מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נביעות בטעמיםיעל21/10/2012
שלום, אני בשבוע 32 וקונה מידי יום ליטר וחצי של נביעות בטעמים רק כדי שאני אשתה הרבה. רציתי לדעת אם כדאי להגביל את כמות השתיה של נביעות בטעמים בגלל שאולי יש שם חומרים לא בריאים, בדומה להגבלת קולה בגלל קפאין? אם כן, מה הכמות המומלצת? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נביעות בטעמים - תגובה
דנה שפילמן21/10/2012שלום יעל,
מבחינתי הבעיה העיקרית בשתיה זו זה הסוכרים. אמנם יש פחות משתיה מתוקה אחרת, אך עדיין מכיל סוכרים. אני ממליצה לך להוסיף למים רגילים- נענע/ לימון/ לואיז/מקל קינמון. הנ"ל נותנים טעם למים אך ללא סוכרים וחומרים אחרים.
נסי להפחית כמה שאפשר מהמים בטעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזכירה לי את עצמי...
דנה21/10/2012הייתה תקופה (לפני שרכשנו מתקן של מי עדן) שזו השתייה היחידה שהייתי מכניסה לגוף... בעלי מבחינתו לא אהב את הרעיון בכלל ולכן הציע באמת לרכוש מתקן מים ואז בתקווה אולי אתרגל למים רגילים...בעבר היינו שותים רק מי ברז וזה בכלל היה בלתי נסבל אבל עכשיו תודה לאל נגמלתי...
בכל מקרה- נסי לשתות מים מינרליים ולשדרג עם תיונים, נסי לעשות לך תה קר או להוסיף צמחים ואפילו אם בא לך "להשתגע" תמיד אפשר לשתות סודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)