סוכר גבוה ועליה במשקל בחודש שמיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכר גבוה ועליה במשקל בחודש שמיני
    דנה
    21/10/2012

שלום, ביצעתי בדיקות העמסת סוכר ולא מצאו לי סכרת לפי הגדרה אך אחד הערכים היה גבוה ולכן התחלתי לשמור על דיאטה.
    אני מאוד מקפידה ולעיתים כמעט ולא אוכלת, ולמרות זאת בחודש השמיני האחרון עליתי 3.5 ק"ג! על אף שמאז שהתחלתי לשמור עליתי בצורה מתונה בחצי קילו כל חודש, ורק בשבועיים האחרונים היתה קפיצה של 3 קילו.
    האם זה נורמלי?? מה עליי לעשות כדי למתן את זה? ארוחות קטנות יותר? אני מודאגת מאוד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סוכר גבוה ועליה במשקל בחודש שמיני - תגובה

דנה שפילמן
    21/10/2012

שלום דנה,

לדאוג ולשמור זה טוב אך במידה! אין לקצץ יותר מדי, אין לדלג על ארוחות וודאי שלא להיות רעבה. נשמע כי היתה לך עליה איטית מדי= חצי קילו לחודש, ולאחר מכן עליה גבוהה. את צריכה לגשת הקדם לדיאטנית קלינית לבחינת תפריטך והתאמת תכנית עבורך הכוללת מעקב עד סוף ההריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דנה
    21/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכר גבוה ועליה במשקל בחודש שמיני - תגובה

דנה שפילמן
    21/10/2012

שלום דנה,

לדאוג ולשמור זה טוב אך במידה! אין לקצץ יותר מדי, אין לדלג על ארוחות וודאי שלא להיות רעבה. נשמע כי היתה לך עליה איטית מדי= חצי קילו לחודש, ולאחר מכן עליה גבוהה. את צריכה לגשת הקדם לדיאטנית קלינית לבחינת תפריטך והתאמת תכנית עבורך הכוללת מעקב עד סוף ההריון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו