מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות והקאותלילי14/01/2008
לנועה וורד שלום רב!
אני בשבוע התשיעי.
בחילות והקאות ללא סוף. האם זה נורא לא לאכול בשלב הזה? פשוט כל מה שאני אוכלת אני מקיאה...
מאכלים שאהבתי בעבר - אני לא יכולה לסבול כעת: ירקות, מים, נודלס, בשר... ועוד. פשוט לא מסוגלת. האם זה נורא שלא אוכל? או שיש תחליפים לזה?
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות וןהקאות
ורד לב15/01/2008זה שלב, וזה עובר, אצל רוה הנשים.
מתחילים לאזן את התזונה כשזה עובר, כי תו"כ זה ממש קשה.
קישרתי באחת ההודעות האחרונות את המאמר לשי על בחילות בהריון, את מוזמנת גם לקרוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי שלום רב,
נועה הופ20/01/2008אכן מדובר בתקופה שבה אף אפשר לרדת כ- 5 ק"ג ממשקל הגוף. נסי לאכול מזונות קלים לעיכול כגון קרקרים, צנימים, אורז, פירות, את יכולה גם לשתות מיצי פירות טבעיים ( עדיף סטוחים טרי ) המספקים אנרגיה, ויטמינים ומינרלים. מעבר לכך אין הרבה מה לעשות התחושות עוברות לקראת הטרימסטר השני ואז רוב הנשים מפצות על חוסר האכילה.
הקפידי ליטול מולטיויטמין של הריון וכדורי ברזל על מנת לספק לתינוקך את כל הויטמינים והמינראלים הגוף יכול לפרק את מאגרי השומנים של עצמו ועל ידי כך לספק לתינוק אנרגיה.
בברכה,
נועה הופ
דיאטנית קלינית
www.dietnoa.com* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)