מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין A בהריוןטל טל19/03/2008
הי...
אני בשבוע 22 להריון ומאוד אוהבת מיצים טבעיים ( כאלה שאני מכינה לבד בבית במכונת מיץ ביתית)
למשל מיץ תפוח וגזר
או מיץ ירקות בתוספת גזר.
בגלל שבגזר יש ויטמין A. ( אמנם ממקור צמחי )
אני רוצה לדעת כמה גזרים אני יכולה לאכול ליום מבלי שזה יחשב כמוגזם או לא נכון להריון.
מלבד זה אני לוקחת פרנטל- מולטיויטמין של סולגר 4 פעמים ליום
תודה לך ויום טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא קרוטן
ורד לב22/03/2008בטא קרוטן הוא ויטמין הנמצא בירקות ופירות כתומים, צהובים וירוקים כהים למיניהם.
בגופנו הוא הופך להיות ויטמין A, אולם אין לו את תופעות הרעילות של ויטמין זה. לכן, אין בעצם הגבלה על כמותו בהריון.
מה גם שהגוף מפנה עודפים שלו בשתן.
אם אכלת יותר מדיי בטא קרוטן העור שלך יהפך לכתמתם וזה סימן עבורך להפחית את הצריכה שלו. כשתפחיתי הוא לאט לאט יתפרק מהעור והכל יחזור לקדמותו.
חשוב לזכור שתוספי מזון, כשמם כן הם. הם אמורים להתווסף למזון שאנחנו אוכלים ולא לבוא במקומו. 4 כדורי מולטי ויטמין הם אולי כמות גדולה מדיי. אפשר לדאוג לצריכה טובה של ויטמינים ומינרלים דרך האוכל ורק להשלים עם המולטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)