מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה חזקהליאת04/09/2011
שלום,
אני בהריון בשבועות הראשונים ויש לי נשירה חזקה
התייעצתי עם רופא בפורום והוא אמר לי לקחת כדור פרינטל
אפשר לקבל מידע על הכדור הזה?
אני לוקחת ברזל במשך כמה חודשים וזה לא עוזר ,האם הכדור הזה יכול להשפיע לטובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה חזקה - תגובה
דנה שפילמן05/09/2011שלום ליאת,
בכל מקרה מומלץ לכל אישה בהריון ליטול מולטיויטמין מותאם למשך כל תקופת ההריון וההנקה. ברזל פחות קשור לשיער, יותר אבץ.
בדרך כלל בזמן הריון יש שיפור בנשירת שיער.
תמשיכי עם התוספים ותראי אם יש שיפור.
המשיכי מעקב רפואי כדי לוודא חסרים נוספים אם יש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ליאת06/09/2011האם פרינטל זה מולטיויטמין,האם אני יכולה לקחת על דעת עצמי?
האם בכדור זה יש אבץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
דנה שפילמן06/09/2011כן, פרנטל זה מולטויטמין המותאם לנשים בהריון.
בעקרון כל אישה בהריון יכולה לקחתו, את יכולה להתייעץ עם הרופא קודם לכך.
יש בו אבץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בנושא זה וחשובה מאוד
ליאת06/09/2011האם מוכח שהכדור עצמו או האבץ שיש בו עוזרים לנשירה?
באיזה שלב בהיריון השיער מתחיל להסתדר ונפסקת הנשירה?
חלק מהרופאים טוענים שזה שכיח שיש נשירה בהיריון וחלק אומרים שלא אמור להיות נשירה.מה הנכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה בנושא זה וחשובה מאוד - תגובה
דנה שפילמן06/09/2011האבץ קשור להתחדשות תאים וייצור בלוטות החלב שסביב זקיק השערה. בעקרון לא ויטמין יש חלק ותפקיד בחידוש תאים הכולל גם את השערות.
תמיד אפשר למצוא מחקרים בעד ונגד ורופאים שימליצו ואחרים שיגידו שאין קשר.
כל גוף מגיב אחרת ואין לדעת מראש מה יקרה אצלך ספציפית.
בכל מקרה מומלץ לקחת מולטיויטמין בזנן ההריון.
תתחילי לקחת ותראי מה קורה. קחי בחשבון שחידוש מאגרי ויטמינים בגוף, אם חסר, לוקח זמן.
את מוזמנת לפנות לדיאטנית או מטפל טבעי כדי להתאים לך טיפול אישי אם תרצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה שקיבלתי
ליאת06/09/2011באיזה שלב בהריון אמור השיער להסתדר ושלא תהיה לי נשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה שקיבלתי - תגובה
דנה שפילמן06/09/2011כתבתי לך שאין לדעת, כל גוף מגיב אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לכם על השירות
ליאת06/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)