בחילות בלתי פוסקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות בלתי פוסקות
    ירדן
    08/04/2014

מתחילת ההריון אני סובלת מבחילות איומות. מה לא ניסיתי , ללעוס שורש גינג'ר , משקה לימון והאחרון שבאמת עזר- סודה. הייתי אצל חברה ויש לה מתקן מי עדן פיור סודה, היא נתנה לי לשתות וזה ממש הקל. אני ממש חושבת לרכוש לי אחד כזה בטח אם זה פותר לי את הבחילות. כדאי לנסות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילות בלתי פוסקות

הוספת תגובה

• חבל על הכסף

מיכל
    09/04/2014

המכשירים האלה יקרים מאד (בין 3000-5000 שקל ויש גם התחייבות) ותופסים מקום על השיש אני ממליצה לך לקנות מכשיר של סודה סטרים. הוא זול יחסית, מיכלי הגז שלו זולים יותר ואפשר לקבוע את מידת ההגזה הרצויה. יש לי כזה בבית ואני ממליצה בחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי יש אותו ובאמת בתקופת הבחילות

שירלי
    09/04/2014

הוא נוצל עד תום...
    הסודה באמת מקלה קצת על הבחילות. אני שמה על מוגז ממש עדין ושותה כל פעם קצת.

לי חשוב לדעת מה בדיוק נכנס לגוף שלי, בטח בהריון, ככה שגם אצל ההורים שלי, שיש להם סודה סטרים, אני ממלאת את הבקבוקים במי עדן מהמתקן שלהם ואז עושה מזה סודה. ככה שמבחינתי רק סודה סטרים לא היה מקל וסתם היה נוצר סרבול, להשתמש בשני מתקנים במקום באחד.

אגב - תנסי להוסיף לסודה קצת לימון, זה עוד יותר עוזר לבחילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו