תוספי תזונה עם חומצה פולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה עם חומצה פולית
    מיכל
    06/04/2014

אני בשבוע 26+4 להריון, לוקחת באופן קבוע פרנטל ואלספה תשעה חודשים, ולא לקחתי ברזל עד עכשיו כי אני סובלת מעצירות קשה, גם הברזל העדין לא עשה לי טוב.

כיוון שבדיקות הדם שלי מראות קצת אנמיה , הרופא נתן לי מרשם לכדור ברזל פרופיל שמכיל בתוכו חומצה פולית.

העניין שגם בפרנטל יש 0.4 חומצה פולית, וגם באלספה יש 0.4 חומצה פולית, ועכשיו גם בפרופיל יש 0.4 חומצה פולית.

דיברתי עם הרופא שלי עכשיו הוא אמר לי לוותר על הפרנטל, האם הגיוני?? כי הבנתי שזה מאוד חיוני הפרנטל, לא עדיף למשל לוותר על אלספה של הריון ולקנות אומגה 3 בנפרד?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספי תזונה עם חומצה פולית - תגובה

דנה שפילמן
    06/04/2014

שלום מיכל,

את יכולה בהחלט לקנות אמוגה ללא חומצה פולית ולהשאיר את הפרנטל.
    מכיוון שהרופא מכיר אותך היוועצי מולו לפני השינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא שלי לא ממש איכפת

מיכל
    06/04/2014

אין לו שום דיעה לגביי ויטמינים, הוא אף פעם לא אמר לי מה לקחת, אני התחלתי לקחת פרנטל כי הדיאטנית שלי לשעבר אמרה לי לקחת, ואת האלספה לקחתי כי קראתי מאמר שזה מונע רעלת הריון, בשני המקרים לא ממש התייעצתי איתו.

ולכן שהוא אומר לי להוריד את הפרנטל קשה לייחס לדיעה שלו חשיבות כי לא נראה לי שהוא ממש מבין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופא שלי לא ממש איכפת - תגובה

דנה שפילמן
    07/04/2014

אז פעלי לפי עצת הדיאטנית שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו