מיונז מקולקל- מודאגת!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיונז מקולקל- מודאגת!!!!!!!
    שלי
    27/12/2012

הי, בארוחת צהריים היום אכלנו בחוץ, בין השאר מיונז משקית. במבט על אחורי השקית גילינו בסיום הארוחה כי המיונז היה פג תוקף מה 5.12.12. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כעת? ממש מודאגת!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיונז מקולקל- מודאגת!!!!!!!

הוספת תגובה

• אין מה לדאוג

נטעחן ליבנה
    27/12/2012

מכיוון והסכנה היחידה היא זיהום סלמונה שעשוי לגרום לך לשלשולים והקאות אבל לא ישפיע כלל על העובר, כל עוד יטופל כראוי.
    מיונז של חברות מוכרות אמור לעבור תהליך פיסטור שמונע סכנת זיהום.
    יחד עם זאת אני ממליצה להבא להיות עם האצבע על הדופק ולשים יותר לב לתאריכים וסוג המזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה- עוד אלה

שלי
    27/12/2012

תודה על התשובה המהירה- אז בעצם ככל שמתחילים שילשולים ו/או הקאות לפנות לרופא לקבלת טיפול? אחרת אין מה לדאוג..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה- עוד אלה - תגובה

דנה שפילמן
    27/12/2012

מכיוון שהמיונז מפוסטר, לא אמורה להיות סיבה לדאגה.
    אם בכל זאת את מודאגת- פני לרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק כך

נטעחן ליבנה
    27/12/2012

כל עוד את לא סובלת מאחד מהתסמינים ממש אין ממה לחשוש.
    אם את מאוד מודאגת בכל זאת את בהחלט מוזמנת לפנות לרופא המטפל, גם אם אין תסמינים.
    סוף שבוע רגוע ונפלא :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו