מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי תזונה עם חומצה פוליתמיכל06/04/2014
אני בשבוע 26+4 להריון, לוקחת באופן קבוע פרנטל ואלספה תשעה חודשים, ולא לקחתי ברזל עד עכשיו כי אני סובלת מעצירות קשה, גם הברזל העדין לא עשה לי טוב.
כיוון שבדיקות הדם שלי מראות קצת אנמיה , הרופא נתן לי מרשם לכדור ברזל פרופיל שמכיל בתוכו חומצה פולית.
העניין שגם בפרנטל יש 0.4 חומצה פולית, וגם באלספה יש 0.4 חומצה פולית, ועכשיו גם בפרופיל יש 0.4 חומצה פולית.
דיברתי עם הרופא שלי עכשיו הוא אמר לי לוותר על הפרנטל, האם הגיוני?? כי הבנתי שזה מאוד חיוני הפרנטל, לא עדיף למשל לוותר על אלספה של הריון ולקנות אומגה 3 בנפרד?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה עם חומצה פולית - תגובה
דנה שפילמן06/04/2014שלום מיכל,
את יכולה בהחלט לקנות אמוגה ללא חומצה פולית ולהשאיר את הפרנטל.
מכיוון שהרופא מכיר אותך היוועצי מולו לפני השינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא שלי לא ממש איכפת
מיכל06/04/2014אין לו שום דיעה לגביי ויטמינים, הוא אף פעם לא אמר לי מה לקחת, אני התחלתי לקחת פרנטל כי הדיאטנית שלי לשעבר אמרה לי לקחת, ואת האלספה לקחתי כי קראתי מאמר שזה מונע רעלת הריון, בשני המקרים לא ממש התייעצתי איתו.
ולכן שהוא אומר לי להוריד את הפרנטל קשה לייחס לדיעה שלו חשיבות כי לא נראה לי שהוא ממש מבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא שלי לא ממש איכפת - תגובה
דנה שפילמן07/04/2014אז פעלי לפי עצת הדיאטנית שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)