שאלה דחופה לגבי העמסת סוכר 100

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לגבי העמסת סוכר 100
    ויקה
    10/09/2011

אני שואלת שאלת המשך שכבר שאלתי.
    קצת רקע:
    בדיקת העמסת סוכר 50 גרם בשבוע 25 יצא לי 139
    יש לי הסטוריה של סבתות סוכרתיות ואמא שלי מקפידה על תזונה נכונה מאחר והיה לה קצת סוכר.
    רופא מטפל שלי לא רצה לשלוח אותי בהעמסת סוכר 100, ואמר לי כי נתקדם וניראה לפי הבדיקות האחרות במהלך ההריון.
    אני בכל מקרה החלטתי לעשות העמסת סוכר 100 גרם - רוצה למנוע מראש חלילה להגיע למצב של עובר גדול או דברים אחרים שהסכרת גורמת במידה ויש.
    עכשיו לשאלה שלי - הבדיקה שלי ביום רביעי. בינתיים התחלתי לשמור לא לאכול מתוקים, הורדתי את כמות הפחממות שלי (הייתי אוכלת המון פחממות מאז ומתמיד וגם בהריון). השאלה היא, האם זה בסדר שהתחלי במין דיאטה לפי החלטתי? או שזה עלול לשבש את הבדיקה? האם מומלץ בינתיים להמשיך לאכול כמו שאכלתי עד עכשיו, כולל מתוקים ופחממות, ורק אחרי הבדיקה במידה וחלילה תצא לא תקינה להתחיל עם דיאטה?
    אני לא יודעת איך לנהוג, לא רוצה להגיע למצב שהבדיקה לא תהיה אמינה כי שמרתי, ואז היא תצא תקינה ושוב אחזור "לזלול" כמו שזללתי עד עכשיו.
    אודה להמלצתך איך לנהוג בימים לפני הבדיקה של 100 גרם.
    שבת שלום ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לגבי העמסת סוכר 100 - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    10/09/2011

טוב שהתחלת לשמור על תפריט בריא יותר
    המשיכי לאכול בצורה בריאה יותר עד הבדיקה ועוד יותר חשוב גם לאחריה בעיקר אם יש הסטוריה של סכרת במשפחה.
    אין סיבה שאחרי העמסת ה-100 באם תצא תקינה, תחזרי "לחגוג" עם מתוקים ופחמימות.
    ממליצה בחום לפנות לתזונאית לייעוץ אישי ולבחינת תפריטך, האם הוא מספק
    בהצלחה ושמרי על עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו