מותר ואסור בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותר ואסור בהיריון
    אני
    28/03/2014

שלום
    רציתי לדעת האם מותר לאכול קצפת במסעדה או שזה אסור? האם את הקצפת של מילקי כן מותר, כי זה משמנת וזה מפוסטר? (תקנו אותי אם אני טועה)
    ושאלה נוספת, רצינו לקנות לשבת עוגת טורט לכבוד יום הולדת, עוגת "היער השחור". האם מותר לאכול עוגת טורט הקנויה במאפיה? מה צריך וחשוב לברר לפני שקונים אותה?
    בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותר ואסור בהיריון

הוספת תגובה

• מותר ואסור בהיריון - תגובה

דנה שפילמן
    30/03/2014

שלום,

כל מוצר חלב בסופר מחברה גדולה ומוכרת שהחלב בו מפוסטר- ניתן לאכול.
    בכל מקרה של אי וודאות- ניתן לפנות לשירות לקוחות של החברה ולברר באופן ספציפי על מוצר מסוים.
    במסעדה/ קונדיטוריה- יש לוודא שהקציפה מחלב/ שמנת מפוסטרת וללא ביצים. ביצים שלא עברו חימום לא מומלץ לאכול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

אני
    06/04/2014

ראשית, תודה על תשובתך.
    רציתי לשאול שאלה נוספת: אני בשבוע 18 היריון שני מIVF
    עד לפני שבועיים בערך לקחתי חומצה פולית, ברזל טבעי ואומגה 3, ואז הרופא אמר לי להפסיק את החומצה פולית ולהתחיל לקחת פרנטל. הוא גם אמר שיש בפנים ברזל אז אני לא חייבת לקחת בנוסף את הברזל. הבעיה היא שאני קצת חוששת כי אני לא אכלנית גדולה של בשר. רציתי לשאול האם כמות הברזל שיש בפרנטל מספיקה לאחת כמוני שבקושי אוכלת בשר? האם כדאי להמשיך בנוסף עם הפרנטל והאומגה גם את הברזל?

2. לפי מה שזכור לי, בהיריון הקודם לקחתי חומצה פולית עד תום ההיריון. (זה היה לפני 5 שנים) האם בפרנטל יש חומצה פולית בכמות מספקת?
    תודה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

דנה שפילמן
    07/04/2014

בפרנטל יש הכמות המומלצת בהריון לחומצה פולית וברזל בהנחה שאין חסרים. עשי מעקבים במידה ויש חסרים היוועצי עם הרופא על תוספים מעבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו