דיאט קולה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאט קולה בהריון
    דידי
    22/11/2011

אני מכורה שנים לפפסי מקס או דיאט קולה. בהריון הראשון שלי, התנזרתי מכל המשקאות הממותקים ומממתיקים מלאכותיים בכלל. התוצאה: עליתי 30 קילו, מהם 24 קילו בשבעת החודשים הראשונים (אני גובה 158, כך ש30 קילו מאוד משמעותייים עלי).
    בפעם הבאה שאהיה בהריון אני לא מתכוונת להמנע מהמשקאות שכל כך עוזרים לי לשמור על המשקל. רציתי לדעת מה הנזק שיכול להגרם לעובר כתוצאה משתיית דיאט קולה וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאט קולה בהריון

הוספת תגובה

• דיאט קולה בהריון - תגובה

דנה שפילמן
    23/11/2011

שלום דידי,

לפי ה- FDA שימוש בממתיקים מלאכותיים בזמן הריון מותר כל עוד הצריכה היא בהתאם להגבלות. ההמלצות לצריכת ממתיקים מלאכותיים ללא ערך קלורי בזמן הריון חייבת להתבסס על תכנון מתאים כדי להבטיח הריון תקין ולידת תינוקות בריאים.
    כמובן שלא רצוי שתעלי 30 קג' בהריון הבא אך גם לא לפגוע בעובר!
    אני ממליצה לך להבא לפנות לדיאטנית להרכבת תכנית אישית ומעקב כדי לוודא שאת מקבלת את כל מה שצריך- לא יותר ולא פחות ולראות איך אפשר למתן את צריכת משקאות הדיאט וללמוד לשתות יותר מים! גם ללא קשר להריון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו