מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שליש ראשוןרעות25/06/2014
שלום רב,
יש לי עודף משקל של 16 קילו על מנת להיות במשקל תקין. אני מתכננת להכנס להריון אחרי שאגיע למשקל תקין דבר שיקח לי כחצי שנה. (כ3 קילו בחודש בממוצע). האם אפשר לעשות דיאטה מאוזנת של חצי שנה שמחולקת עכשיו במשך 3 חודשים ועוד 3 חודשים בשליש הראשון (במידה ואקלט ישר) כדי להגיע למשקל תקין? משמע לאכול בשליש הראשון 1500 קלוריות ?(זה כולל את הקלוריות של קפה ) והאם ירידה של כל כך הרבה קילוגרמים למרות שאני אעשה דיאטה מאוזנת של 1500 קלוריות יכולה לפגוע לי בביוץ? בקיצור אני צריכה לדעת האם ניתן בשליש הראשון לאכול רק 1500 קלוריות או שזה בעייתי ובנוסף האם ירידה של 16 קילו יכולה לעשות בעיות בביוץ? מה יותר מסוכן עבורי לעשות דיאטה בהריון או להשאר עם העודף משקל? תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליש ראשון - תגובה
דנה שפילמן25/06/2014שלום רעות,
עדיף לסיים עם תהליך הירידה ואז להכנס להריון עם תפריט מותאם. ממליצה לך לא לעשות התהליך לבד אלא בליווי דיאטנית קלינית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)