מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומים שבוע 15ריקה23/04/2014
שלום רב.
אני בהריון תאומים בשבוע 15
אני אישה מלאה פלוס פלוס, שמנה אם תרצו.. BMI מעל 30 מלפני ההריון
עד עכשיו היו לי התקפות רעב ולא ממש חשבנתי במה נכנס לי לפה
עכשיו משום מה אני עם בחילה רוב היום ולא מצליחה לאכול כמעט כלום
אני לוקחת מהבית שני כריכים עם מה שיש בבית באותו רגע או אפילו קונה כריך גדול מוכן מחצי באגט למשל וזה לפעמים מה שאני אוכלת לאורך כל היום..
ניסיתי לאכול ארוחות קטנות וצפופות, אני משתדלת להימנע ממטוגנים ומארוחות גדולות מאוד אבל לא עוזר. מגיע הצהריים ומתחילה הבחילה.
רציתי לשאול אם לאור זה שאני גם ככה התחלתי את ההריון עם השמנה, האם זה פחות נורא..
מבחינת מדדים, עד כה ההריון תקין לגמרי, כל בדיקות הדם שלי תקינות
שאלה נוספת היא לגבי ג'ינג'ר בהריון
בניסיון להתמודד עם הבחילות ולשתות מספיק מים אני סוחטת לימון וחותכת קוביות ג'ינג'ר לתוך מי השתיה
בערך לימון- שתיים ביום, רק המיץ כמובן
ואת הג'ינג'ר אני זורקת. הוא רק נותן טעם למים
האם זה בסדר?
שמעתי שלא מומלץ יותר מידי ג'ינג'ר בהריון..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים שבוע 15 - תגובה
דנה שפילמן24/04/2014שלום ריקה,
יש נשים החוות בחילות גם אחרי תום הטרימסטר הראשון. בגדול, אם הבדיקות תקינות זה אמור להיות בסדר. אני בכל מקרה אני ממליצה לך בחום ללכת למעקב של דיאטנית קלינית לאורך כל ההיריון בשל עודף המשקל, גורמי סיכון, בחינת תפריטך ומעקב.
ג'ינג'ר ידוע כמקל על הבחילות ומותר בהריון. לגבי מינונים- יש לשאול מומחה למצחי מרפא.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)