נביעות בטעמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נביעות בטעמים
    יעל
    21/10/2012

שלום, אני בשבוע 32 וקונה מידי יום ליטר וחצי של נביעות בטעמים רק כדי שאני אשתה הרבה. רציתי לדעת אם כדאי להגביל את כמות השתיה של נביעות בטעמים בגלל שאולי יש שם חומרים לא בריאים, בדומה להגבלת קולה בגלל קפאין? אם כן, מה הכמות המומלצת? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נביעות בטעמים

הוספת תגובה

• נביעות בטעמים - תגובה

דנה שפילמן
    21/10/2012

שלום יעל,

מבחינתי הבעיה העיקרית בשתיה זו זה הסוכרים. אמנם יש פחות משתיה מתוקה אחרת, אך עדיין מכיל סוכרים. אני ממליצה לך להוסיף למים רגילים- נענע/ לימון/ לואיז/מקל קינמון. הנ"ל נותנים טעם למים אך ללא סוכרים וחומרים אחרים.
    נסי להפחית כמה שאפשר מהמים בטעמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזכירה לי את עצמי...

דנה
    21/10/2012

הייתה תקופה (לפני שרכשנו מתקן של מי עדן) שזו השתייה היחידה שהייתי מכניסה לגוף... בעלי מבחינתו לא אהב את הרעיון בכלל ולכן הציע באמת לרכוש מתקן מים ואז בתקווה אולי אתרגל למים רגילים...בעבר היינו שותים רק מי ברז וזה בכלל היה בלתי נסבל אבל עכשיו תודה לאל נגמלתי...
    בכל מקרה- נסי לשתות מים מינרליים ולשדרג עם תיונים, נסי לעשות לך תה קר או להוסיף צמחים ואפילו אם בא לך "להשתגע" תמיד אפשר לשתות סודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו