בחילות,שבוע 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות,שבוע 15
    צליל
    29/05/2012

שלום,שבוע 15,וכמה ימים, היום בבוקר עד עכשיו כבר 7וחצי בערב הרגשה ממש לא טובה בא לי רק להקיא, אני אוכלת ועדיין לא טוב לי, (שותה שתייה מוגזת זה מחמיר? טיפה צרבת גם, לא היה לי הרגשה כאזת גרועה מתחילתההריון נותלת ברזל לא קבוע ופרנטל,וקניתי גינג'רול למניעת בחילות, לקחתי אחד, בהריון הראשון עד סוף ההירון בחילות נוראיות, מיצי מרה, והקאות, ההריון הזה פחות, נורא אבל מה הסיבה שמעכשיו נהיה גרוע חשבתי אם עד עכשיו לא היה ממש נורא זה יפסיק בתודה סליחה על האורך מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות,שבוע 15

הוספת תגובה

• בחילות,שבוע 15 - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    31/05/2012

הי צליל,
    לא לגמרי הבנתי את הודעתך, אבל אנסה לענות.
    קודם כל האם הבחילות התחילו רק עכשיו או מתחילת ההריון?(אם הן רק בימים האחרונים ייתכן וזה גם וירוס שיעבור)
    כדי לנסות להקל קצת על הבחילות במהלך ההריון מומלץ לאכול לעיתים קרובות מנות קטנות, מזון יבש (לחמית, בייגל וכד), לא מתובל מדי, לא ריחני מדי
    לעיתים גם מזון קר יכול להקל קצת, אבל חשוב לא להיות "על בטן ריקה" במהלך היום.
    במידה ואת רואה שאינך מצליחה לאכול ולשתות פני לרופא המטפל להתייעצות.
    מקווה שהריון זה יהיה יותר קל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה שלך קרן,

צליל
    04/06/2012

שלום קרן, התכוונתי שבהריון הראשון סבלתי עד סוף תשיעי מבחילות, מיצי מרה וכו, בהריון הזה לא ממש ואז התחילו לי בחומרה משבוע 15בחילות קשות, ואמרו שעד שבוע זה זה עובר ולי התחיל יתכן ויהיה עד סוף תשיעי ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובה שלך קרן, - תגובה

קרן גרינבלט רגב
    07/06/2012

אכן, כל הריון מתנהג אחרת, יש נשים שבאמת התופעות הללו נגמרות סביב שבוע זה ויש כאלה הסוחבות את המצב עד סוף ההריון.
    אני מודה, שלא זכור לי מישהי שהתחילה עם מצב זה בשבוע 15 (וכמובן שזה לא אומר שום דבר) אבל מציעה להתייעץ עם הרופא המטפל לבחון אם יש צורך בטיפול תרופתי.
    בנוסף, הקפידי על התזונה, הקפידי על שתיה, ונסי לקחת כדורי ג'ינג'ר, יכול לעזור.
    דווחי מה קורה עם הבחילות בהמשך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו