סדר בבלגאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סדר בבלגאן
    אני
    19/12/2011

היי,

אני מודעת לכל האיסורים העיקריים שיש בהריון, כמו ביצים לא מבושלות, בשר נא וכו', אבל יש כמה דברים שאני לא מוצאת לגביהם קביעה חד משמעית,אשמח לקבל הסבר:

1.האם סויה אסורה לחלוטין בהריון?
    2.קראתי שקינמון אסור.מה קורה אם אני אוכלת למשל עוגה,שלעתים יש בה קינמון ולא ניתן אפילו לראותו או להרגישו?
    3.ידוע שמרגרינה וחמאה מאוד לא מומלצים בגלל שומן הטראנס.מה לגבי צריכה מתונה שלהם,לעתים רחוקות? כמה,אם בכלל,זה בגדר הסביר?
    4.לגבי גלידה-ידע שהחלב חייב להיות מפוסטר,ולכן אינני אוכלת גלידות בחוץ,בגלידריות,כיוון שאין אפשרות לדעת אילו תהליכי פיסטור,אם בכלל,הן עברו.
    מה לגבי גלידות קנויות של חברות מוכרות? רשום עליהן ברכיבים "חלב".לא מופיע האם הוא מפוסטר או לא.האם זה אומר להימנע מגלידות לחלוטין במשך ההריון?

תודה רבה ומתנצלת על האורך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סדר בבלגאן

הוספת תגובה

• סדר בבלגאן - תגובה

דנה שפילמן
    19/12/2011

שלום,
    יש לפעמים כל מיני קביעות לא ברורות ונוטים לעשות הכללות.
    מדוע סויה אסורה? בגלל הפיטואסטרוגנים? בכל צמח יש מרכיבים שאם נבודד אותם וניתן בכמות גדולה יכולים לעשות בעיות. סויה במצבה הרגיל ובצריכה מתונה לא צריכה להיות בעייתית. כנ'ל לגבי קינמון- אם לוקחים בתוסף בכמות גדולה אולי.. מעט קינמון במזון לא מזיק. שומן טרנס לא בריא ולא מומלץ בלי קשר להריון אך אין נזק לעובר בצריכתו, כמו בכל דבר- יש לצרוך במתינות, ובמקרה זה להמעיט ככל הניתן.
    מוצרים המכילים חלב של חברות גדולות ומוכרות ונמכרים בסופרים הם מראש מפוסטרים ואין בהם בעיה. אכן לא כדאי לקנות בגלידריות ביתיות וגבינות משק פרטיות למיניהם.
    אם יש מוצר שאת לא בטוחה לגביו- צרי קשר עם החברה ובררי מולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה הזריזה והמקיפה!

אני
    21/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 בהריון

ירדנה
    25/12/2011

אני חושבת שתזונת הריון לא מקבלת את המיקוד המתאים, ורוב הנשים מסתפקות בפורמולה אחת שתכללול הכל. לא כל המקורות מתאימים לכל אחת וגם אנשי מקצוע יכולים להיות חלוקים בהמלצות שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו