אחוזון 35

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזון 35
    סתו
    26/01/2008

אני בשבוע 24+6 .
    בסריקה אתמול נאמר לי כי העוברית שלי באחוזון 35 ויש לבצע מעקב.
    מה זה אומר? האם מדובר על בעיה בהתפתחות פיזית בלבד? האם באפשרותי להשפיע על האחוזון (אכילה שונה, תוספת הורמונים וכו').
    לציין כי עד היום כל הבדיקות היו תקינות, כולל מי שפיר (אני במעקב במרפאת הריון בסיכון גבוה עקב מחלת בכצ'ט והיפרקואגולנטיות).
    אני מאד לחוצה ואשמח לתשובה מהירה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזון 35

הוספת תגובה

• סתו שלום

נועה הופ
    26/01/2008

שאלתך לא רלוונטית לפורום הנוכחי פנ י לפורום העוסק ברפואת נשים בהריון. בקשר לתזונה אינני מכירה את הרגלי התזונה שלך ולכן קצת קשה לי לענות. האם עלית במשקל במהלך ההריון ? האם את אוכלת מכל אבות המזון ( חלבונים כגון מוצרי חלב, ביצים, דגים, בשר, עוף. פחמימות כגון פסטה, אורז , תפו"א. שומנים כגון שמן זית, אבוקדו, זיתים, ירקות ופירות ) ?

בברכה,
    נועה הופ
    דיאטנית קלינית
    www.dietnoa.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד כה

סתו
    26/01/2008

עליתי 6.2 ק"ג במשקל (שבוע 26). אני אוכלת מסודר (אך לא הרבה בשר), מקבלת עירויי ונופר (ברזל) אחת לחודש.
    יש קשר לתזונה בכלל? אם כן- אילו מזונות עלי לאכול יותר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתו שלום

נועה הופ
    27/01/2008

העלייה במשקל תקינה ולכן יש לפנות לרופא הנשים שלך בהקדם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו