מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה להרזיה בהריוןגלית27/09/2012
שלום, אני 1.60 מטר בתחילת ההריון שקלתי 92 .הלכתי לדיאטנית קלינית שאמרה לי שאני אוכלת נכון. אמרתי לה שלא יכול להיות שאני אוכלת נכון אם אני שוקלת 92 וגם אנמית. חוצמזה גם יש לי צליאק. הדיאטנית אמרה לי רק להוסיף טופו לתפריט וניסתה לשכנע אותי לאכול בשר-אני צמחונית כבר 25 שנים. בקיצור הבנתי שאני במקום לא נכון ולא הלכתי אליה יותר.
עכשיו שבוע 25 אני שוקלת 95.5 וגם גילו לי סכרת. האם העליה סבירה? אני מאוד משתדלת בלי פחממות וסוכרים. אך לא ויתרתי עליהן לחלוטין. האם בגלל הסכרת יש סיכוי לרזות? (צריך לראות משהו חיובי בכל דבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה להרזיה בהריון - תגובה
דנה שפילמן28/09/2012שלום גלית,
גם כאשר מתחילים דיאטה בעודף משקל כשלך, ההמלצה היא לעלות 5-7 קג' להריון.
לפי הדווח שלך את כבר גבולית ובשל הרקע שלך את חייבת לפנות לדיאטנית לקבלת ייעוץ אישי. אני ממליצה לך לחפש דיאטנית שאת מתחברת אליה ושתתן לך מענה אך אל תוותרי על כך!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)