עליה במשקל גדולה מידי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה במשקל גדולה מידי?
    שילת
    04/01/2012

שלום רב. אני בשבוע 25+2 ועליתי עד כה 7.5 קילו. לפי כל המחשבונים זה לא בטווח הרצוי. אציין שלא היו לי בחילות והקאות בשום שלב בהריון וההיפך- התאבון רק גדל. התחלתי את ההריון עם BMI של 20 .
    האם העליה חריגה? מה ניתן לעשות?
    תודה רבה שילת א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה במשקל גדולה מידי?

הוספת תגובה

• עליה במשקל גדולה מידי? - תגובה

דנה שפילמן
    04/01/2012

שלום שילת,

עליה בהריון בטווח 11-16 קג' סהכ'. לא כולן נכנסות לקצב המומלץ לפי הטבלאות.
    המשיכי לעקוב אחר העליה במשקל ואם את חוששת, פני לדיאטנית להרכבת תכנית אישית ומעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי..

שילת
    05/01/2012

אכן הייתי אצל תזונאית והיא המליצה על תפריט של 2500 קלוריות, זה קצת מעט מידי בשבילי. זה תפריט שאני רגילה לו ללא הריון ועכשו הרעב מציק מתמיד. האם אכילה של 3000 קלוריות ביום תביא אותי לעלייה גדולה נוספת? איך ניתן להרגיע רעב לפחמימות? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי.. - תגובה

דנה שפילמן
    05/01/2012

החל מטרימסטר שני להריון מומלץ על העלאה של כ-300 קקל' ליום ממה שהיו אוכלים= בסביבות 2800 קקל' עבורך. כמובן שמשתנה מאישה לאישה.
    אכלי יורת פחמימות מורכבות= דגנים מלאים וקטניות, פערים יותר קטנים בין ארוחות= 2-3 שעות בין לבין, יותר חלבונים= בשר, עוף, דג, ביצה, מוצרי חלב שעוזרים לתחושת השובע בזמן ולאחר ארוחה.
    אני מציעה לך לחזור אליה (האם היא תזונאית קלינית?) להמשך מעקב ושינוי התפריט בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו