מולטי ויטמין וברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולטי ויטמין וברזל
    אני
    05/08/2011

שלום,
    אני בתחילת ההריון ונוטלת ויטמינים מיוחדים שניתן ללעוס כי מאוד קשה לי עם הבליעה.
    בנוסף אני התחלתי לקחת ברזל ללעיסה של טננבלוט על בסיס איזומלט.

שאלה בנוגע לברזל, האם זה בסדר לצרוך את סוג הברזל הזה: HERBAL IRON VITAL M
    כמות הברזל הינה 15 מ"ג

שאלה בנוגע למולטי ויטמין: ההנחיה היא לקחת שתי חתיכות אך נראה לי שמינון הויטמין A מאוד גבוה. בחתיכה אחת יש 4000 IU.

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולטי ויטמין וברזל

הוספת תגובה

• שלום,

Gramse
    08/08/2011

במידה ואת מתקשה עם כדורים לבליעה, מומלץ לנסות תוסף ברזל אחר – פלורדיקס ברזל נוזלי לספיגה מהירה ויעילה בגוף. מוצר זה מתאים במיוחד למתקשים בבליעת כדורים.

פלורדיקס מכיל ברזל מסוג פרוס גלוקונט דו ערכי שספיגתו בגוף יעילה במיוחד בשילוב צמחים המעודדים את ספיגת הברזל ומונעים תופעות לוואי במערכת העיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטי ויטמין וברזל - תגובה

דנה שפילמן
    09/08/2011

שלום,

לגבי הברזל אני חושבת שהברזל הנוזלי יכול להיות פתרון טוב, למרות שגם מה שאת נוטלת בסדר.
    לגבי הויטמין A, מומלץ ליטול עד 8000 IU ליום, ולכן 2 כדורים ליום עומדים בדרישה. בדרך כלל- כאשר יש מוצר עם המלצת נטילה עליו מסתכמים על ההמלצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו