מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3ספיר02/11/2011
אני צמחונית וקשה לי מאוד לקחת את האומגה 3 מדגים ברוב המקרים לאחר שאני לוקחת את האומגה אני מקיאה. אני בשבוע 8 , מאיזה שבוע הריון מומלץ לקחת אומגה 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 - תגובה
דנה שפילמן02/11/2011שלום מיכל,
מומלץ לקחת בעיקר בטרימסטר 3.
אין תחליף למקור מן החי, תחליף פחות יעיל מהצומח= פשתן, אגוזי מלך, מרווה מרושתת בצורת תוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3
טל03/11/2011אומגה 3 מורכב בעיקר מEPA וDHA.
EPA ניתן להשיג מכמוסות הפשתן.
DHA של סולגאר ממקור אצה(שממנה ניזון הדג..) ניתן לקנות כתוסף נפרד.
יש חברה בשם DEVA שמייצרת מוצרים לטבעונים וניתן לקנות DHA גם שלהם.
בקיצור , לא חייבים לאכול דגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 - תגובה
דנה שפילמן03/11/2011שלום טל,
לא בדיוק. כמה שלא ננסה להחליף, אין תחליף למקור מן החי.
מסקירה רחבה של מחקרים, היעילות של תכשירים אלו לא משתווה לתוספים מהחי.
למרות שבכל מקרה אין מסקנות חד משמעיות לגבי היעילות של תוסף אומגה 3 על העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 צמחית
Gramse14/11/2011היי ספיר,
אנחנו ממליצים לך לנסות את אומגה 3 נוזלית של חברת גרמזה, בטעם לימון עדין, קלה לעיכול ולספיגה וניתנת לערבוב עם האוכל, כך שלא מרגישים כלל שזה מדגים. אפשר לערבב כפית מהשמן עם סלט טונה, סלט חומוס, למרוח בתוך סנדוויץ' וכו'. מניסיון – לא מרגישם שזה שם... בכל מקרה אומגה 3 ממקור של שמן דגים (בניגוד לאומגה 3 צמחית) יעילה יותר מאחר והיא מכילה את הנגזרות הפעילות של אומגה 3 (EPA +DHA) שהגוף צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)