תזונה בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה בהיריון
    אנה
    11/06/2014

שלום...אני שבוע 26 ברוך ה'...התחלתי היריון במשקל 45 והיום אני 53.7...גבוה שלי זה 1.57...אני מאוד לא מרוצה מהעלייה הגדולה ...האם אני יכולה לאכול תפריט של 1500 קלוריות ביום וזה לא יסכן חס וחלילה את העובר? אם יש לך טיפים לירידה\שמירה במשקל אני אשמח כי אני מתוסכלת מהעלייה כי יחסית אני לא אוכלת המון אבל עובדה שעליתי 8 קילו עד כה!..תודה מראש מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בהיריון

הוספת תגובה

• תזונה בהיריון - תגובה

דנה שפילמן
    12/06/2014

שלום מיה,

לפי הנתונים שלך, התחלת את ההריון בתת משקל, לכן את יכולה עקרונית לעלות עד 18 ק"ג!! נתון העליה שלך עד כה בסדר גמור. לא מומלץ לעשות דיאטות במהלך ההריון.
    אני ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית קלינית לבחינת תפריטך ומתן תכנית מותאמת עבורך ומעקב משקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל

אנה
    12/06/2014

האם זה בסדר לאכול בערך 1500 קלוריות? זה לא דיאטה זה לאכול מסודר יותר...השאלה האם זה מספיק ולא עושה נזק לעובר?
    תודה מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל - תגובה

דנה שפילמן
    12/06/2014

לא מספיק, לכן אמרתי שכדאי שתפני לדיאטנית ותעשי תכנית מסודרת בפיקוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יילך..תודה רבה רבה

אנה
    12/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו