בחילות והקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות והקאות
    לילי
    14/01/2008

לנועה וורד שלום רב!

אני בשבוע התשיעי.

בחילות והקאות ללא סוף. האם זה נורא לא לאכול בשלב הזה? פשוט כל מה שאני אוכלת אני מקיאה...

מאכלים שאהבתי בעבר - אני לא יכולה לסבול כעת: ירקות, מים, נודלס, בשר... ועוד. פשוט לא מסוגלת. האם זה נורא שלא אוכל? או שיש תחליפים לזה?

תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות והקאות

הוספת תגובה

• בחילות וןהקאות

ורד לב
    15/01/2008

זה שלב, וזה עובר, אצל רוה הנשים.
    מתחילים לאזן את התזונה כשזה עובר, כי תו"כ זה ממש קשה.
    קישרתי באחת ההודעות האחרונות את המאמר לשי על בחילות בהריון, את מוזמנת גם לקרוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי שלום רב,

נועה הופ
    20/01/2008

אכן מדובר בתקופה שבה אף אפשר לרדת כ- 5 ק"ג ממשקל הגוף. נסי לאכול מזונות קלים לעיכול כגון קרקרים, צנימים, אורז, פירות, את יכולה גם לשתות מיצי פירות טבעיים ( עדיף סטוחים טרי ) המספקים אנרגיה, ויטמינים ומינרלים. מעבר לכך אין הרבה מה לעשות התחושות עוברות לקראת הטרימסטר השני ואז רוב הנשים מפצות על חוסר האכילה.
    הקפידי ליטול מולטיויטמין של הריון וכדורי ברזל על מנת לספק לתינוקך את כל הויטמינים והמינראלים הגוף יכול לפרק את מאגרי השומנים של עצמו ועל ידי כך לספק לתינוק אנרגיה.

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    www.dietnoa.com

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו