ויטמין c ב-פרהנטאל של Nature's Suns

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין c ב-פרהנטאל של Nature's Suns
    איילה
    01/06/2012

שלום, אני בהריון בשבוע 14. עד כה נטלתי חומצה פולית עם B12. היום, כיוון שהייתי מקוררת הרופאה המליצה לי לקחת פרהנטאל.
    במרפאה מכרו לי קפסולות פרהנטאל של Nature's Sunshine בבית ערכתי חיפוש קצר על ויטמין A שידעתי שמצאו שיש לו קשר למומים בעובר. מצאתי שהמינון של ויטמין A הרשום על הקופסה הוא 5000 יחידות ולפי מה שאני מבינה זהו מינון מאוד גבוה, על אף שהויטמינים האלו הם עבור נשים בהריון ורשום שזה רק 64 אחוז מהתצרוכת היומית המומלצת לאישה.

מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש טעות בכותרת - התכוונתי ויטמין A

איילה
    01/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין c ב-פרהנטאל של Nature's Suns - תגובה

דנה שפילמן
    03/06/2012

שלום איילה,

למרות שהמינון בתכשיר זה יותר גבוה מאחרים, עדיין מדובר על מולטיויטמין ולא ויטמין A במנפרד שם המנונים הרבה יותר גבוהים. החברות המייצרות אמורות לדאוג לא לעבור את התצרוכת היומית במוצר והן גם רושמות זאת- כפי שציינת- 64% מהתצרוכת היומית. בעיית עודף ויטמין היא בצריכה גבוהה הרבה יותר.
    אם בכל זאת את לא רגועה- התייעצי עם הרופאה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

א
    03/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו