מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדר בבלגאןאני19/12/2011
היי,
אני מודעת לכל האיסורים העיקריים שיש בהריון, כמו ביצים לא מבושלות, בשר נא וכו', אבל יש כמה דברים שאני לא מוצאת לגביהם קביעה חד משמעית,אשמח לקבל הסבר:
1.האם סויה אסורה לחלוטין בהריון?
2.קראתי שקינמון אסור.מה קורה אם אני אוכלת למשל עוגה,שלעתים יש בה קינמון ולא ניתן אפילו לראותו או להרגישו?
3.ידוע שמרגרינה וחמאה מאוד לא מומלצים בגלל שומן הטראנס.מה לגבי צריכה מתונה שלהם,לעתים רחוקות? כמה,אם בכלל,זה בגדר הסביר?
4.לגבי גלידה-ידע שהחלב חייב להיות מפוסטר,ולכן אינני אוכלת גלידות בחוץ,בגלידריות,כיוון שאין אפשרות לדעת אילו תהליכי פיסטור,אם בכלל,הן עברו.
מה לגבי גלידות קנויות של חברות מוכרות? רשום עליהן ברכיבים "חלב".לא מופיע האם הוא מפוסטר או לא.האם זה אומר להימנע מגלידות לחלוטין במשך ההריון?
תודה רבה ומתנצלת על האורך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר בבלגאן - תגובה
דנה שפילמן19/12/2011שלום,
יש לפעמים כל מיני קביעות לא ברורות ונוטים לעשות הכללות.
מדוע סויה אסורה? בגלל הפיטואסטרוגנים? בכל צמח יש מרכיבים שאם נבודד אותם וניתן בכמות גדולה יכולים לעשות בעיות. סויה במצבה הרגיל ובצריכה מתונה לא צריכה להיות בעייתית. כנ'ל לגבי קינמון- אם לוקחים בתוסף בכמות גדולה אולי.. מעט קינמון במזון לא מזיק. שומן טרנס לא בריא ולא מומלץ בלי קשר להריון אך אין נזק לעובר בצריכתו, כמו בכל דבר- יש לצרוך במתינות, ובמקרה זה להמעיט ככל הניתן.
מוצרים המכילים חלב של חברות גדולות ומוכרות ונמכרים בסופרים הם מראש מפוסטרים ואין בהם בעיה. אכן לא כדאי לקנות בגלידריות ביתיות וגבינות משק פרטיות למיניהם.
אם יש מוצר שאת לא בטוחה לגביו- צרי קשר עם החברה ובררי מולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה הזריזה והמקיפה!
אני21/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 בהריון
ירדנה25/12/2011אני חושבת שתזונת הריון לא מקבלת את המיקוד המתאים, ורוב הנשים מסתפקות בפורמולה אחת שתכללול הכל. לא כל המקורות מתאימים לכל אחת וגם אנשי מקצוע יכולים להיות חלוקים בהמלצות שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)


.jpg)
