דיאטה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה לאחר לידה
    מאיה
    08/04/2008

שלום רב,
    בת 33 גובה 1.71 מ', משקל 82.5 ק"ג. ילדתי בשעה טובה לפני 3 חודשים. אני לא מניקה. במהלך ההריון העליתי 13 ק"ג. 7 מהם נעלמו עם הלידה, ואני כעת נאבקת עם 6 הנותרים (אשמח להיפטר גם מ-10 אבל 6 בתור התחלה)
    לשמחתי בני ישן לילה שלם כך שיש סדר יום די נורמלי ומספיק שעות שינה. מזה שבועיים אני צועדת 4 פעמים בשבוע 5 ק"מ כל פעם במהירות 7 קמ"ש (בערך 45 דקות).
    אשמח לדעת כמה קלוריות עליי לצרוך ביום על מנת לרזות (אני חוזרת לעבודה בקרוב ויושבת מול המחשב רוב הזמן) ואם יש תפריטים לדוגמה?

תודה מראש,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לאחר לידה

הוספת תגובה

• מאיה שלום

נועה הופ
    08/04/2008

ראשית מזל טוב !
    כיום את נמצאת ב -BMI 28.2 שהוא יחסית גבוה ואכן הורדה של 10 ק"ג יחזירו אותך ל- BMI תקין.
    את שואלת שאלות די מורכבות מישום שצריכת הקלוריות לצורך הרזייה משתנה בין כל אישה ואישה ותלויה בגורמים רבים כגון מידת הפעילות הגופנית שאת עושה, כמה קלוריות את אוכלת כיום, האם עשית בעבר דיאטות ואם כן אילו, האם ירדת בעבר במשקלך ואיך הגוף יגיב לתפריט ירידה במשקל. גם תפריט הרזייה אני בונה באופן אישי על פי פרמטרים רבים. אין ספק שזה שהתחלת לעשות פעילות גופנית זה כבר מצוין אך זה עדיין לא מספיק כדי לגרום לירידה וחשוב לשלב זאת עם תפריט מצוצם קלורי.
    בכל מקרה אני דוגלת שבכדי לרדת במשקל רצוי לעשות מעקב אצל איש מקצוע שיעזור לך לרדת בצורה שלא תפגע בגופך וידריך אותך כיצד לשמור על המשקל אחר כך.
    בהצלחה בהמשך הדרך
    אשמח לייעץ לך בתחום אם תרצי
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו