עצירות וטחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות וטחורים
    שני
    03/03/2008

שלום לך!!!

אני בשבוע 16.
    סובלת מעצירות וטחורים.

יש לך עצה קולינרית בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות וטחורים

הוספת תגובה

• בהחלט יש

ורד לב
    04/03/2008

זו בעיה נפוצה ומוכרת את נשים בהריון וכדאי בהחלט לשנות קצת את הרגלי התזונה והחיים גם כן.
    להכניס יותר פעילות גופנית ליומיום במקביל.
    הנהנ מאמר שלי בנושא, כדי שלא אחזור על דבריי:
    http://www.articles.co.il/article/6433/%D7%98%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D%20%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F-%20%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%A2%D7%94%20%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלכתי לאיבוד בין כל המאמרים

שני
    04/03/2008

ולא מצאתי את המאמר הרלוונטי. האם תוכלי לרשום בקצרה מאכלים שיש לאכול במצ"ב הנ"ל?
    תודה וסליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קישור אחד

ורד לב
    04/03/2008

שיש להעתיק ולהדביק בחלון כתובת האתר למעלה.
    חשוב לי שכן תקראי את המאמר כי הוא נותן ראיה רחבה יותר על הנושא ולא רק זבנג וגמרנו. אני מאד מאמינה בגישה ההוליסטית ובכך שעלינו להרחיב את ראייתנו והבנתנו כמה שיותר ולא לצמצמה רק לכדי פתרון וזהו.

לנוחותך, תוכלי לקרוא אותו במקור שקישרתי אליו וגם בקישור נוסף:
    http://www.5-elements.co.il/ShowDoc_Section_Baby5.asp?SectionID=22&DocID=1512

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי! תודה!

שני
    05/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו