אגוזי ברזיל בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אגוזי ברזיל בהריון
    דנה
    02/09/2013

שלום.

אני בהריון בשבוע 22. לפני כמה שבועות ראיתי בבדיקות דם שההמוגלובין והברזל שלי ירדו. הלכתי לחנות טבע ושאלתי איזה אגוזים כדאי לצרוך אם חסר לי ברזל. אמרו לי לצרוך אגוזי ברזיל. קניתי כמות מכובדת של אגוזים ב-22 ש"ח ובמשך כמה שבועות צרכתי כמה אגוזי ברזיל ליום כדי לעלות את כמות הברזל. היום במקרה כשדיברתי עם חברה שלי היא אמרה לי שיש לה חברה שאוכלת אותם אבל בכמות של 2 ליום כי זה יכול להיות רעיל ואני עוד צרכתי כמות כזאת בהריון ועכשיו אני ממש בלחצים ופחדים שהזקתי חלילה לעובר שלי בגלל שלא ידעתי ולא ביררתי. האם אתן מכירות נשים בהריון שזה קרה להן ולמרות זאת ילדו ילד בריא והכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגוזי ברזיל בהריון

הוספת תגובה

• אגוזי ברזיל בהריון

נטעחן ליבנה
    03/09/2013

הי דנה,
    אני לא מאמינה שיכולה להיווצר בעיה, אך אם את מודאגת פני לרופא המטפל והתייעצי איתו.
    בעיקרון ההמלצה היא לא לצרוך יותר משני אגוזי ברזיל ביום אבל אני סבורה שבמספר שבועות לא יגרם כל נזק.
    לגבי הברזל למה שלא תאכלי בשר אדום פעמיים בשבוע?
    בנוסף את יכולה להעשיר את התפריט בטחינה, ירקות ירוקיים עליים, שקדים, גרעיני חמניה וקינואה.
    בהצלחה, ושנה טובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו