מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרנטל וברזלענת12/06/2013
שלום,
קיבלתי מרופא הנשים שלי מרשם לפרנטל (הריון שבוע 8) ובנוסף המליץ לקחת ברל עדין, כי מצד אחד המוגלובין טיפה מתחת לנורמה, ומצד שני יש לי בטן רגישה ונטיה לעצירות.
יועצת טבע בבית מרקחת המליצה לי לקחת פרנטל של אלטמן, בטענה שהברזל בו טבעי ולכן יותר קל לעיקול. המינון - 28 מ"ג.
אודה לחוות דעתכן לגבי מה כדאי - לקחת את התוסף של אלטמן, או לקנות פרנטל רגיל ובנוסף ברזל עדין במינון נמוך יותר?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנטל וברזל - תגובה
נטעחן ליבנה12/06/2013אני תמיד ממליצה ללכת על מה שהרופא אומר.
את צריכה לזכור שבבתי המרקחת ישנה עג'נדה של קידום מוצרים כאלה או אחרים. יכול להיות שמה שהמליצו לך בבית מרקחת זהה לחלוטין למה שהמליץ הרופא רק מחברה אחרת.
בנוסף אין קשר בין הפרנטל לתוסף הברזל. אם הרופא המליץ על תוספת ברזל אני ממליצה מאוד לצרוך את התוספת המומלצת ולהקפיד לצרוך תזונה עשירה יותר במוצרים עשירים בברזל.
מוצרים כבשר אדום, הודו אדום, אברים פנימיים, ירקות ירוקים עליים, פירות יבשים, קטניות וסויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)