מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נס קפה או תהויקה17/08/2011
שלום,
הייתי מקוררת שבוע שעבר, והייתי שותה בגלל זה 3 כוסות תה כל יום ( תה ממש חלש, עם תיון אחד הייתי מכינה 3 כוסות).
מאז אני כל בוקר חייבת לשתות משהו חם, מה שנמנעתי ממנו כל ההריון, אני שבוע 22.
השאלה שלי כזאת - האם כוס תה חלש אחד שקול לכוס נס קפה אחד?
איפה יש יותר קפאין?
והאם מומלץ בכל מקרה להמנע גם מכוס קפה או תה אחד ביום בהריון?
אם עדיף להמנע בכלל, אני אעשה את זה. לא קשה לי. פשוט יש לי חשק בזמן אחרון משתיה חמה בבוקר.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נס קפה או תה - תגובה
דנה שפילמן17/08/2011שלום ויקה,
אפשר לשתות עד 300 מג' קפאין ליום שכולל קפה/ תה/ שוקולד/ קולה.
אם מדובר רק על קפה אז זה כ-3 כוסות ליום.
בתה שחור יש קצת פחות מקפה, כמובן שאם חלש יותר אז פחות!
בתה ירוק יש הרבה פחות קפאין מתה רגיל.
את יכולה גם לשים מים עם מצחים כמו נענע/ לואיזה/ קינמון ודכ' ולהמתיק עם מעט סוכר/ דבש ואז אין לך בכלל קפאין ואת יכולה לשתות חופשי מבחינה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפאין בשוקולד
ויקה18/08/2011איך אני יכולה לדעת מה כמות הקפאין בשוקולד?
אני בדר"כ אוכלת חטיף ביום = כגון טעמי, קינדרס וכאלה......
שוקולד פרה אני פחות מתחברת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפאין בשוקולד - תגובה
קרן גרינבלט רגב20/08/2011כמות הקפאין בחטיפי שוקולד אינה גבוהה. השתדלי לא לצרוך כמות גדולה של חטיפים אלה לא בגלל כמות הקפאין כי אם בגלל כמות הסוכר והשומן שהם מכילים.
המשך קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)