מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאכלים ללא חמציותרינה09/01/2008
שלום לרופאים ולחברי הפורום הנפלאים
אני בהריון בשבוע ה-24 חוץ מצרבות ברוך השם הכל דבש.....
אני סובלת כבר כמה חודשים מצרבות, אבללללללללללללללללללללללללללל
אתמול התחילו לי צרבות ששרופות לי את כל הגוף, אלו לא צרבות רגילות שהיו לי אלה משהו קטלני ביותר.
הלכתי לרופא שלי והוא אמר לי לא לאכול מאכלים שיש בהם חומציות כמו פרות הדר, והוא אמר לי כשיש לי את הצרבות האלה לשתות סודה לשתייה ככפית סודה לשתייה עם מים.
וכמובן שבצרבות האלה לא עוזרים לי הטאמס, השקדים, הקרח, החלב, המלפפון, וארטיק, אלה רק הסודה לשתייה הזו, שיהיה זוועתית אבל מקלה אין מה לומר.
העזרה שלכם היא אם משהוא יכול לומר לי באילו מאכלים אין חומציות שאני יוכל לאכול כדי שהצרבת הזוועתית הזו לא תחזור אלי.
תודה תודה לכולם ושיהיה המשך הריון מהנה ללא צרבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינה שלום
נועה הופ09/01/2008קשה למנות את כל המאכלים ללא חומציות אך קל למנות את אילו שכן. כגון פירות הדר, עגבנייה, פירות יער, גמבה אדומה המכילה הרבה ויטמין C ( שהוא חומצה ), קיווי
צרבות הן תופעה מוכרת בהריון. נסי להמעיט במאכלים מתובלים, מזונות הגורמים לסוגר בין הוושט והקיבה להיחלש כגון מנטה, שוקולד, עישון ואלכוהול ( אם כי אני מקווה שמהם את נמנעת ללא קשר בגלל ההריון ), קינמון, שום, מזון שומני מאוד
לא לאכול 3 שעות לפני השינה. ונסי לישון עם הגבהה של הראש פחות ב- 15 ס"מ
בהצלחה
נועה הופ
דיאטנית קלינית
www.dietnoa.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
ורד לב09/01/2008ממליצה להעזר ברפואה סינית.
דיקור יכול לעשות פלאים במצב זה, לאזן את האנרגיה של הגוף שלך.
זה בנוסף לכל ההמלצות שכבר נכתבו ונאמרו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבות
גלי26/02/2008היי,
קבלתי עצה מהדיאטנית שלי לגבי צרבות
אז, דבר נוסף שדווקא מגביר צרבות זה מוצרי חלב, בעיקר חלב ניגר כמו חלב,לבן וריוויון. כאשר הם מגיעים לקיבה , אז שם משהו בתהליך הפירוק הופך אותם לחומצי יותר. אולי באותו רגע ששותים זה יכול להקל אך לאחר זמן זה מעלה את החומציות ומגביר צרבות. הבעייה היא בעיקר בלילה, תנסי דווקא בשעות הערב להפחית מוצרי חלב. ואולי זה גם יעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)