מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עולה במשקל שבוע 30אריאלה29/06/2014
שלום
אני בשבוע 30. התחלתי את ההריון במשקל 49 עם גובה 1.63 (תת משקל).
היום אני שוקלת 54 קילו וכבר כמה שבועות שאני לא עולה במשקל.
בשבוע שעבר הייתי 54 והשבוע כבר 53.8.
הרופא אמר שהתינוק אמור להיות עכשיו 1.500 ק"ג אבל הערכת המשקל היא 1.350 ק"ג.
אני נוטלת מולטיויטמין ובדיקות הדם בסדר למעט חלבון נמוך והמוגלובין 10.88 (אבל לוקחת תוסף). אני כמעט ולא אוכלת בשר והתפריט שלי עומד על בערך 1,350 קלוריות ביום.
האם יש סכנה לעובר? האם אני לא אוכלת מספיק? כמה זה מסוכן מה שאני עושה?
האם בשליש השלישי אמורים דווקא להעלות או ההיפך?
האם זה נורמלי שכל ההריון עליתי רק 5 קילו? (כמובן שיש עוד חודשיים... אבל הפסקתי לעלות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עולה במשקל שבוע 30 - תגובה
נטעחן ליבנה29/06/2014הי סימה,
בטרימסטר השלישי אמורים לעלות כחצי קילו בשבוע.
תתייעצי עם הרופא, מה הסיבה לכך שאינך עולה במשקל.
לגבי העובר כל עוד הוא ממשיך לעלות במשקל ומתפתח לפי משך ההריון, הכל בסדר.
ממליצה לפנות לדיאטנית שתרכיב תפריט מתאים, שיענה על הדרישות התזונתיות ויאפשר עליה נהותה במשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)