אנמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנמיה
    אורית
    28/01/2008

שלום רב

אני בשבוע 25+3 עם ברזל 9.7, איזה מזונות מכילים כמות גדולה של ברזל, אני מתקשה לאכול בשר בהריון, אז אם ניתן להמליץ על בשר מסויים וגם על מזונות ממקורות אחרים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנמיה

הוספת תגובה

• שלום רב,

נועה הופ
    29/01/2008

ברזל קיים הן ממקור צמחי והן ממקור מהחי. ספיגתו הטובה ביותר היא מהחי ופחות טובה מהצומח. כאשר אוכלים ברזל ממקור צמחי מומלץ להוסיף מזון העשיר בויטמין C כגון גמבה אדומה , עגבנייה, תפוז טרי שעוזרים בספיגת הברזל.
    ברזל נמצא בכמות גבוהה בבשר בקר ובאיבריים פנימיים כגון כבד ובבשר הודו . ( גם עוף, דגים, ביצים ומוצרי חלב מכילים ברזל אך הכמות קטנה יותר ).
    מן הצומח ניתן לקבלו מירקות עליים ירוקים, סוגי גרעינים ואגוזים, ובעיקר מקטניות ( כגון עדשים, סויה, פול, וכו' ) .
    בכל מקרה ברמה נמוכה של ברזל כשלך חובה לתגבר עם תוסף תזונה המכיל מינון גבוה של ברזל של לפחות 100 מ"ג לכמוסה. עליך להיוועץ עם רופא הנשים לגבי המינון וסוג התוסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצרפת לך גם

ורד לב
    30/01/2008

את המאמר שלי בנושא ברזל: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4624

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו