מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה בין תה ירוק לבין תה צמחיםאלונה10/03/2012
קראתי שתה צמחים מסוג מסויים אינו בריא ואף מסוכן לעובר.
אני שותה תה ירוק שהמרכיבים שלו הם: תה ירוק 51%, לימונית 18%, הדס לימון, לואיזה 9%, חומר טעם לימון טבעי.
אני לא בטוחה מה ואם יש הבדל בין תה צמחים לתה ירוק
האם מה שאני שותה "בסדר"?
איזה תחליף אחר יש לקפה למעט מים, אם אלה מסוכנים?
אני חייבת לשתות חם בחורף ומכמות של 10 כוסות קפה ליום ירדתי לשתיים בשבוע...
(גם אני גאה בי)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה בין תה ירוק לבין תה צמחים - תגובה
דנה שפילמן11/03/2012שלום אלונה,
השאלה מהו הסוג "המסוכן" שקראת.
בעקרון אין בעיה לשתות תה מצמחים. לא מומלץ לשתות תה עם תמצית חזקה אם את שותה הרבה במהלך היום והייתי מגוונת את סוגי הצמחים בתה. מכיוון שלכל צמח יש איזשהו אפקט, כדאי לפזר את ההשפעה בין צמחים שונים.
לרוויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בין תה ירוק לבין תה צמחים - תגובה
דנה שפילמן11/03/2012שלום אלונה,
השאלה מהו הסוג "המסוכן" שקראת.
בעקרון אין בעיה לשתות תה מצמחים. לא מומלץ לשתות תה עם תמצית חזקה אם את שותה הרבה במהלך היום והייתי מגוונת את סוגי הצמחים בתה. מכיוון שלכל צמח יש איזשהו אפקט, כדאי לפזר את ההשפעה בין צמחים שונים.
לרוויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)