העמסת סוכר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר
    מורן
    25/01/2012

שלום רב, אני בהריון שני, בהריון הראשון לא הצלחתי לשתות את ה 50 גר' סוכר ענבים ופשוט ויתרתי עליה, אני לא נוגעת בלימון ולא היתה לי שום דרך להכניס את זה לפה...בסוף הכל עבר בשלום. הפעם תכננתי גם לוותר אבל נתנו לי 2 חלופות שרציתי לבדוק אותן - האחת 2 פרוסות לחם עם שוקלוד ולבוא אחרי שעתיים לבדיקת דם, או לשתות מיץ ענבים של פריגת 500 המכיל 10 גר' פחמימות. אשמח לחוות דעתך. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר

הוספת תגובה

• העמסת סוכר - תגובה

דנה שפילמן
    26/01/2012

שלום מורן,

קודם כל ברור שעדיף שתנסי לשתות את מי הסוכר!
    אף פעם לא שמעתי על אפשרות לחלופות אלה, אך מביניהן הייתי בוחרת במיץ ענבים כי מכיל פחמימה יותר פשוטה ולכן יכול לתת מצב יותר משקף מאשר לחם עם שוקולד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה

מורן
    27/01/2012

תודה דנה, שתיתי את המיץ ענבים והתוצאה אחרי שעה היתה 71... מקווה שזה מספיק אמין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאה - תגובה

דנה שפילמן
    29/01/2012

נשמע סביר, תתייעצי עם רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו