מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכת קלוריות מינמאלית ליום בהיריוןקרן27/04/2012
שלום..
אני בהיריון שבוע 7 + 5 ימים.
עדיין לא נשקלתי באופן מסודר, אך אני חשה בהתקפותרעב כמעט בלתי נשלטות.
לפני ההיריון ועכשיו במיוחד אני חשה שהחלה עלייה במשקלי. להערכתי של כ 5 קילו. אני 1.57 ס"מ ושוקלת בין 60-62 קילו. אני מאוד מאוד חוששת להעלות יותר מדי בהיריון.
איך ניתן לווסת את הרעב המוגבר? ומהי צריכת הקלוריות המינימאלית התקינה להעלאה לא מופרזת במהלך ההיריון ובמיוחד בשליש הראשון?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה..
קרן27/04/2012שכחתי לציין שאני לא אוכלת קטניות כגון שעועית, תירס, חיטה, כוסמת וכיו"ב כבר שנים רבות משום שזה מזיק לי לעיכול..לכן אין לי יותר מדי חלופות לפחמימות מורכבות..
מודה מאוד לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה.. - תגובה
דנה שפילמן29/04/2012שלום קרן,
לפי הנתונים שלך משקלך לפני ההריון גבולי. בהתחשב במשקלך כמשקל תקין טווח העליה בהריון הנו 11-16 קג'. אמנם בדכ' לא אמורים להעלות במשקל בטרימסט הראשון להריון, יש נשים שדוקא בזמן זה עולות קצת יותר. יש להיות במעקב משקל אחת לשבוע. ממליצה לך לפנות לדיאטנית לבניית תכנית אישית ומעקב מסודר לאורך ההריון כדי לבחון את קצב העליה במשקל והאכילה שלך. מקור לפחמימות מורכבות חוץ מקטניות הנו דגנים מלאים- חיטה מלאה, אורז מלא, קינואה, גריסים, כוסמת, שיבולת שועל, שיפון, כוסמין וכד'.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)