בית טבע עלול להיות מוצר של חברה אחרת ולכן את צריכה יועץ של החנות (בדרך כלל נטורופאט) שייעץ לך במקום בהתאם למוצר שמחזיקים בחנות.
מינון גבוהה זה המינון הכי גבוה שמומלץ.סקוטלריה ושן הארי מפחיתים דלקות ובעלי פעילות אנטי בקטריאלית.יש להם פעילות דומה לאנטיביוטיקה אך בצורה יותר מתונה וללא תופעות הלוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים שמןמעיין09/08/2007
אני בת 27 ויש לי עור שמן מאוד למרות שאני נמנעת לחלוטין משוקלד מטוגן פיצוחים ואוכל שמן בכלל. העור שמן עד כדי כך שבכול לחיצה הכי קטנה יוצא שומן אפילו כשאני מורטת שערות מהגבות רואים בשורש את השומן {יש לציין שאני סובלת גם משיעור } טופלתי 3 פעמיים בריקוטן במינון נמוך של כדור ליום למשך חצי שנה ובזמן נטילת הכדורים מצב העור היה טוב אך לאחר מספר חודשיים מצב העור חזר לקדמותו בנוסף ברצוני לציין שכנראה יש לי בעייה הורמונלית שמתבטא בצמאון יתר של 6 ליטר ביום עשיתי את כל הבדיקות אך הרופאים אומרים שהכול בסדר למרות שלדעתי ישנה בעייה אני רואה זאת לפי עור הפנים {זה לא אקנה קשה }בנוסף אני שותה גלולות בשנה האחרונה אך איין הטבה הייתי מאוד רוצה לשמוע את חוות דעת מהרפואה המשלימה מודה מראש מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים שמן
אמיר קלי09/08/2007לאור העובדה שטופלת 3 פעמים ברואקוטן והצב לא השתפר יש סיכוי רב שהבעייה נעוצה בחוסר איזון הורמונלי כפי שציינת.טיפול של גלולות וצמחים +קרמים/משחות יכול לשפר את הצב עוד יותר.
ישנם לא מעט מוצרים שיעילים לאקנה קל עד בינוני .יש את המשחות הקונבנציונליות המכילות אנטיביוטיקה או רטינואידים ויש טבעיות.בין הטבעיות יש את וולדה,מורז,אקמדיס מסדרת אקמדיס ועוד.אם מדובר על אקנה קל רוב המשחות יעזרו בהקלה.כשמדובר על אקנה חמור יותר יש צורך בטיפול יסודי יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות טבעיות
מעיין08/05/2008תודה לך על תשובתך ,שפניתי לבית המרקחת לרכוש את המשחות שציינת אמרו לי שזה שמות של חברות ומה בדיוק אני צריכה מחברות אלה -מה שם התכשירים ? אם תוכל בבקשה לפרט ורשום את שם התכשירים מודה מראש מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות טבעיות
דוד פרלה09/05/2008מעיין שלום,
בקמדיס את צריכה אקמדיס קרם לילה, ובשאר המשחות את צריכה לראות שכתוב לעור שומני על הקופסא, בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות טבעיות
מעיין13/05/2008תודה על תשובתך האם אני צריכה לרכוש :וולדה וגם מורז ? או שזה אותו דבר פשוט שם חברה שונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)