מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מולטי ויטמין וברזלאני05/08/2011
שלום,
אני בתחילת ההריון ונוטלת ויטמינים מיוחדים שניתן ללעוס כי מאוד קשה לי עם הבליעה.
בנוסף אני התחלתי לקחת ברזל ללעיסה של טננבלוט על בסיס איזומלט.
שאלה בנוגע לברזל, האם זה בסדר לצרוך את סוג הברזל הזה: HERBAL IRON VITAL M
כמות הברזל הינה 15 מ"ג
שאלה בנוגע למולטי ויטמין: ההנחיה היא לקחת שתי חתיכות אך נראה לי שמינון הויטמין A מאוד גבוה. בחתיכה אחת יש 4000 IU.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום,
Gramse08/08/2011במידה ואת מתקשה עם כדורים לבליעה, מומלץ לנסות תוסף ברזל אחר – פלורדיקס ברזל נוזלי לספיגה מהירה ויעילה בגוף. מוצר זה מתאים במיוחד למתקשים בבליעת כדורים.
פלורדיקס מכיל ברזל מסוג פרוס גלוקונט דו ערכי שספיגתו בגוף יעילה במיוחד בשילוב צמחים המעודדים את ספיגת הברזל ומונעים תופעות לוואי במערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטי ויטמין וברזל - תגובה
דנה שפילמן09/08/2011שלום,
לגבי הברזל אני חושבת שהברזל הנוזלי יכול להיות פתרון טוב, למרות שגם מה שאת נוטלת בסדר.
לגבי הויטמין A, מומלץ ליטול עד 8000 IU ליום, ולכן 2 כדורים ליום עומדים בדרישה. בדרך כלל- כאשר יש מוצר עם המלצת נטילה עליו מסתכמים על ההמלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)