מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאלונה- גבינות בהריוןורד לב18/01/2008
משום מה אני לא מצליחה לענות לשאלתך.
מקווה שתראי.
אכן גבינות עם עובש אינן מומלצות.
ככלל, אני ממליצה ללכת לכיוון גבינות העזים/ כבשים למיניהן.
לגבי כבד- ברור שאם מכינים בבית זה סיפור אחר מאשר בחוץ. ממליצה על כבד עוף אורגני, או טבע- עוף.
חשוב גם לזכור שבכבד יש גם הרבה ויטמין A ולכן לא ממליצים להרבות בו בהריון, כי עודף A עלול לגרום למומים.
אפשר, אם כן, לאכול פטה כבד לעתים לא קרובות מדיי כדי לא להעמיס על הגוף. זו בהחלט אינה סיבה להמנע בעיניי, כי בכ"ז זה מזון חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה ראיתי
אלונה20/01/2008מה זה אומר כבד אורגני או טבע עוף?משיגים באטליז רגיל? עוף אני ממש לא יכולה לחשוב על זה...
לגבי פטה כבד כמובןלא יותר מפעם בחודש קצת מסובך להכין אז....
עוד שאלה לגבי דיאט קולה זה הדבר היחיד שעוזר לי להרגיע את ההרגשה הרעה שתוקפת אותי אך אני משתדלת לא יותר מפחית אחת ביום בגלל תחליף הסוכר (קפה אני שותה פעם ביום כך שאין בעיית קופאין) האם זה בסדר?אילו תחליפי סוכר יותר או פחות בטוחים לשימוש?
שוב בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)