פסיפלורה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסיפלורה בהריון
    הילה
    17/03/2008

הי,
    אני מאוד אוהבת פסיפלורה ואמרו לי שאסור לאכול הרבה ליום. אז אני אוכלת רק 1 ליום.
    רציתי לדעת מדוע אסור לאכול הרבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיפלורה בהריון

הוספת תגובה

• לא משעתי על כך

ורד לב
    19/03/2008

אמרו לך גם למה אסור, או שזה במסגרת רב סרן שמועתי שלא מרשה כל מיני דברים בהריון, סתם כי איזו שכנה פעם אמרה לדודה של אמא שלי בקופת חולים...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מותר או אסור פסיפלורה בהריון?

אירית
    23/03/2008

שלום
    אני בהריונית חדשה, עדיין בהלם ועדיין לא בדיוק מבינה מה זו הבלוטה שיש לי בבטו (נראה לי שהבלוטה היא לא מההריון הצעיר אלא סתם כי אני התחלתי לאכול יותר)
    בכל עופן בעלי שיחייה מכין לי כל בוקר סלט פירות מפנק עם פאפייה, פסיפלורה, תותים , אפרסמונים וכל מה שהוא מוצא במקרר.
    השאלה היא עם זה טוב לעובר או לא?

המון תודה
    אירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע מעולה!

ורד לב
    24/03/2008

כייף של ארוחת בוקר.
    את יכולה להוסיף אליה כמה אגוזים לא קלויים, כמו אגוזי מלך, ברזיל, שקדים, גרעיני דלעת וכו'.
    תהני,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו