מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריות ברגליים ובציפורניים..-------28/09/2007
אוקיי אז ככה אני בן 17 וכבר כמה זמן יש לי פטריות בציפורניים השתמשתי במישכה פשוטה לפטריות בציפורניים והיא עזרה לי
כניראה שלא הקפדתי למרוח אפילו שעובר או פעמים ביום והפטריות חזרו במיוחד בקיץ..
זאת לא הבעיה אני יכול למרוח שוב ואני בטווח ש\ה יעזור :)
כבר כמה זמן יש לי גם פטריות בציפורניים מין שיכבה לבנה על הציפורניים רק בשני הציפורניים הגדולות בשני הרגליים..
ובשאר הציפורניים הציפורניים ניראות קצת סדוקות..
הזנכתי תעניין מה ניתן לעשות בנושא הנ"ל זה מאוד מתחיל לעצבן אותי כל העניין הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות ברגליים ובציפורניים..
אמיר קלי28/09/2007הטיפול בפטרת הציפורניים לרוב אינו יעיל בשיטות הטיפול האלטרנטיביות
יש צורך להמשיך להשתמש באופן עקבי במישחה או לקחת כדורים נגד הפטריות(במירשם מרופא העור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בעורדנה28/09/2007
הבת שלי סובלת מגרד בעור, בימים האחרונים הגרד התגבר, וכמעט בלתי נסבל,
הבת הייתה בדיאטה ובה הורידה פחמימות, כעת שחזרה לאכול פחמימות החל הגרד, האם יתכן קשר בין הפחמימות לגרד? יתכן שזו רגישות לגלוטן? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בעור
אמיר קלי28/09/2007האם הגרד מלווה בפריחות ופצעים או רק גרד בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בעור
נתן30/07/2011גרד בעור בעיקר בידים ורגלים מלווה בפצעים קטנים אדומים קטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בעור - תגובה
אמיר קלי09/08/2011ייתכן שמדובר באסטמה של העור שיש לה מענה טוב ברפואה סינית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריהאיציק25/09/2007
שלום שמי איציק
אני סובל מאורטיקריה כרונית הבאה לידי ביטוי כתוצאה מפעילות גופנית וחשיפה לשמש
הגורמת לאדמומיות וגרד ונעלמת כאשר חום הגוף יורד
מה אפשר לעשות(יש לציין כי טיפול קונבנציונלי לא עזר לי).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
שורי נוימן25/09/2007שלום איציק
הרפואה הסינית רואה את האוטיקריה בראש ובראשונה "כרוח" בעור והטיפול הפנימי במקרה שלך (כנראה)יהיה בצמחים סינים המסלקים רוח ומטהרים חום.
יש לציין שהטיפול לא תמיד קל ולפעמים דורש זמן רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה
אמיר קלי26/09/2007שלום איציק
לפי התיאורים שלך זה מתאים יותר לתמונה קלינית של פוטודרמטיטיס(רגישות ואלרגיה כתוצאה מחשיפה לשמש)
ישנם צמחים המפחיתים את הפעילות האלרגית.בינהם סקוטלריה,סופורה,טרקטוגנוס ועוד.
טיפול ברפואה סינית יכול בהחלט לעזור אך יש לציין שלבעייה הספציפית שתיארת היעילות היא לא כל כך גדולה.בכל אופן כיוון שכרגע אין באופק טיפול אחר שעוזר שווה לנסות אם זה מטריד אותך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי חום לבנים...הודיה24/09/2007
היייייייי
יש לי בפנים פצעים לבנים כאלו קטנים בצבע לבן ואני חושבת שזה פצעי חום אני רק חושבת או שאני נותנת את השם הזה ....אז מה אני יכולה לעשות שזה יעבור כי זה לא עובר אני מקווה שהבנת מה שאמרתי לך
תודהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי חום לבנים...
שורי נוימן24/09/2007שלום הודיה
אני לא חושב שיש לך "פצעי חום" ואני לא בדיוק יודע למה את מתכוונת.
אולי את מתכוונת יותר לנקודות לבנות (קומדונים) כמו באקנה?
דרך אגב בת כמה את וכמה זמן את סובלת מהנגעים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
הודיה25/09/2007אמממ אמרתי לך שאני לא בדיוק יודעת איך קוראים לזה בגלל זה קראתי לזה פצעי חום חחח וכן זה פצעים קטנים לבנים כאלו..
אני בת 16 ולאחרונה בם הופיעו לי על הפנים ויש לי פצע לבן אחד שיש לי אותו הרבה זמןן והוא לא עובר מה אפשר לעשות? מקווה שהבנת אותי .....
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
שורי נוימן25/09/2007הודיה
עפ"י גילך והתלונה כנראה מדובר בקומדונים עם ראש לבן.
ישנם בשוק תכשירים שונים לטיפול במצב(אפשר להתייעץ עם רופא עור). אפילו טיפול אצל קוסמטיקאית יכול לעזור.
אם אכן האבחנה היא אקנה (כדאי לבקר אצל מומחה) אז אני גם יכול להמליץ על סדרת AC MEDIS של חברת KAMEDIS
אפשר לקחת גם צמחים סיניים להפחתת הפרשת החלב (שוב כדאי לראות מומחה)
למרות שמחקרים מודרנים לא מראים קשר בין תזונה לאקנה, קלינית אני רואה שמזון מסוים במיוחד ג'אנק מחמיר הנגעים. כמו כן כדי לשמור על הפנים נקיים וחפים ממיקאפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מחדשים עור מצולק מפצעי בגרות?גני24/09/2007
איך מחדשים עור מחוספס עם נקודות אדמדמות מצלקות? האם יש דרך להחזיר לו את המראה הנקי והחלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל שמות של תרופות שיעזרו
גני24/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מחדשים עור מצולק מפצעי בגרות?
שורי נוימן24/09/2007שלום גני
זה לא כל כך פשוט. הדבר תלוי בחומרת הצלקות וגם בגודלן ובאופיים- בהתאם לכך בד"כ נבחר הטיפול.
רוב הטיפולים הם סוגים של קילוף ושיוף העור באמצעים כימיים או מכניים.
אין ממש תרופות להעלמת צלקות אבל רטאויט יכול לעזור בשיפור מראה העור.
אני ממליץ לך לקבל ייעוץ במכון מוסמך או אצל רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן הידרופילימילה23/09/2007
שלום!
מה זה שמן הידרופילי, האם מומלץ לניקוי העור ואיפה ניתן להשיגו?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן הידרופילי
שורי נוימן23/09/2007שלום מילה
שמן הידרופילי מכילות בעצם מולקולות שבקצה השני שלהן יכולות להיקשר עם מים וליצור תחליב בדומה לסבון המשמש לניקוי עדין של העור תוך שמירה על לחותו. ניתן להשיג בבתי טבע ובתי מרקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן הידרופילי
מילה23/09/2007האם לדעתך הוא מספק ניקוי מספיק טוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן הידרופילי
שורי נוימן23/09/2007כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטאויטנטע23/09/2007
שלום רב, אני בת 24 ועד לא מזמן השתמשתי באופן יום יומי ברטאויט.
מאז שהחלטתי לעבור לקוסמטיקה טבעית הפסקתי את השימוש ברטאויט.
מצב העור שלי הדרדר וכעת בנוסף לשמנוניות שהייתה קודם הופיעו פצעים רבים.
האם היית ממליץ לחזור לשימוש ברטאויט(האם יש בו חומרים לא טבעיים?) או שיש אלטבנטיבה אחרת (שלא כרוכה בייעוץ המומחה (סטודנטית - אין זמן ואין כסף :-))?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטאויט
שורי נוימן23/09/2007שלום נטע
האם השתמשת ברטאויט לטיפול באקנה?
ישנם טיפולים אלטרנטיביים לאקנה, כולם גוזלים זמן וכסף ופורמולות מדף הם הפחות מומלצות לעומת טיפול אצל מומחה.
לכן עפ"י השיקולים שלך כדאי לך לחזור לתרופה? רק תזכרי שרטינואידים לוקחים עפ"י המלצת רופא וגם לתקופות מוגבלות. ישנם תופאות לואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטאויט
נטע23/09/2007הרופאה שלי המליצה לי על שימוש קבוע ברטאויט כקרם לילה.
האם לדעתך זה לא מומלץ? ואילו תופעות לוואי קיימות לשימוש ברטאויט?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרטאויט
שורי נוימן23/09/2007להשתמש בלילה בגלל רגישות לאור ובאופן כללי עלול לגרות את העור .
הטיפול הוא חיצוני ועפ"י הרפואה הסינית נגעי אקנה נוצרים מגורמים פנימיים.
הייתי ממליץ גם לחשוב בצורה הוליסטית יותר כדי למצוא היכן חוסר האיזון.
ולשאלתך תקחי את הרטאויט תקופה ותראי אם אפשר להסתדר בלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
נטע23/09/2007תודה רבה על תשובתך...שאלה אחרונה - האם יש תחליפים טבעיים לרטאויט שיש להם פעולה דומה(רטאויט היה טוב לעורי)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
שורי נוימן24/09/2007אני לא מכיר חומרים טבעים שיכולים לעשות בדיוק את מה שעושה רטאויט. אבל סדרת AC MEDIS
של חברת KAMEDIS יכולים לעזור במיוחד בהפחתת הצטברות החלב בפתח זקיק השערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנה נגד שמשנטע23/09/2007
שלום, האם קיים קרם הגנה נגד שמש טבעי(ללא חומרים מזיקים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה נגד שמש
שורי נוימן23/09/2007שלום נטע
תנסי את של חברת וולדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בעורtina23/09/2007
שלום רב !לביתי בת 27 יש מזה מספר חודשים גירוד עז בשוקיים ובירכיים מלווה בפצעים עד זוב דם . היא סובלת גם מעיקצוצים במרפקים ומאחורי האוזניים .כל טיפול שביתי קיבלה לא עזרו יש .לציין לבת הגדולה הטיפול עזר זמנית ועכשיו הגירוי חזר .לפי אבחנתה של הרופאה יתכן והגוף מייצר את הסמפטום .רופאה הכללית המליצה לעבור בדיקות דם האם ניתן לעזור ברפואה הסינית לבעייה קשה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בעור
שורי נוימן23/09/2007טינה שלום
כנראה שבתך סובלת מפרוריטיס (גרד) לא ברור האם מלווה בדרמטיטיס או לא.
הרפואה הסינית רואה את הגרד בעור "כרוח בעור" מדוע יש רוח בעור? לכך יש סיבות מגונות בהתאם לסיבות כך הטיפולים. יש לקבוע תחילה מאין נובע הגרד. רק לאחר הקביעה ניתן לקבוע טיפול פנימי.
לגבי טיפול חיצוני -קייימים הרבה תכשירים להקלה על גרד אולם הם יביאו רק להקלה זמנית.
הייתי ממליץ לא לקחת טיפולים פנימיים משום חברה שהיא ללא התיעצות עם מומחה לעור ברפואה הסינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאורית22/09/2007
רוצה לדעת האם יש פתרון לבעית הרפס
כל 3 חדשים יוצא לי בפה
ואם אני לא מטפלת מיידית בעזרת זובירקס....זה יכול להיתפשט יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
שורי נוימן22/09/2007שלום אורית
אפשר ברפואה סינית לטפל בהרפס סימפלקס. הטיפול משמעו טיפול בפצע ההרפס בזמן הופעתו, וניסיון למנוע את הישנותו. אך היות והרפס סימפלקס הוא בעצם וירוס שנשאר תמיד בגוף בצורה רדומה, לא מן הנמנע שפצעים נוספים יופיעו בעתיד.
פרט לטיפול, חשוב גם איזון בכל תחומי החיים: תזונה ורגשות ועבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה בקו הביקיניטלי21/09/2007
עם הזמן נוצרה פיגמנטציה בקו הביקי .. לא יודע לי מה גרם לזה אני בת 3.8 חשבתי אולי עם הגיל,,, האם אפשר להבהיר את האיזור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה בקו הביקיני
שורי נוימן23/09/2007שלום טלי
ישנם חומרים כמו הידרוקינון, רטינואידים, וגם לייזר ושאר טובין לטיפול בפיגמנטציה.
לשם התאמת הטיפול כדאי לראות רופא עור או לקשת למכון מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב(חשוב.)לילי20/09/2007
אני כבר מגיל קטן ,מאז שהחלו להופיע לי חצ'קונים ונקודות שחורות היית מחטטת בהם(לא יוצאים לי הרבה ,עד 10 במקרה הגרוע והרבה נקודות שחורות)ועדיין מחטטת.אימא שלי צועקת עלי בטענה שבסוף אני יעשה לעצמי איזה גידול או משהו...
בחופש הגדול שיחקתי עוד פעם עם הפנים ולקראת סופו(של החופש) כל הצד הימיני של הפנים התנפח לי, לא בבולטות אבל מי שיכול לראות אי סימטריות מבחין.
אני שמה טריפלדרם פלוס ושוטפת תפנים עם DERMAX ,זה עוזר אבל הטיפול איטי ועדיין יכולים לצאת לי פה ושם חצ'קונים... בכל מקרה רציתי לשאול האם יש לי גידול בפנים? או מה זה יכול להיות? והאם אפשר להיגרם גידול כתוצאה מחיטוט אגרסיבי בחצ'קון או מה הגרוע שיכול לקרות וגם מה אתה מציע לי בשביל להיפטר מהם(חצ'קונים ונקודות שחורות) כך שבכלל אני לא יצטרך לחטט בפנים.
תודה מראש וסליחה על ההפרעה,לילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב(חשוב.)
שורי נוימן20/09/2007שלום לילי
גידול כנראה אין לך, אך לחטט בפנים לא כדאי. תוצאות לא רצויות יכולות להיות צלקות או זיהומים ברמות שונות. אני לא רואה את פניך אבל נפיחות היא סימן לדלקת קרוב לודאי.
לא ציינת בת כמה את- אך באופן כללי תזונתית- כדאי שתמנעי ממזון ג'אנק ושמנוני ובשרי ותעדיפי מנות צמחיות בעיקר ירקות ירוקים.
טיפולים נוספים יכולים להיות עם צמחי מרפא שמפחיתים את הפרשת החלב ובמקרה שלך יתכן שישנו צורך בצמחים מפחיתי דלקת. כל זאת בהתיעצות עם מומחה כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס בעורחיפאית20/09/2007
היי,
לפני שבוע יצאו לי על הגוף בעיקר בחלק שבין הבטן לגב נקודות אדומות שטחיות לאט לאט הם הרחבו לכתמים אדומים. הלכתי לרופא היא הסתכלה על זה שניה ואמרה שיש לי וירוס בעור, שזה עובר אחרי 6-8 שבועות - אין צורך למרוח מישחות....
היום אחרי שבוע עדיין יש כתמים אדומים כאשר באמצע הם התחילו להיתקלף / להתייבש. האם מישהו יכול להסביר לי על הוירוס הזה האם אפשר למנוע אותו האם זה מדבק והאם יש איזה מישחה שיכולה לעזור לזה לעבור יותר מהר??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס בעור
שורי נוימן20/09/2007שלום חיפאית
קשה לדעת, אבל נראה שהכוונה היא לפיטריאזיס רוזיאה. זה באמת עובר לבד ללא משחות. ניתן להחיש את ההחלמה ע"י צמחי מרפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוירוס בעור
חיפאית21/09/2007איזה צימחי מרפא? אני משתמשת עכשיו במשחת קנדולה האם זה יכול לעזור? והאם יש מצב שמשחה כזו עלולה להחמיר את המצב?
ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה
חיפאית23/09/2007אילו צמחי מרפא יכולים לעזור פיטריאזיס רוזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה
שורי נוימן23/09/2007תלוי בשלב הפריחה
צמחים כמו יערה, שורש רימהניה, פאוניה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עור כרוניותחגית19/09/2007
אני בת 32, סובלת מינקות מ-3 בעיות עור: אטופיק דרמטיטיס בקפלי הברכיים והמרפקים, פומפוליקס (dyshidrotic eczema or vesicular eczema) בעבר בכפות הידיים בלבד, טופלתי בקורטיקוסטרואידים שגרמו לאטרופיה ועכשיו התפרצות חמורה בכפות הרגליים ו- Erythema annulare centrifugum
חוץ מזה גרד בגב כפות הידיים והרגליים. אצין שבתקופת ההריון היתה הקלה בכל התסמינים, אבל התפרצות כמה חודשים לאחריה - מצב הנמשך עד עתה.
האם לרפואה הסינית יש מזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עור כרוניות
שורי נוימן19/09/2007שלום חגית
כשאת אומרת מזור למה את מתכוונת?
מהכתוב עולה שאת ועורך רגישים מאד כנראה לא בצורה ספציפית.
אני מתרשם שמינקות את סובלת ממה שהרפואה הסינית מכנה "חום לחות ורעילות"
יכולות להיות לכך מס סיבותת אבל נראה לי שהגנטיקה מנצחת כאן.
האם הרפואה הסינית יכולה לעזור? היא בסבירות די גבוהה יכולה להקל בתסמינים ובסבירות ממוצעת יכולה לדכא ולמנוע התקפים, מניסיון נראה לי שהסיכוי לריפוי מלא ללא התקפים בעתיד נמוך.
הטיפול מתבצע בעזרת צמחים לסילוק וטיהור של חום לחות ורעילות וכן בעזרת דיקור, כל זאת רק ע"י מומחים לעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום ולחויות?
חגית20/09/2007שורי שלום, תודה על תשובתך.
מזור - התכוונתי להחלמה (סיכוי אפסי) ולהקלה.
כשאתה אומר חום, למה אתה מתכוון? לי דווקא קר רוב הזמן. אם יש תחושה של חום היא תוצאה של גירוי עורי, כך שהחום כאן הוא תוצאה ולא סיבה. ככל הנוגע ללחויות, יש לי נטיה להזעה מוגברת בכפות ידיים ורגליים (פומפוליקס) והאטופיק דרמטיטיס פורצת בתנאים של חום ולחות, כאשר אני מזיעה ב"ארבעת הקפלים", כאילו אני אלרגית לזיעה של עצמי.
רעילות? למה הכוונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום ולחויות?
שורי נוימן20/09/2007שלום חגית
לא נדיר לראות בגוף אנושי קור וחום בו זמנית. קור במקום אחד וחום במקום אחר. חום הוא ההתבטאות של מגוון הדלקות שיש לך ובעיקר עור אריטומטוטי ומגרד. לחות ורעילות הוא ביטוי לעור רטוב ו או עם שלפוחיות המכילות נוזל. לפעמים כשאנו אומרים רעילות ברפואה סינית בהקשר למחלות עור אנו מתיחסים לפטנציאל הזיהום וההדבקה של הנגע (לא במקרה שלך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי שמש על הכתפייםאלמונית 517/09/2007
שלום רב, חבר שלי נחשף לשמש (יצר על המידה) והוא בעל עור בהיר.
לאחר כמה חודשים יצאו לו (בהדרגה) מלא כתמים על הכתפיים כמו נמשים
המון אבל, ממש על כל החלק העליון של הגב.
הוא לא רוצה ללכת לבדוק אצל רופא עור בטענה מטומטמת(סליחה) שהוא מעדיף לא לדעת.
אני דואגת , יש לי על מה, נכון?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי שמש על הכתפיים
שורי נוימן17/09/2007אלמונית יקרה
אין צורך להיבהל, אך יש צורך לגשת אל העניין עניינית. חברך בעל עור רגיש וכדאי שלא יחשוף עצמו לקרינת השמש יתר על המידה. אני הייתי מרחיק לכת ואומר כמה שפחות הכי טוב.
אני לא ממליץ לאף אחד לטמון ראשו בחול, אלא באומץ ובזקיפות קומה לגשת אל דרמטולוג במידה וישנן שומות חדשות או כאלו ששינו צורתן וציבען. בכלל תמיד להתייעץ מאשר להתעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)