שליש ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליש ראשון
    רעות
    25/06/2014

שלום רב,
    יש לי עודף משקל של 16 קילו על מנת להיות במשקל תקין. אני מתכננת להכנס להריון אחרי שאגיע למשקל תקין דבר שיקח לי כחצי שנה. (כ3 קילו בחודש בממוצע). האם אפשר לעשות דיאטה מאוזנת של חצי שנה שמחולקת עכשיו במשך 3 חודשים ועוד 3 חודשים בשליש הראשון (במידה ואקלט ישר) כדי להגיע למשקל תקין? משמע לאכול בשליש הראשון 1500 קלוריות ?(זה כולל את הקלוריות של קפה ) והאם ירידה של כל כך הרבה קילוגרמים למרות שאני אעשה דיאטה מאוזנת של 1500 קלוריות יכולה לפגוע לי בביוץ? בקיצור אני צריכה לדעת האם ניתן בשליש הראשון לאכול רק 1500 קלוריות או שזה בעייתי ובנוסף האם ירידה של 16 קילו יכולה לעשות בעיות בביוץ? מה יותר מסוכן עבורי לעשות דיאטה בהריון או להשאר עם העודף משקל? תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליש ראשון

הוספת תגובה

• שליש ראשון - תגובה

דנה שפילמן
    25/06/2014

שלום רעות,

עדיף לסיים עם תהליך הירידה ואז להכנס להריון עם תפריט מותאם. ממליצה לך לא לעשות התהליך לבד אלא בליווי דיאטנית קלינית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו