מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנת יתר בהיריוןליהיא26/12/2012
ערב טוב,
אני בת 24, באמצע חודש שלישי של ההריון הראשון. ההתחלתי אותו במשקל של 60 ק"ג וכעת אני שוקלת 66!!!
אני לא אוכלת יותר מהרגיל באופן דרסטתי, אולי מוסיפה 500-600 קלוריות יומיות לתפריט.
(חשוב לציין שירדתי בשנה האחרונה 20 קילו בדיאטה, ושהפסקתי לעשן כמובן עם גילוי ההריון.)
מישהי יכולה להרגיע אותי שהעלייה המהירה הזאת נעצרת מתישהוא?
חברה טובה שלי כבר בחודש שישי ועלתה רק חמש קילו!
אני מאוד מפחדת ומתעסקת בזה כל היום. האם אני עושה משהו שהוא לא בסדר?!
אשמח אם תעזרו לי! תודה...ליהיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין את גובהי: 170 ס"מ
ליהיא26/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין את גובהי: 170 ס"מ - תגובה
נטעחן ליבנה26/12/2012הי ליהיא,
העליה שאת מתארת נמוכה מאוד. אם עלית רק שישה קילוגרם באמצע השליש השלישי.
את אמורה לעלות כ- 1.5-2 ק"ג בשליש הראשון ואז עוד כ-400-600 גרם בשבוע עד ללידה
מה שאומר שבכל ההריון את אמורה לעלות כ-12 ק"ג.
עליה של שישה ק"ג באמצע השליש השלישי אינה גבוה מדי, להפך היא מאוד נמוכה.....
אין ממה להילחץ אך יש ללכת ולבדוק שהעליה נורמאלית ושהעובר מתפתח כראוי לזמן ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנת יתר בהיריון - תגובה
נטעחן ליבנה26/12/2012הי ליהיא,
נראה שהתחלת את ההריון במשקל תקין.
ההמלצה היא לעלות במהלך ההריון:
שלישי 1- 1-2 ק"ג
שליש2- 4-6 ק"ג
שליש 3- 5 ק"ג
נראה שכרגע עלית הרבה יותר מהמולץ. אבל אין מה להילחץ, את בהחלט יכולה לאזן את זה.
ההמלצה היא להוסיף לתפריט כשלוש מאות קלוריות ביום, ולא 500-600, שזה יותר מדי.
התחילי לשים לב למה את מכניסה לפה ומתי.
ואת בהחלט מוזמנת לפנות לדיאטנית על מנת להתאים תפריט שיאפשר עליה נורמאלית ובריאה לך ולעובר.
מזכירה שאסור בשום פנים ואופן להתחיל בדיאטת הרזיה. אם תצליחי לאזן את עצמך מבחינת אכילה מאוזנת את בהחלט יכולה לשמר את משקלך כרגע, ולסיים את ההריון במצב תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)