מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל בהריון תאומיםתאומים16/09/2013
בוקר טוב,
ברצוני לברר בהריון תאומים כמה אמורים לעלות במשקל?
עד שבוע 20? ועד שבוע 28?..
(משקל התחלתי 49, גובה 1.64 )
אני שבוע 18, עד כה עליתי כמעט 6 קילו? האם תקין?
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל בהריון תאומים - תגובה
דנה שפילמן16/09/2013שלום הריונית,
לפי הנתונים שלך התחלת ההריון בתת משקל. את אמורה לעלות במהלך כל ההריון 20-24 ק"ג. נראה כי עלית יחסית מעט עד כה. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית קלינית לבחינת תפריטך ומעקב משקל לאורך ההריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל הריון תאומים
תאומים17/09/2013קודם כל תודה על התשובה!
אני קצת מבולבלת... אתמול הייתי אצל רופאת נשים שלי ,והיא אמרה שעליתי יחסית הרבה . היא טוענת שיש צורך לעלות עד 15 קילו בתאומים.
עליתי עד עכשיו (שבוע 18) כמעט 6 קילו. אני פוחדת לעלות יותר מדי. יש לציין שזהו הריוני השני, ובהריון הראשון לא זכור לי שהייתה לי כל כך בטן בשלבים האלה...
תודה וחג שמח! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל הריון תאומים - תגובה
נטעחן ליבנה17/09/2013בהריון עם שני עוברים אמורים לעלות הרבה יותר מהריון עם עובר אחד.
מרבית העליה במשקל אמורה לקרות עד שבוע 28.
לגבי הבטן, כל הריון שונה מהקודם.
ממליצה לפנות לדיאטנית לבנית תוכנית תזונתית מתאימה להמשך ההריון.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל הריון תאומים
תאומים17/09/2013היי, תודה על התשובה.
האם העלייה באמת גדולה, האם אני צריכה להפחית? או שהיא תקינה?
(גובה 1.64, משקל התחלתי 49, משקל נוכחי 54.5, שבוע 18)
תודה, וסליחה על השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל הריון תאומים - תגובה
נטעחן ליבנה17/09/2013לא עלית מספיק במשקל.
התחלת את ההריון במשקל נמוך מאוד, יש שיאמרו אפילו לא בריא.
ההמלצה למי שהתחילה את ההריון ב- BMI נמוך מ-19.5 לעלות יותר במשקל, גם בהריון עם עובר אחד.
את בהריון עם תאומים, את חייבת לעלות יותר במשקל ומהר.
גודל העוברים משפיע על מצבם הבריאותי בלידה ולאחריה.
פני לדיאטנית בהקדם.
חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)