מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה
חנה16/11/2011תודה דנה על התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקל במהלך ההריוןחנה14/11/2011
אני כעת בשבוע 18, הריון ראשון.
בשלב זה עדיין לא עליתי במשקל ואפילו ירדתי בכקילו וחצי מאז תחילת ההריון. בחודש וחצי האחרונים שמרתי על מצב סטטי, ואין שום תזוזה בכיוון עלייה במשקל.
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במשקל במהלך ההריון - תגובה
דנה שפילמן15/11/2011שלום חנה,
בעקרון מטרימסטר שני אמורים להתחיל לעלות במשקל. מה שהכי חשוב זה התפתחות העובר. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית לבחינת תפריטך, התאמת תכנית אישית ומעקב לאורך ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לדאגה לעובר?
חנה15/11/2011כיצד אפשר לבדוק התפתחות תקינה של העובר? רק דרך אולטרהסאונד? או שיש אמצעי נוסף? דופק עוברי גם מעיד שהכל תקין? אני מעדיפה לעשות כמה שפחות בדיקות אולטרהסאונד. כמובן שאם זה מה שצריך זה מה שאעשה. כרגע אני קצת דואגת, בפרט שעברה עלי תקופה לא פשוטה של לחצים נפשיים ממקום העבודה ועמידה מטורפת בהספקים שישנתי מעט מאוד בתקופה האחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיבה לדאגה לעובר? - תגובה
דנה שפילמן16/11/2011קודם כל חשוב שתורידי קצב ותדאגי לעצמך= לעובר כדי שתעברי את ההריון על הצד הטוב ביותר. לגבי התפתחות העובר את צריכה לפנות לרופא שלך לבדיקה והסבר מתאים מכיוון שזהו תחום רפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)