מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלייה במשקלאיה14/01/2008
אני נמצאת בשבוע 31 ועד כה עליתי 15 ק"ג
התחלתי את ההריון במשקל 64 וגובהי 161
אני חוששת מאוד שזו עלייה גדולה מאוד במשקל,
אני משתדלת לצמצם בפחמימות, האם יש דבר נוסף שניתן לעשות?
אני מפחדת שהעלייה הזו רק תקצין בחודשיים הקרובים.
אודה לעזרתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
נועה הופ14/01/2008אכן העלייה יחסית גבוה לשבוע ההריון . נסי לאמץ בשבועות הבאים מגמה של שמירת משקל. אם יש לך משקל בבית מומלץ אף להשקל כל מספר ימים על מנת לראות שמגמת העלייה מתמתנת.
אפשר גם לשמור ולעלות מעט בטרימסטר האחרון זה לא דבר בלתי אפשרי . התחלת את ההריון במשקל תקין ולכן גם 16-17 ק"ג זה עדיין כמו לעלות 20 ויותר ק"ג.
איכלי ארוחות מסודרות, איכלי מכל אבות המזון והעדיפי דגנים מלאים, וותרי על נישנושים ומתוקים, שתי המון מים, איכלי הרבה ירקות אשר תורמים לתחושת השובע ונטולי קלוריות. כמובן שאילו המלצות כלליות בלבד והן לא מחליפות ייעוץ ובניית תפריט של דיאטנית בקהילה. במידה ותרצי אפשר אף עכשיו לפנות לדיאטנית לצורך בניית תפריט מסודר ומעקב על המשקל , בנוסף תוכלי להמשיך איתה אחרי ההריון ולהוריד את העודפים שישארו ולהתאים תפריט להנקה.
אשמח לעזור במידה ותרצי ייעוץ בתחום
בהצלחה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
www.dietnoa.com
0546844457* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)