דייסת שיבולת שועל קוואקר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייסת שיבולת שועל קוואקר.
    מיכל
    15/11/2012

אני אוכלת פעמיים ביום דייסת שיבולת שועל , קוואקר. בתוספת חלב.
    אני שמה בכל פעם שאני מכינה את הדייסה 4 כפות של דייסת קוואקר ואז מוסיפה חלב.
    רציתי לשאול אם יש הרבה ויטמין A בדייסת קוואקר.
    למרות שכשאני מסתכלת על הריכיבים ולא מצויין שיש בזה ויטמין A. אבל חשוב לי לדעת אם בטוח שאין.
    כי בנוסף למה שאני אוכלת אני נוטלת בכל יום מולטי ויטמין תשעה חודשים של אלטמן שיש בזה ויטמין A אז אני לא רוצה שיהיה עודף מהמזון שאני אוכלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייסת שיבולת שועל קוואקר.

הוספת תגובה

• דייסת שיבולת שועל קוואקר. - תגובה

דנה שפילמן
    15/11/2012

שלום מיכל,

בדכ' בעית עודף של ויטמין A מגיעה מתוספים, נדיר להגיע לזה מהמזון. מבחינה זו אני לא חושבת שיש בעיה שאת אוכלת את דייסת השיבולת שועל.
    אך מכיוון הגוון הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית קלינית לבחינת תפריטך והתאמת תכנית מגוונת תזונתית המתאימה עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייסת שיבולת שועל קוואקר. - תגובה

נטעחן ליבנה
    18/11/2012

בשיבולת שועל יש כמות זניחה ביותר של וויטמין A. אין שום מניעה מצריכת שיבולת שועל במהלך ההריון.
    ההנחיה היחידה היא להימנע מצריכה תדירה של כבד, מכיוון וחלק פנימי זה מכיל כמויות גבוהות מאוד של וויטמין A.
    קחי בחשבון שהגבול העליון של וויטמין A הוא 10000 יחב"ל. בכוס שלמה של שיבולת שועל (לא מבושלת) יש בסה"כ 7 מק"ג של וויטמין A.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו