צריכה קלורית ביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה קלורית ביום
    ל
    13/08/2012

שלום רב,

אני בת 33 ובשבוע 32 להריון. כל השנים האחרונת אני שומרת באדיקות על תפריט מאוזן ומשתדלת שלא לעבור את ה-1200-1400 קלוריות. בנוסף, אני עוסקת (גם היום) בפעילות ספורטיבית 4-5 פעמים בשבוע. הפעילות כיום מורכבת מהליכה מהירה של כחצי שעה ולאחריה יוגה או פילטיס של כשעה.
    עם כל השמירה, עדיין אני מרשה לעצמי קצת יותר עכשיו, בעיקר נשנשוי פירות או חטיפי אנרגיה בין הארוחות וכן ארוחות צהריים מזינות יותר מבעבר (סתם סלט הוחלף בסלט עם קינואה או עם בורגול, הוספתי בקר רזה ודג סלמון לתפריט השבועי גם כן).
    השאלה הגדולה היא מהו מספר הקלוריות האידיאלי שאני צריכה לשאוף אליו בחודשיים הקרובים ?
    גובהי 1.6 ומשקלי כיום 69 לעומת 59 לפני ההריון. אצין כי יש לי מבנה גוף בינוני ולא צר.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה קלורית ביום

הוספת תגובה

• צריכה קלורית ביום - תגובה

דנה שפילמן
    14/08/2012

שלום,

בזמן הריון רצוי להוסיף 300 קקל' ליום יותר מתפריט רגיל לפני ההריון.
    לפי העליה שלך במשקל את נמצאת בטווח התקין= 12-16 קג' עליה לכל ההריון כך שנראה שהתוספת שלך בסדר.
    יחד עם זאת, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית קלינית לבחינת תפריטך מקרוב והמלצות ומעקב בהתאם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו