פרנטל וברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרנטל וברזל
    ענת
    12/06/2013

שלום,
    קיבלתי מרופא הנשים שלי מרשם לפרנטל (הריון שבוע 8) ובנוסף המליץ לקחת ברל עדין, כי מצד אחד המוגלובין טיפה מתחת לנורמה, ומצד שני יש לי בטן רגישה ונטיה לעצירות.
    יועצת טבע בבית מרקחת המליצה לי לקחת פרנטל של אלטמן, בטענה שהברזל בו טבעי ולכן יותר קל לעיקול. המינון - 28 מ"ג.
    אודה לחוות דעתכן לגבי מה כדאי - לקחת את התוסף של אלטמן, או לקנות פרנטל רגיל ובנוסף ברזל עדין במינון נמוך יותר?
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרנטל וברזל

הוספת תגובה

• פרנטל וברזל - תגובה

נטעחן ליבנה
    12/06/2013

אני תמיד ממליצה ללכת על מה שהרופא אומר.
    את צריכה לזכור שבבתי המרקחת ישנה עג'נדה של קידום מוצרים כאלה או אחרים. יכול להיות שמה שהמליצו לך בבית מרקחת זהה לחלוטין למה שהמליץ הרופא רק מחברה אחרת.
    בנוסף אין קשר בין הפרנטל לתוסף הברזל. אם הרופא המליץ על תוספת ברזל אני ממליצה מאוד לצרוך את התוספת המומלצת ולהקפיד לצרוך תזונה עשירה יותר במוצרים עשירים בברזל.
    מוצרים כבשר אדום, הודו אדום, אברים פנימיים, ירקות ירוקים עליים, פירות יבשים, קטניות וסויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו