מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המוגלוביןשירה19/01/2014
שלום,
התחלתי את ההריון [שבוע ] 16 עם המוגלובין 10.4 אני נוטלת באופן די קבוע "פולקס", הרופאה אמרה לי לעלות ל2 כדורים ביום אך התוצאה לאחר כחודש וחצי [שבוע 20] היתה 8.8!!
שאלתי, האם המצב כל כך מסוכן? ועל איזה כדור או תוסף מומלץ?
כמו כן - אני סובלת לעיתים לא קרובות [ולא נראה לי קשור להריון] כשאני אוכלת אוכל כלשהו לא הצלחתי לזהות איזה סוג אוכל.. הוא פשוט לא נבלע לי ויושב כמו... [עצם בגרון] והתחושה היא של ממש של חנק.. בדרך כלל אני פשוט רצה להקיא, והאוכל יוצא שלם לחלוטין כאילו לא עבר דרך הפה..
ממה זה יכול להיות? ומה אפשר לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוגלובין - תגובה
נטעחן ליבנה19/01/2014הי שירה,
לגבי ההמוגלובין, אני ממליצהלפנות לרופא המטפל להתייעצות.
לגבי האוכל שיוצא לא מעוכל. האם את לועסת את המזון מספיק? האם התופעה חדשה לך מתחילת ההריון או שזה משהו שהתמודדת איתו לפני ההריון?
בכל מקרה הייתי ממליצה לדווח לרופא ואולי אפילו להפנות לגסטרואנטרולוג.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תודה על המענה המהיר
שירה19/01/2014לגבי ההמוגלובין, קבעו לי תור להמטולוג..
לגבי האוכל נראה לי שזה קרה גם לפני ההריון, אני משתדלת ללעוס אבל אוכלת די מהר, אבל זה לא קורה תמיד אלא לעיתים רחוקות והאוכל נתקע כבר בביס הראשון..
פשוט זה קרה לי עכשיו אז אני די בטראומה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תודה על המענה המהיר - תגובה
נטעחן ליבנה19/01/2014אם זה לא משהו שבשגרה, וקורה אחת ל....... אין ממה להילחץ. בכל מקרה הייתי ממליצה לפנות לגסטרואנטרולוג לבדיקה.
ולגבי מניעה, נסי לאכול לאט יותר וללעוס היטב היטב את המזון לפני שאת בולעת.
כמו כן הייתי מתחילה לרשום יומן בכל פעם שהדבר חוזר על עצמו, ולתעד את סוג המזון שאכלת, יכול לתת לך אינדיקציה לגבי הסיבה לתופעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)